بخوانم یا نخوانم¿¿مسئله اینست
-
سلام به همه....
دوستان من توزیس گیاهی ومسائل ژنتیک نخوندم الان موندم گیاهی رو بخونم یا نه؟!؟!نمیدونم ولی حس مکنم وقت کافی واس جمع بندی اون یکیا ندارم
سوال دوم :ازشیمیم محلول وترکیب کووالانسی نخوندم؟!حذف کنم یا نه ..
نظرتون¿¡¿¿¿
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@همیار -
سلام به همه....
دوستان من توزیس گیاهی ومسائل ژنتیک نخوندم الان موندم گیاهی رو بخونم یا نه؟!؟!نمیدونم ولی حس مکنم وقت کافی واس جمع بندی اون یکیا ندارم
نظرتون¿¡¿¿¿
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@همیارunuccustoლed
ریاضی وفیزیک.؟
تو اینام مطالب نخونده داری؟ -
سلام خب بستگی داره به هدفت
ممکنه هدف یکی 30-40 زدن باشه و یکی 70 باشه.خب معلمومه اونی که انتظار خاصی از خودش داره باید تلاشش در همون حد باشه. اگه شما فکر میکنی با نخوندنش ریسک میکنی و احتمال میدی به هدفت نرسی پس مجبوری بخونی.نه فقط زیست بقیه درسا هم همینطور -
سلام به همه....
نظرتون¿¡¿¿¿
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@همیارunuccustoლed در بخوانم یا نخوانم¿¿مسئله اینست گفته است:
سلام به همه....
نظرتون¿¡¿¿¿
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@همیارسلام دوست عزیز
به نظر من درس زیست نباید هیچ فصلی رو حذف کرد ولی تو این زمان چون تا حالا ژنتیک نخوندید به نظر من دیگه نخونیدش اما گیاهی رو بخونید چون گیاهی رو کمتر کسی از بچه ها میخونه یعنی خیلی ها گیاهی رو حذف میکنن و براشون سخته به همین دلیل طراح سوالات گیاهی رو خیلی نمی پیچونه اگه میتونید بخونیدشونبرای شیمی هم به نظر من ترکیب کوالانسی خیلی روان تر از محلول ها هستش میتونید فقط ترکیب کوالانسی رو بخونید سعی کنید از دوم چیزی رو حذف نکنید
-
unuccustoლed در بخوانم یا نخوانم¿¿مسئله اینست گفته است:
سلام به همه....
نظرتون¿¡¿¿¿
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@همیارسلام دوست عزیز
به نظر من درس زیست نباید هیچ فصلی رو حذف کرد ولی تو این زمان چون تا حالا ژنتیک نخوندید به نظر من دیگه نخونیدش اما گیاهی رو بخونید چون گیاهی رو کمتر کسی از بچه ها میخونه یعنی خیلی ها گیاهی رو حذف میکنن و براشون سخته به همین دلیل طراح سوالات گیاهی رو خیلی نمی پیچونه اگه میتونید بخونیدشونبرای شیمی هم به نظر من ترکیب کوالانسی خیلی روان تر از محلول ها هستش میتونید فقط ترکیب کوالانسی رو بخونید سعی کنید از دوم چیزی رو حذف نکنید
@sobhan-1999 ممنون از راهنماییتون..حفظیات محلول رو خوندم....ولی این ترکیب کووالانسی
-
ممکنه هدف یکی 30-40 زدن باشه و یکی 70 باشه.خب معلمومه اونی که انتظار خاصی از خودش داره باید تلاشش در همون حد باشه. اگه شما فکر میکنی با نخوندنش ریسک میکنی و احتمال میدی به هدفت نرسی پس مجبوری بخونی.نه فقط زیست بقیه درسا هم همینطور659869 در بخوانم یا نخوانم¿¿مسئله اینست گفته است:
ممکنه هدف یکی 30-40 زدن باشه و یکی 70 باشه.خب معلمومه اونی که انتظار خاصی از خودش داره باید تلاشش در همون حد باشه. اگه شما فکر میکنی با نخوندنش ریسک میکنی و احتمال میدی به هدفت نرسی پس مجبوری بخونی.نه فقط زیست بقیه درسا هم همینطورارهبا نخوندش ک ریسک بزرگی مکنم....باشه ممنون از راهنماییتون....سعی مکنمحتمن تایجایی بخونمش
-
unuccustoლed
ریاضی وفیزیک.؟
تو اینام مطالب نخونده داری؟@dr-yassi در بخوانم یا نخوانم¿¿مسئله اینست گفته است:
unuccustoლed
ریاضی وفیزیک.؟
تو اینام مطالب نخونده داری؟توریاضی ک فقط هندسه رو حذف کردم
تو فیزیکم ک فقط دوفصل سوم مونده ک مخونم....عدسی واین مزخرفاتم حذفیدم -
@sobhan-1999 ممنون از راهنماییتون..حفظیات محلول رو خوندم....ولی این ترکیب کووالانسی
فیلم های آقاجانی رو ببینید کمکتون میکنه
-
فیلم های آقاجانی رو ببینید کمکتون میکنه
@sobhan-1999 ممنون
-
@dr-yassi در بخوانم یا نخوانم¿¿مسئله اینست گفته است:
unuccustoლed
ریاضی وفیزیک.؟
تو فیزیکم ک فقط دوفصل سوم مونده ک مخونم....عدسی واین مزخرفاتم حذفیدمunuccustoლed در بخوانم یا نخوانم¿¿مسئله اینست گفته است:
unuccustoლed
ریاضی وفیزیک.؟
تو فیزیکم ک فقط دوفصل سوم مونده ک مخونم....عدسی واین مزخرفاتم حذفیدمن منظورم اینه خوندی یا اینکه الان میخوای بخونی؟
-
unuccustoლed
ریاضی وفیزیک.؟
تو فیزیکم ک فقط دوفصل سوم مونده ک مخونم....عدسی واین مزخرفاتم حذفیدمن منظورم اینه خوندی یا اینکه الان میخوای بخونی؟
unuccustoლed
ریاضی وفیزیک.؟
نفهمیدم منظورتو...منظورت امروزه یا کلا¿
-
سلام
ترکیب های کووالانسی با اکثر فصل های شیمی قابل ترکیبه و اگه حذفش کنید ممکنه سوال فصلای دیگه رو هم از دست بدید
استاد آقاجانی محلول و ترکیبات کووالانسی انقدر حرفه ای یادتون میدن ک حیفه بذاریدش کنار