گپ خونه کنکوری ها
-
صرفا جهت خنده
-
سلااااااااااام بکس خوبیدخسته نباشید
همگی خوبیدخوشیدسلامتیدانواده درسلامتی کامل به سرمیبرند؟
من اومدم بعدامتحانات یکمی گندزدم اما خودم که راضیم چون سطحش خیلیییییییییی بالاترازنهایی بودش:smiley_simmons:فیزیک وزبان خارجم فقظ افتضاح بود -
@sina3656355;8300 said:
صرفا جهت خنده
کدوم قسمتاس ؟
-
-
- updated - - -
-
-
-
همین سه چهار قسمت اخیر
-
@khatere.mohammadi;6043 said:
من تو سه روز گذشته 25 ساعت درسیدم اما امروز به 4 ساعت هم نرسیدم
حس درسیدن نبود
یکی بیاد بگه حتی رتبه یکی ها هم گاهی اینجوری میشن انگیزه بگیرمسلام...حتی رتبه یکی ها هم اینجوری بودن!!...انگیزه گرفتی؟؟....ههههه....گذشته از شوخی!!!توبه رتبه یک ها چیکار داری؟؟خودت باش ...اصلا شاید لیاقت تو رتبه0باشه!!
-
aysan;8589 said:
سلام...حتی رتبه یکی ها هم اینجوری بودن!!...انگیزه گرفتی؟؟....ههههه....گذشته از شوخی!!!توبه رتبه یک ها چیکار داری؟؟خودت باش ...اصلا شاید لیاقت تو رتبه0باشه!!
مرسی عزیزم انگیزه خوبی بود
برم که یه رتبه جدید خلق کنم بنام 0 خخخخخخ-
-
- updated - - -
-
-
-
aysan;8589 said:
سلام...حتی رتبه یکی ها هم اینجوری بودن!!...انگیزه گرفتی؟؟....ههههه....گذشته از شوخی!!!توبه رتبه یک ها چیکار داری؟؟خودت باش ...اصلا شاید لیاقت تو رتبه0باشه!!
واقعا به اين جمله ها ايمان دارم "ما با افكارمون ايندمونوميسازيم" يا
"ما الان دقيقا جايي هستيم كه قبلا فكرشو ميكرديم". -
aysan;8634 said:
سلام...منم هستم...این دفعه دینی بخونم ببینم چند میزنم...مرسی چالش خوبیه...موفق باشی
حتما
-
@sabajojoo;7126 said:
چه ربطی داره 50درصدتاثیرمعدله این حرف شماروبایدتوروزنامه هاوحرف مشاوره های20سال پیش پیداکرد
الان معدلت پایین باشه بدبختی:20:...سلام..اووووووووووو!!!حالت خوبه عزیزم؟؟؟50درصد!!! اولا25 درصده...ثانیا اصلا نترس!!من پارسال امتحان نهایی دادم خیلی هم آسون بودن...البته عمومی ها یه کوچولو سخت بودکه همونا شدمشکل من...من که الکی پلکی میخوندم اونم فقط از رو کتاب درسی!!!معدل کتبی ام شد19/23...توکه اینقدر به فکرشی 20 میشی..تودنیا مشتری هرچی باشی همونو بهت میده..من تجربه دارم...
-
-
- updated - - -
-
@sabajojoo;7126 said:
چه ربطی داره 50درصدتاثیرمعدله این حرف شماروبایدتوروزنامه هاوحرف مشاوره های20سال پیش پیداکرد
الان معدلت پایین باشه بدبختی:20:...سلام..اووووووووووو!!!حالت خوبه عزیزم؟؟؟50درصد!!! اولا25 درصده...ثانیا اصلا نترس!!من پارسال امتحان نهایی دادم خیلی هم آسون بودن...البته عمومی ها یه کوچولو سخت بودکه همونا شدمشکل من...من که الکی پلکی میخوندم اونم فقط از رو کتاب درسی!!!معدل کتبی ام شد19/23...توکه اینقدر به فکرشی 20 میشی..تودنیا مشتری هرچی باشی همونو بهت میده..من تجربه دارم...
-
-
سلام
بچه های تجربی یه گروه درست کردیم برای مرور زیست و حل تست های کنکور دقت کنین فقط کنکور که رفع اشکال بشه...
البته این گروه برای بچه های پیش دانشگاهی هست..
تا اونجا که دوستای تجربی رو میشناختم عضو کردم... و اگر اینجا از تجربی ها می خوان که با هم پیش بریم و عضو بشن یه اطلاعی بهم بدن تا عضوشون کنم -
سلام
ببخشید من نمیدونم کجا باید سوالمو بپرسم
من برای فیزیک پیش 2 از کدوم استاد اسفتاده کنم؟وقت ندارم همه رو دانلود کنم نگاه کنم...
کدوم بهتر توضیح میده؟ -
@ali75;8694 said:
سلام
ببخشید من نمیدونم کجا باید سوالمو بپرسم
من برای فیزیک پیش 2 از کدوم استاد اسفتاده کنم؟وقت ندارم همه رو دانلود کنم نگاه کنم...
کدوم بهتر توضیح میده؟سلام.عليرضا رمضاني كلا مباحث رو جوندار و علمي درس داده اند
-
ممنون دوست عزیز
-
دوستان کسی از نحوه ی ثبت نام دانشگاه فرهنگیان اطلاعی داره؟
-
@bahare-r;8714 said:
تو دفترچه نوشته كه زمان انتخاب رشته بايد مشخص كنيد
خوب متوجه نشدم فكر كنم نوشته بود دفترچه دوم انتخاب
رشته -
ay dahanet servis :))))))))))))))))))))
-
-
- updated - - -
-
ay dahanet servis :))))))))))))))))))))
-
-
@bahare-r;8714 said:
بهاره جون همونطور که دوست عزیزمون گفتن،من پرسیدم و گفتن زمان انتخاب رشته مشخص میشه و اگه رتبه ات به دانشگاه فرهنگیان بخوره .