عربی/حال/سوال
-
سلام..دوستان گزینه 4این سوال گفته که حال داره؟!درسته که جواب گزینه سه هست...ولی مخام بدونم گزینه چهارش کدوم کلمش حال داره؟!متشکر از پاسخ گوییتون
سوال835:)
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء -
سلام..دوستان گزینه 4این سوال گفته که حال داره؟!درسته که جواب گزینه سه هست...ولی مخام بدونم گزینه چهارش کدوم کلمش حال داره؟!متشکر از پاسخ گوییتون
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاءunuccustoლed خواهشا جواب بدید دیگگگگ
همیار خیرین-کوچک-دریا-دل -
فک کنم وحدها حال باشه ،ینی به تنهایی
-
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاءاین پست پاک شده! -
-
-
negwin من یه چیزی از وحد یادمه انگار استثنا بود فک کنم تو فیلمای اقای جلادتی باشه ،خوب یادم نیست ولی فک کنم این بود
@mahdis127 اره دقیقااااا منم یادمه یه چیزی از وحده وحدها
معه معها ولی یادم نیست چی بود -
یه جورایی مثه جمله وصفیه نیست
انگاری تیکه ی دومش داره یه جورایی حالشو بیان میکنه
نمیدونم -
@mahdis127 اره دقیقااااا منم یادمه یه چیزی از وحده وحدها
معه معها ولی یادم نیست چی بود@اسمان-ابی دقیقن همینه مشکلم ک چرا وحدها رو حال گرفته؟!یعنی شما میگین استثناس...من اقای ناصح زاده میبینم
-
negwin من یه چیزی از وحد یادمه انگار استثنا بود فک کنم تو فیلمای اقای جلادتی باشه ،خوب یادم نیست ولی فک کنم این بود
@mahdis127 اره درسته توگوگل سرچ کردم....یه توضیحی اورد که وحد ومعا حال رو بیان مکنه
-
@اسمان-ابی دقیقن همینه مشکلم ک چرا وحدها رو حال گرفته؟!یعنی شما میگین استثناس...من اقای ناصح زاده میبینم
unuccustoლed راستش یه چیزی در مورد وحده وحدها معه معها تو ذهنم هست ولی هر چی فک میکنم دقیقاا یادم نمیاد چی بود ولی فک میکنم این خارج از کتابای ما باشه
-
unuccustoლed راستش یه چیزی در مورد وحده وحدها معه معها تو ذهنم هست ولی هر چی فک میکنم دقیقاا یادم نمیاد چی بود ولی فک میکنم این خارج از کتابای ما باشه
@اسمان-ابی فهمیدم نکتتون درسته
-
negwin نمیدونم شایدم نکتش مال انسانیاست
-
-
@اسمان-ابی در عربی/حال/سوال گفته است:
دقیقن ..شاید ...ولی سوال تجربیع...بنظرم کتابامون عوض شده...
negwin عه راست میگیا
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@اسمان-ابی در عربی/حال/سوال گفته است:
دقیقن ..شاید ...ولی سوال تجربیع...بنظرم کتابامون عوض شده...
negwin اره حتمن مثه اسما خمسه اینا حذفیده
-
-
unuccustoლed اعدادم میگن حذفه ولی هر سال گور و گور ازش سوال میارن
-
unuccustoლed اعدادم میگن حذفه ولی هر سال گور و گور ازش سوال میارن
@اسمان-ابی من چون عربیم ضعیفه همرو نخوندم....منصوبات وترجمه ومتن....اره بابا اصن اعتباری نیس بهشون...ببخش میشه بگی براترجمه متن چکار مکنی؟!من تومتنم گیرم