اعتراف میکنم که....
-
اعتراف میکنم وقتی فهمیدم همکلاسیهام بعد این همه مدت چ حسی نسبت من دارن تکون خوردم (تکون خوردم کنایه از حیرت)
حس بدی پیدا کردم از اینکه اینهمه دلشون نسبت ب من پر بود نمیدونم شما چی فکر میکنین وقتی بگم .احتمالا مث اونا . عیبی هم نداره ..
وقتی پای حرف تک تکشون نشستم بهم گفتن اذیت میشن از تبعیضی ک دبیرا بین منو بقیه قائل میشن.چیزی ک من تا الان حس نکرده بودم .
مشکلم اینجاست ک همیشه سعیم بر این بوده با همه یکسان رفتار کنم و بین دوستام و بقیه و اتباع محترم کلاس فرقی نزارم و حالا...
اعتراف میکنم حتی باورم نمیشد شوخی های سر کلاسم با دبیرا ک برای زدودن خستگی هممون بوده اینطور تلقی شه.
اعتراف میکنم باورم نمیشد ک فرقی بین من و بقیه قائل شده باشن ..
اعتراف میکنم اذیت میشم ازینکه قبل هر امتحان میان و میپرسن ک خوندی؟ اخه خوندن یا نخوندن من چ دردی از کسی دوا میکنه؟
ی وقتایی هست ک ادم نخونده ولی یادشه حتی نصفه و نیمه بازم یادشه..اما دوستا و همکبلاسیها ادمو متهم میکنن ب دروغ گویی ب موذیگری .
اخه چ فرقی داره ؟ قبل امتحان من بگم حخوندم یا نه ب اطلاعات بقیه اضافه یا ازونا کم میشه؟
شمایی ک این پستو میخونین..
اعتراف میکنم امتحان ترم زیستمو با اینکه 3روز تعطیل بودیم نتونستم بخونم ساعت 9شب جمعه شروع کردم ب خوندن و از 9 تا 3 صبحگفتار 3 تاشو خیلی خوب خوندم بعد چشمم از خستگی بسته شد و وقتی بازش کردم دیدم ک هفت صبحه و خواهرکوچیکم داره میره دبستان..
خدا میدونه بقیه کتابو فقط ورق زدم
..فقط ورق..
9 صبح سر جلسه امتحان بودم با ی اعصاب داغون ..چون تمام سوالا نام بردنی بودنو اشنا ولی تو ذهن من نه..گذشت بالاخره اعتراف میکنم تا لحظا اخر نشسته بودم حتی بیشتر از وقت ازمون ..
اما چیزی نبود ک اضافه کنم
اعتراف میکنم انتظار 10 یا 12 داشتم با اون برگه ام اما نمرم شد 18/5 تو برگه ..رفتم پیش دبیر و تشکر کردم ..گف بهم ک تلاش خودت بوده ..
داستانو ک گفتم براش گف بهم .. ببین تو بلدی چطوری درس بخونی و این موضوع کمکت کرده وگرنه هیچ کمکی درکار نبوده از سمت من..ولی باز بچه ها حرف هایی میزنن ک دل ادمو میسوزونه ..
مثلا من هرچی یاد بگیرم بهمشون میگم اشکالاشونو رفع میکنم تو هر درسی هر سوالی حتی گاهی رفتم راجب سوالا تحقیق کردم واسشون ..
اونوخ کافیه ی چیزی معلما میپرسن جواب بدم زمزمه ها پشت سرم بلند میشه باز شروع کرد
بابا تو بلدی افرین و ازین حرفا ..
ببخشید طولانی شد
dan-l فقط تو مجازی قضاوتای ناجور نیس(: -
اعتراف میکنم وقتی فهمیدم همکلاسیهام بعد این همه مدت چ حسی نسبت من دارن تکون خوردم (تکون خوردم کنایه از حیرت)
حس بدی پیدا کردم از اینکه اینهمه دلشون نسبت ب من پر بود نمیدونم شما چی فکر میکنین وقتی بگم .احتمالا مث اونا . عیبی هم نداره ..
وقتی پای حرف تک تکشون نشستم بهم گفتن اذیت میشن از تبعیضی ک دبیرا بین منو بقیه قائل میشن.چیزی ک من تا الان حس نکرده بودم .
مشکلم اینجاست ک همیشه سعیم بر این بوده با همه یکسان رفتار کنم و بین دوستام و بقیه و اتباع محترم کلاس فرقی نزارم و حالا...
اعتراف میکنم حتی باورم نمیشد شوخی های سر کلاسم با دبیرا ک برای زدودن خستگی هممون بوده اینطور تلقی شه.
اعتراف میکنم باورم نمیشد ک فرقی بین من و بقیه قائل شده باشن ..
اعتراف میکنم اذیت میشم ازینکه قبل هر امتحان میان و میپرسن ک خوندی؟ اخه خوندن یا نخوندن من چ دردی از کسی دوا میکنه؟
ی وقتایی هست ک ادم نخونده ولی یادشه حتی نصفه و نیمه بازم یادشه..اما دوستا و همکبلاسیها ادمو متهم میکنن ب دروغ گویی ب موذیگری .
اخه چ فرقی داره ؟ قبل امتحان من بگم حخوندم یا نه ب اطلاعات بقیه اضافه یا ازونا کم میشه؟
شمایی ک این پستو میخونین..
اعتراف میکنم امتحان ترم زیستمو با اینکه 3روز تعطیل بودیم نتونستم بخونم ساعت 9شب جمعه شروع کردم ب خوندن و از 9 تا 3 صبحگفتار 3 تاشو خیلی خوب خوندم بعد چشمم از خستگی بسته شد و وقتی بازش کردم دیدم ک هفت صبحه و خواهرکوچیکم داره میره دبستان..
خدا میدونه بقیه کتابو فقط ورق زدم
..فقط ورق..
9 صبح سر جلسه امتحان بودم با ی اعصاب داغون ..چون تمام سوالا نام بردنی بودنو اشنا ولی تو ذهن من نه..گذشت بالاخره اعتراف میکنم تا لحظا اخر نشسته بودم حتی بیشتر از وقت ازمون ..
اما چیزی نبود ک اضافه کنم
اعتراف میکنم انتظار 10 یا 12 داشتم با اون برگه ام اما نمرم شد 18/5 تو برگه ..رفتم پیش دبیر و تشکر کردم ..گف بهم ک تلاش خودت بوده ..
داستانو ک گفتم براش گف بهم .. ببین تو بلدی چطوری درس بخونی و این موضوع کمکت کرده وگرنه هیچ کمکی درکار نبوده از سمت من..ولی باز بچه ها حرف هایی میزنن ک دل ادمو میسوزونه ..
مثلا من هرچی یاد بگیرم بهمشون میگم اشکالاشونو رفع میکنم تو هر درسی هر سوالی حتی گاهی رفتم راجب سوالا تحقیق کردم واسشون ..
اونوخ کافیه ی چیزی معلما میپرسن جواب بدم زمزمه ها پشت سرم بلند میشه باز شروع کرد
بابا تو بلدی افرین و ازین حرفا ..
ببخشید طولانی شد
dan-l فقط تو مجازی قضاوتای ناجور نیس(:@FatiJoooooni سلام عالی بود......
-
@FatiJoooooni عالی
-
اعتراف میکنم سال دیگه ما کنکوریا ۹۸ داریم با همکلاسیامون به این فک میکنیم که کی کلاسارو تعطیل کنیم و دانشگارو بپیچونیم
-
اعتراف میکنم دلم واسه
@TAJROBI.NIL
تنگ شده خیلی زیاد
هر چند قهرم
اعتراف میکنم اغلب به تعداد تست که میزنم زمان مینویسم مثلا الان شصت تا سوال مشتق ریاضی با ادبیات حل کردم نوشتم واسه هر کدومش یه ساعت
اعتراف میکنم به خودم دروغ گفتم به حرفایی هم که زدم عمل نکردم
اعتراف میکنم فاز بعضی کاربرارو اصلا درک نمی کنم ینی چی ...
-
بازم من و اعترافهام
اعتراف میکنم از فردا میترسم
ازین که بازم مث هرسال فراموش بشم
ازینکه صبح فردا مث تموم روزای تولدم با ی بغض تو گلو بیدار بشم
و تموم روزومنتظر فقط ی تبریک خشک و خالی تا شب ک ی جشن باشه ک بغض از صب تا شبم با چاشنی تلخ انتظار ضمیمه جشنم باشه و مث هرسال تو عکس قیافم زار بزنه...
اعتراف می یکنم از غافلگیری بیزارم برخلاف خیلیا
اعتراف میکنم دلم تنگه ولی نمدونم چ کنم -
اعتراف میکنم که:
یکی از فیک ساز ترین(شایدم اولیشون) کاربرای اینجام
البته بعد این خیلی وقته اکانت دیگه فیک دیگه ای نساختم
-
اعتراف میکنم
در روزها و زمان هایی که میگن دعات مستجاب میشه مثه شب قدر ..روز تولدت..موقع سال تحویل کلا من انگار خوشبخت ترین ادم دنیام و اصلا نه ارزو دارم نه دعایی و سکوت متلقم اون موقع ها ...فرداش که پا میشم کل ارزو و هدف و دعاهام از زمان جنینی تا اون موقع یادم میاد -
اعتراف میکنم
موقع هایی که میرم عزاداری بزور خودمو نگه میدارم نخندمموقع هایی که فاتحه هم میفرستم نیشم بازه نمیدونم چرا
-
اعتراف میکنم از ته ته دلم میخواد یه سریال که شبکه تماشا نشون میده رو ببینم ولی نمیشه و من هر بار یه تیکه اشو میبینم و افسوس میخورم
+سریال کره ایه -
اعتراف میکنم از ته ته دلم میخواد یه سریال که شبکه تماشا نشون میده رو ببینم ولی نمیشه و من هر بار یه تیکه اشو میبینم و افسوس میخورم
+سریال کره ایه -
اعتراف میکنم دلم واسه
@TAJROBI.NIL
تنگ شده خیلی زیاد
هر چند قهرم
اعتراف میکنم اغلب به تعداد تست که میزنم زمان مینویسم مثلا الان شصت تا سوال مشتق ریاضی با ادبیات حل کردم نوشتم واسه هر کدومش یه ساعت
اکالیپتوس در اعتراف میکنم که....
گفته است:
اعتراف میکنم دلم واسه
@TAJROBI.NIL
تنگ شده خیلی زیاد
هر چند قهرم
فاز منو؟
-
nsrin79 واااااااااای منم همینطورنمیدونم ساعت چنده:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: