فیلم درسی زبان فارسی
-
سلام من دنبال فیلم درسی زبان فارسی میگشتم که درس به درس توضیح داده باشه یا حداقل کامل مباحث کنکورش رو گفته باشه ولی پیدا نکردم یعنی یا جلساتش منظم نبود و با ادبیات قاطی شده بود و یا اینکه کلا مباحث غیر اصلی رو گفته بود
کدوم فیلم درسی رو نگاه کنم؟
-
-
gollnar در فیلم درسی زبان فارسی گفته است:
659869 شما فیلمای آقای راوش رو دیدین؟
من برای ارایه ها فیلماشون رو دیدم ولی خیلی وقت گیر بود برای همین ندیدم
659869 بنظرم وقت گیر نیست زیاد. میتونین روزانه ببینین! مثلا روزی یه مبحث. چون خیلیا تازه از الآن برای زبان فارسی وقت میذارن.
اگه میخواید فیلم ببینید دیگه به هرحال باید وقت بذارید برای دیدنش دیگه. در غیر این صورت میتونین درسنامه بخونین.
این تاپیک رو یکی از بچه ها زده بود،، ببینیدش شاید بتونه کمکتون کنه.
https://forum.alaatv.com/topic/7020/مشاوره-ادبیات?page=1 -
659869 شما فیلمای آقای راوش رو دیدین؟
راستش فقط امروز رو وقت دارم زبان فارسی بخونم. یعنی گفتن که امروز باید تموم بشه. چیکار کنم به نظرتون؟
-
659869 همون تاپیکی که لینکشو دادم ببینید، بچه ها مباحثی که احتمال تست اومدن ازشون بیشتره رو معرفی کردن. حالا که میگین فقط امروز فرصت دارین، میتونین یه سری مباحث رو انتخاب کنین و همونا رو بخونین.
659869 همون تاپیکی که لینکشو دادم ببینید، بچه ها مباحثی که احتمال تست اومدن ازشون بیشتره رو معرفی کردن. حالا که میگین فقط امروز فرصت دارین، میتونین یه سری مباحث رو انتخاب کنین و همونا رو بخونین.
من خوندن زبان فارسی تموم کردم -ولی احتمال میدم ریزه کاری هایی باشه که من نتونم جواب بدم. نمونه اش همون کاربرد ویرگول و دو نقطه و خط تیره و اینا هست که تو کتابی که من میخوندم نبود.
به هر حال ممنونم
-
من خوندن زبان فارسی تموم کردم -ولی احتمال میدم ریزه کاری هایی باشه که من نتونم جواب بدم. نمونه اش همون کاربرد ویرگول و دو نقطه و خط تیره و اینا هست که تو کتابی که من میخوندم نبود.
به هر حال ممنونم