دوباره دادن کنکور سراسری بعد از کارشناسی ارشد
-
سلام.
من کارشناسی ارشد بیوتک کشاورزی دارم.در تمامی مقاطع استعداد برتر بودم.برای ورودم به دکتری استعداد برتر بودم اما دوسال فاصله افتاد از دستش دادم.متاهل هستم خیلی دوست دارم دوباره درس بخونم اما دکتری تو شهرمون نداره.بنظر شما کلا درس رها کنم یا دوباره کنکور سراسری بدم.کنکور سراسری تجربی بدم یا برم کنکور رشته دیگری مثل انسانی بدم.رشته خودم تجربی بوده دیپلم سال 87 هستم با معدل 18.70.و بنظرتون هیچ شانسی برای قبولی توی رشته های دندانپزشکی و داروسازی دارم یا نه؟ممنونم -
سلام.
من کارشناسی ارشد بیوتک کشاورزی دارم.در تمامی مقاطع استعداد برتر بودم.برای ورودم به دکتری استعداد برتر بودم اما دوسال فاصله افتاد از دستش دادم.متاهل هستم خیلی دوست دارم دوباره درس بخونم اما دکتری تو شهرمون نداره.بنظر شما کلا درس رها کنم یا دوباره کنکور سراسری بدم.کنکور سراسری تجربی بدم یا برم کنکور رشته دیگری مثل انسانی بدم.رشته خودم تجربی بوده دیپلم سال 87 هستم با معدل 18.70.و بنظرتون هیچ شانسی برای قبولی توی رشته های دندانپزشکی و داروسازی دارم یا نه؟ممنونم@mona1369 سلام ،انتخاب سختی دارید مهم تر از همه این هست که شما چند تا سوال رو بررسی کنید
از رشته تون ناراضی هستید ??!!
چرا ??!علاقه ی بهش ندارید یا آینده ی نداره ???
اگه کس دیگه ی از شما این سوال می پرسید چه جوابی بهش می دادید ?!!!
شرایط شرکت در کنکور رو دارید خانواده تون همراهی تون می کنن ??!می تونید ساعت بالا ی روصرف درس کنید اونم هم به مدت طولانی ?!!
مشکلی برای تهیه کتب ندارید ??!!!سطح علمی تون چطوره چیزی از درس های دبیرستان یادتونه ???
همه این ها رو گفتم تا با بررسی شون با قاطعیت تصمیم بگیرید چون وقتی کاملا مطمئن وارد مسیر بشید کارتون راحت تره
اما در مورد شدنش خب به نظر من میشه شما الان مدرک دارید و دانشجو نیستید که بخواهید با انصراف دادن تحصیلی که داشتید رواز دست بدید امسال هم فکر کنم اخرین سال نظام قدیم
در مورد اموزش که آلا عالی کار کرده شما باید کتاب تست مناسب خودتون تهیه کنید یه برنامه مناسب بچینید و یه ازمون شر کت کنید مهم تر از همه بدون توجه به کسانی که میگن نمی تونید با اعتماد به نفس کامل وپشت کار تا ته ش خوب پیش برید
در مورد رشته به نظرم تجربی ,البته باید دید به چه رشته علاقه دارید و دوست دارید ادامه ش بدید
خلاصه اول بدون عجله وبا دقت تصمیم بگیرد می خواید کنکور بدید و چه رشته ی.برای بعدش هم من و دوستان آلایی در حد توان راهنمایی می کنیم
موفق باشید -
دوستان ممنون میشم راهنمایی شون کنید
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء
خیرین-کوچک-دریا-دل
همیار ادمین
حامیان-آلاء-مشاور
حامیان-آلاء-آزمون-ها
حامیان-آلاء-جزوات -
سلام.
من کارشناسی ارشد بیوتک کشاورزی دارم.در تمامی مقاطع استعداد برتر بودم.برای ورودم به دکتری استعداد برتر بودم اما دوسال فاصله افتاد از دستش دادم.متاهل هستم خیلی دوست دارم دوباره درس بخونم اما دکتری تو شهرمون نداره.بنظر شما کلا درس رها کنم یا دوباره کنکور سراسری بدم.کنکور سراسری تجربی بدم یا برم کنکور رشته دیگری مثل انسانی بدم.رشته خودم تجربی بوده دیپلم سال 87 هستم با معدل 18.70.و بنظرتون هیچ شانسی برای قبولی توی رشته های دندانپزشکی و داروسازی دارم یا نه؟ممنونم@mona1369 تصمیم تون رو گرفتین؟