اعتراف میکنم که....
-
اعتراف میکنم
از همه آدما متنفرم
چ غریبه چ آشنا
ب حدی ک دیگه با هیچ کس حرفی نمیزنم
جز دونفر ک عاشقشونم:-\ -
اعتراف یا هرچی . دارم رو شخصیت خودم کار میکنم برای بهتر شدن /بالغ شدن /عاقل شدن.میخوام یکم بخودم فکر کنم ب ادمی ک هستم ودوست داارم باشم.مرز بینشون نبایداصن زیاد باشه.باید کم شه خیلی کم.ب گذشته فکر نمیکنم.درواقع نمیخوام فکر کنم.ب ادمای ت زندگیمم همینطور.دیگ ت عمق هیچی وارد نمیشم.چون تا بوده عمق ازارم داده.فقط..هنوز ی نفر هست ک نمیدونم کجاس ت ذهنم یا.. اما صبحا ک بیدار میشم خیلی درگیرشم.یجور ناجوریه..هم اذیتم هم نه.حتی با شرمندگی بایدبگم گاهی دلم یجوری میشه مث دلریزه :| خدایا بیا منو بخور :| هووف اینم درستش میکنم.باید درست شه ینی.
ب هرجهت..بقیشو یادم رفت بعدا میگم فلا
-
اعتراف میکنم ک زندگی سختی تاالان داشتم..
وهمیشه سنگ صبورخودم بودم...
اعتراف میکنم ک
دل مامان باباموخعلی رنجوندم...
اعتراف میکنم ک
اصلاازخودم راضی نیسدم..
اعتراف میکنم ک
خستم
ا..ک
ب خیلی آدماخعلی راحت اعتمادمیکنم..واکثراوقات توزردازآب درمیان..
ا..ک
خیلی اوقات موردسوء استفاده ی اشخاص قرارگرفتم..
ولی دم نزدم..
ا..ک
همیشه سعی میکنم حالموخوب کنم خودم..
ا..ک
ا..ک
ا..ک
..
.
-
سلااااام به روی ماه دوستااااان آلایی
حالتون چطووووره؟
این از تابستون مابعد سختی ها وپیچ وخم های کنکور ...وقتشه یه سری به بازیگوشی های غبار زده مون بزنیم وبمب درونمون رو بپوکونیم (بعد کنکور بمب درونتون را پوکاندیدینین ؟؟اگه میتونی بخونش)
اینم یه# چالش هست
میخوام اعترااااف کنید چه کارا وعادتهای عجیبی میکنید....
شاید برا بقیه جالب باشه ...مثلا من پوست لبمو میکنم بعد دردشو تحمل میکنم
یکی از خنگ بازیای دیگم تایه سال بعدعضویتم هروقت میخواستم برم بیرون از انجمن گزینه بیرون رفتن رو میزدم بعد موقه برگشتن مجبور میشدم دوباره اطلاعت وارد کنمفک کنید روزی چندین بار اینکارومیکردم....
خب وقتشه جانب هیجان انگیز وعجیب شخصیتتون رو به چالش بکشید.
موفق باشید
خبرگزاری #آبودان
#یاسی
#آلا
#ریبون
#برزیل
-
اعتراف میکنم که دلتنگم خیلی دلتنگ
️
-
اعتراف میکنم که قلبم رو انگار فشار میدن
️
-
انگار زندگی بی معنی بشع..اونطوریم..فکر دوری خونوادم ...من اعتراف میکنم نمیخوام بمیرم.اگه ی هفته قبل بود خوشحال میشدم حتی .اما الان
خدا کاش منو هم یکم دوس میداشتی..ناشکری نیستا اما هیچی این زندگی باب دلم نبوده هیچوقت
انقدم ادم خوب بودم توزندگی ک همه دوسم دارن ب شدت :| جون عمممن ازون مرده های غریب میشم....دقیقا
.مصداق بارز این شعره..من برم هیشکی تنها نمیشه .. بغض ابری برام وانمیشه
گفتم اما سبک نشدم ک هیچی...اتیش دلم داغ تر شد -
اعتراف میکنم اولین بار که با @M-b-b تودلی چت کردم فک میکردم پسره :woman-facepalming:
بخاطر همین سعی میکردم تو انتخاب کلماتم خیلی دقت کنم و از اینهمه راحتیش هم با خودم تعجب کرده بودم:|
بــعد فهمیدم دختره اصلا یه وضعی...