گپ خونه کنکوری ها
-
باز حس درسیدنم پرید
-
لحظه ها را گذراندیم که به خوشبختی برسیم غافل از اینکه لحظه ها همان خوشبختی بودند. (سخنی از خودم)
-
1234;6254 said:
لحظه ها را گذراندیم که به خوشبختی برسیم غافل از اینکه لحظه ها همان خوشبختی بودند. (سخنی از خودم)
اواتارت کو ؟!
-
@sina3656355;6278 said:
اواتارت کو ؟!
ترسیدم از اینجا شوتم کنن بیرون:4:
-
@khatere.mohammadi;6253 said:
باز حس درسیدنم پرید
بخوووووون دختر:4:
تجربی هستی؟؟ -
@**مهدی**;6315 said:
آقا جریان این کتاب جمع بندی چیه ؟؟
پشتیبانم زنگ زده میگه باید بگیری...چیز خوبیه به نسبت
-
معصومه;6307 said:
بخوووووون دختر:4:
تجربی هستی؟؟نه ریاضیم ولی هدفم بزرگه :دی
تا الان 2 بار فقد اینجور شدم!بخاطر این بی حسی این ازمونم ب فنا میره اما از شنبه با تمام وجود میخونم ایشالا....برگشته حسم ب سلامتی :)) -
بچه هامن خیلی ناامیدشدم :upset:باهیچ برنامه ای نمیتونم پیش برم حتی برنامه ای که خودم مینویسم
یکشنبه زیست ازهورموناامتحان داریم
دوشنبه ریاضی میانترممونه:upset:
میشه بگیدچجوری بندازم که جمعه وشنبه همشونوتموم کنم:livid: -
bahare;6410 said:
سلام
بچه ها من مشکل شدید زبان دارم نمیدونم با این درس چه جوری کنار بیام.....
کسی راه حلی داره ؟؟سلام بهاره خانوم خوبی؟
توی چه قسمتی مشکل داری؟ اگه توی قسمت لغاته از این روشی که میگم استفاده کن
روش حفظ لغات :
اون کلمه ای که میخوای بخونی رو به کلمه خنده دار تبدیل کن ! اگه توجه کرده باشی بیشتر لغات زبان رو میتونی به دو قسمت تبدیل کنی و راحت حفظش کنی و اگه بتونی تصویر سازی خنده دار هم همراهش باشه دیگه فوق العادستمثلا
postpone
**کدینگ **: پست پونه به تعویق افتاد!!معنی : تعویق/عقب افتادن/تاخیر کردن
surgery
کدبندی و تصویرسازی : سر+جری =وقتی سرت جر میخوره چکارش میکنن و کجا عملش میکنن؟!
معنی : جراحی/اتاق عمل/عمل جراحیگرامر درس رو هم یه بار بخون و بعد تمرینات کتاب رو انجام بده ! چرا ؟ من خودم دنبال بهترین جزوه و اینا برای زبان بودم اما گفتم ولش بیام کتابو بخونم ، کتاب رو از ب بسم الله شروع کردم به خوندن و تمریناتش رو حل کردن اینقد راحت گرامرشو یاد میگیرم که حال میکنم ، چون کتاب خوبی که داره اومده با مثال گفته مغز انسان با مثال و عکس و اینا بهتر نتیجه میگیره تا یه کلمه رو چندبار بخونی
(لغات رو اگه توی جمله به کار ببری و تصویرشو بتونی هم زمان تصور کنی فوق العاده میتونی نتیجه بگیری)مثلا دردناک : یه جمله در این مورد درست کن و بعد تصویرشم درست کن : بچه های یتیم چقدر زندگی دردناکی دارند ... خب اینو راحت میتونی تصور کنی یه بچه یتیم رو در نظر بگیر که مشکل داره ، بدبختی داره ، گریه هاشو و ...
موفق باشی (؛
-
@khatere.mohammadi;6193 said:
بچه ها بیاین دل داری بدین...
نشسته بودم یه ربع پیش گریه میکردم
حس میکنم خیلی وقت کمه....یه چی بگم؟
اولن کسی که میگه وقت کمه خیلی .... ! ببخشیدا!
دومن داری راهتو اشتباهی میری که این حس رو داری ! -
bahare;6410 said:
سلام
بچه ها من مشکل شدید زبان دارم نمیدونم با این درس چه جوری کنار بیام.....
کسی راه حلی داره ؟؟به نظر من
اول گرامر درسی رو ک میخوای بخون
بعد بیا تو یه ورق گرامر رو خودت به صورت طرح شبکه ای مغزی بنویس
بعد برو از اول درس شروع کن خوندن متن درس رو از لحاظ گرامر اون درس بررسی کن و معنی متن رو کامل یاد بگیر بع رابطه بین کلمه های درس توجه کن.
توصیه ام اینه که حتی یک کلمه ازمتن درس رو نخونده رد نکنی از اول درس شروع کن خوندن تا آخر.
بعد از این کارا نوبت تسته اونم نه تست گرامر جدا متن جدا
تست ترکیبی میتونی از سایت سهل آموز تست های کنکور هردرس رو که میخوای دان کنی جوابهشم داره که خیلی قشنگ توضیح داده. -
hc@lovesick;6417 said:
سلام بهاره خانوم خوبی؟
توی چه قسمتی مشکل داری؟ اگه توی قسمت لغاته از این روشی که میگم استفاده کن
روش حفظ لغات :
اون کلمه ای که میخوای بخونی رو به کلمه خنده دار تبدیل کن ! اگه توجه کرده باشی بیشتر لغات زبان رو میتونی به دو قسمت تبدیل کنی و راحت حفظش کنی و اگه بتونی تصویر سازی خنده دار هم همراهش باشه دیگه فوق العادستمثلا
postpone
**کدینگ **: پست پونه به تعویق افتاد!!معنی : تعویق/عقب افتادن/تاخیر کردن
surgery
کدبندی و تصویرسازی : سر+جری =وقتی سرت جر میخوره چکارش میکنن و کجا عملش میکنن؟!
معنی : جراحی/اتاق عمل/عمل جراحیگرامر درس رو هم یه بار بخون و بعد تمرینات کتاب رو انجام بده ! چرا ؟ من خودم دنبال بهترین جزوه و اینا برای زبان بودم اما گفتم ولش بیام کتابو بخونم ، کتاب رو از ب بسم الله شروع کردم به خوندن و تمریناتش رو حل کردن اینقد راحت گرامرشو یاد میگیرم که حال میکنم ، چون کتاب خوبی که داره اومده با مثال گفته مغز انسان با مثال و عکس و اینا بهتر نتیجه میگیره تا یه کلمه رو چندبار بخونی
(لغات رو اگه توی جمله به کار ببری و تصویرشو بتونی هم زمان تصور کنی فوق العاده میتونی نتیجه بگیری)مثلا دردناک : یه جمله در این مورد درست کن و بعد تصویرشم درست کن : بچه های یتیم چقدر زندگی دردناکی دارند ... خب اینو راحت میتونی تصور کنی یه بچه یتیم رو در نظر بگیر که مشکل داره ، بدبختی داره ، گریه هاشو و ...
موفق باشی (؛
@**مهدی**;6420 said:
به نظر من
اول گرامر درسی رو ک میخوای بخون
بعد بیا تو یه ورق گرامر رو خودت به صورت طرح شبکه ای مغزی بنویس
بعد برو از اول درس شروع کن خوندن متن درس رو از لحاظ گرامر اون درس بررسی کن و معنی متن رو کامل یاد بگیر بع رابطه بین کلمه های درس توجه کن.
توصیه ام اینه که حتی یک کلمه ازمتن درس رو نخونده رد نکنی از اول درس شروع کن خوندن تا آخر.
بعد از این کارا نوبت تسته اونم نه تست گرامر جدا متن جدا
تست ترکیبی میتونی از سایت سهل آموز تست های کنکور هردرس رو که میخوای دان کنی جوابهشم داره که خیلی قشنگ توضیح داده.ازتون ممنونم.... تشکر
-
سال ـه چهارم هستم البته با 2 تا درس پاس نکرده ( مشکل خانوادگی داشتم )
الان از این مدرسه های غیر حضوری می رم دی ماه هم 2 تا درس سوم رو باید پاس کنم ادبیات و هندسه 2
از نظر هوشی نه خنگ هستم نه خیلی با هوش بعد از امتحان دی ماه دیگه امتحان ندارم تا خرداد واسه پیش
الان فکر کنم یکم بهتره بی خیال بقیه بشم بچسبم به درس روحیه داغونی دارم
لطفا اگه کسی پیشنهادی داره که من از کجا شروع کنم ممنون میشم
تا حالا هم درسی از پیش نخودم فقط همون که افتادم رشته ریاضی
لطفا کمک کنید : | -
@promason;6425 said:
سال ـه چهارم هستم البته با 2 تا درس پاس نکرده ( مشکل خانوادگی داشتم )
الان از این مدرسه های غیر حضوری می رم دی ماه هم 2 تا درس سوم رو باید پاس کنم ادبیات و هندسه 2
از نظر هوشی نه خنگ هستم نه خیلی با هوش بعد از امتحان دی ماه دیگه امتحان ندارم تا خرداد واسه پیش
الان فکر کنم یکم بهتره بی خیال بقیه بشم بچسبم به درس روحیه داغونی دارم
لطفا اگه کسی پیشنهادی داره که من از کجا شروع کنم ممنون میشم
تا حالا هم درسی از پیش نخودم فقط همون که افتادم رشته ریاضی
لطفا کمک کنید : |توی چی مشکل داری؟
-
@lovesick;6419 said:
یه چی بگم؟
اولن کسی که میگه وقت کمه خیلی .... ! ببخشیدا!
دومن داری راهتو اشتباهی میری که این حس رو داری !فش میدی چذا :دی نه دیه راهمو درست کردم وقتمم کم نیس :پی
-
توی این که واسه کنکور با چه درس هایی شروع کنم ؟
چه کتاب هایی ؟!
چون مدرسه هم نمی رم
وقت ازاد دارم -
@promason;6433 said:
توی این که واسه کنکور با چه درس هایی شروع کنم ؟ چه کتاب هایی ؟! چون مدرسه هم نمی رم وقت ازاد دارم
سلام من یه بنده ی خدایی رو میشناسم که تقزیبا وضع مشابه شما رو داشتن البته اون بد از مدتی خودشو با قسم و ایه به مدرسه رسوند....البته که ایشون الان درس های تخصصی (رشته ریاضی ان) خودشون رو از سایت الا نگاه می کنن و از عمومی ها رو 2درس ادبیات و دینی وقت گذاشتن... میدونید که ضریب این 2 بالاست....برای این دو درسی هم که افتادین فقط گاج مشکی رو چند بار حل کنین.... خیلی کممک تون می کنه....بهتره همون کتابایی که خود فیلما باهاش پیش میرن رو داشته باشین....
-
@khatere.mohammadi;6429 said:
فش میدی چذا :دی نه دیه راهمو درست کردم وقتمم کم نیس :پی
فش میدم که بدونی دیر نیست :دی
راه درست کردن نیاز به یه سری پارامتر داره ها ! اگه اکه اشتباه انجام بدی بازم برمیگردی به همون حالت قبل