انتگرال
-
سلام
میشه با توضیح مختصری این دوتا سوال حل کنید؟؟
دانش-آموزان-آلاء همیار -
سلام
دانش-آموزان-آلاء همیار -
سلام
دانش-آموزان-آلاء همیارراحیل کنکور ریاضی میخوای بدی؟
@zohre-nowrouzi نه بابا من کنکور تجربی بدم باید کلام بندازم پس معرکه
مشاورم سوال داده میگه اینارو حل کن من نمیفهمم چی به چیه دست یاری به سوی شما دراز میکنم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
@zohre-nowrouzi نه بابا من کنکور تجربی بدم باید کلام بندازم پس معرکه
مشاورم سوال داده میگه اینارو حل کن من نمیفهمم چی به چیه دست یاری به سوی شما دراز میکنم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:RAHIL_28 والا من هنو نصفه انتگرال رو خوندم...خواستم کمکت کنما...منتها نفهمیدم دقیقن چی ب چیه
-
سلام
دانش-آموزان-آلاء همیار -
Omid Asia من ندیدم فیلمای انتگرال شما دیدین میشه توضیح بدین؟!؟!
-
-
سوال اول کاربرد قضیه اول بنیادی انتگراله ،نمی دونم تو کتاب تجربی ها هست یا نه ، ولی راهش اینه که از انتگرال مشتق بگیریم اگه از انتگرال مشتق بگیریم ،انتگرال از بین میره و متغیر ایکس که سر بازه انتگراله به جای tمیشینه ،
-
-
سوال دومی هم کاربرد همون قضیست فقط به یه شکل دیگه خواسته ،تابع y مشتقش که میدونید باید مشتق ضرب بگیرید ازش ، بعد باید مشتق تابع g در 1 و مقدار تابع g در 1 رو بدست بیارین تا توی مشتق y جایگذاری کنین ، که راهشو براتون نوشتم امیدوارم پاسخم واضح باشه
-
@mahdis127 مرسی مهدیس
⚘
-
مهدیس میشه اینم نگا کنی
اونجایی ک با علامت سوال مشخص کردمم نمیدونم چجوری طراح فهمیده که صورت به اون شکل بنویسه
@mahdis127
-
مهدیس میشه اینم نگا کنی
اونجایی ک با علامت سوال مشخص کردمم نمیدونم چجوری طراح فهمیده که صورت به اون شکل بنویسه
@mahdis127
RAHIL_28 تفکیک کسر انجام داده ،تو مرحله قبلی به صورت کسر عدد 2 رو اضافه و کم کن ، بعد بر مخرج تفکیک کن ،یا اگه اینطوری برات سخته x رو بر x+2 تقسیم کن ، ازون تقسیمای چن جمله ای بر چند جمله ای که تو اول دبیرستان داشتیم ،
-
RAHIL_28 تفکیک کسر انجام داده ،تو مرحله قبلی به صورت کسر عدد 2 رو اضافه و کم کن ، بعد بر مخرج تفکیک کن ،یا اگه اینطوری برات سخته x رو بر x+2 تقسیم کن ، ازون تقسیمای چن جمله ای بر چند جمله ای که تو اول دبیرستان داشتیم ،
-
-
اگه دقت کنی نمی تونی توان این کسرو منفی بنویسی و از قانون انتگرال تواندارا بری ،اونجوری صفر میشه و اشتباه درمیاد ، تو کسرا این مدل تنها استثناعه
-
اگه دقت کنی نمی تونی توان این کسرو منفی بنویسی و از قانون انتگرال تواندارا بری ،اونجوری صفر میشه و اشتباه درمیاد ، تو کسرا این مدل تنها استثناعه
@mahdis127 در انتگرال گفته است:
واقعا یک دنیا ممنونم ازت خییلی لطف کردی
-
@mahdis127 در انتگرال گفته است:
واقعا یک دنیا ممنونم ازت خییلی لطف کردی