گپ خونه کنکوری ها
-
برای زمین کتاب تست ندارم.به نظرتون الان بخرم یا دیگه نمیخاد؟:distracted:
و برای ریاضی هم همینطور.دوجلد برای ریاضی دارم که خیلی قدیمیه .اندیشه سازان.خوبه؟ -
هر چی تو حالته دوس داری زمین بخون دوست نداری حذف کن
ولی دیر نیست -
كسي به من كمك نميكنه ؟؟؟
يعني ي نفر نميدونه جواب منو
ديشب تو تاپيك توضيح فيلماي آقاي شاميزاده پست گذاشتم ولي .....:17::17::20::20:اينم سوالم اينجا هم كپي ميكنم
ميخاستم رياضي آقاي شامي زاده(كه خيلي تعريفشون رو شنيدم)ببينم
رياضيم هم ضعيفه
واسه آزمون قلم چي 22 اسفند كه مباحث حد و مشتق و كاربرد مشتق مياد
ميخاستم بدونم كدوم فيلم ها رو ببينم (زياد آشنايي ندارم لطفا لينك بديد ي دنيا ممنون )
ي سوال ديگه اگه همين مباحث رو تا آزمون كار كنم و تست بزنم ميتونم 40 درصد ميانگين بزنم؟؟؟ميخام امشب دان كنم يكي كمكم كنه آخه:29:
-
@ehsan72;9014 said:
كسي به من كمك نميكنه ؟؟؟
يعني ي نفر نميدونه جواب منو
ديشب تو تاپيك توضيح فيلماي آقاي شاميزاده پست گذاشتم ولي .....:17::17::20::20:اينم سوالم اينجا هم كپي ميكنم
ميخاستم رياضي آقاي شامي زاده(كه خيلي تعريفشون رو شنيدم)ببينم
رياضيم هم ضعيفه
واسه آزمون قلم چي 22 اسفند كه مباحث حد و مشتق و كاربرد مشتق مياد
ميخاستم بدونم كدوم فيلم ها رو ببينم (زياد آشنايي ندارم لطفا لينك بديد ي دنيا ممنون )
ي سوال ديگه اگه همين مباحث رو تا آزمون كار كنم و تست بزنم ميتونم 40 درصد ميانگين بزنم؟؟؟ميخام امشب دان كنم يكي كمكم كنه آخه
:29:بردار من شما از صفحه اصلی سایت قسمت دیفرانسیل پوشه ی اقا شامی زاده رو انتخاب کن هر فیلم توضیح داره دیگه..
-
@sina3656355;9026 said:
بردار من شما از صفحه اصلی سایت قسمت دیفرانسیل پوشه ی اقا شامی زاده رو انتخاب کن هر فیلم توضیح داره دیگه..
ممنون آقا سينا
ولي اگه توجه كنيد
جلسات ریاضی تجربی رضا شامیزاده چهارم دبیرستان(2) (94-93)| آلاء
تا فيلم شماره 31 نام داره
بعدش از 32 تا 56 هيچي جلوشون نداره
بعدش هم از 57 تا 63 نام داره
من چ ميدونم حد از كجا شروع ميشه ؟؟؟
ولي بازم ممنون
چون رياضي مشكل دارم تصميم گرفتم همش رو دان كنم
اون پست هم تو توضيح فيلم ها پاك كردم
:love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart: -
donya;9001 said:
برای زمین کتاب تست ندارم.به نظرتون الان بخرم یا دیگه نمیخاد؟:distracted:
و برای ریاضی هم همینطور.دوجلد برای ریاضی دارم که خیلی قدیمیه .اندیشه سازان.خوبه؟زمین اصلا دیر نیست
کلا بستگی داره چند درصد بخوای و کدوم زیرگروه تویک که ضریبش صفره یعنی -33 تا 100 ی تاثیر داره
اما : زمینه کلک معلم / خیلی سبز و مخصوصا نشر دریافت کم خلاصه و هم کاملا یکشون بسه یکم تستم توشنه که اونم کافیه
من خودم خیلی سبز دارم
اما به خاطر دبیر خوب دریافت پیش نهاد می کنم : کتاب همایش زمین*شناسی با جمع*بندی طلایی دکتر چلاجور : نشر دریافت -
سلام من دانش آموزسوم دبیرستانم(رشته ریاضی فیزیک) میخوام فیلمای حسابان وچندتا کتاب دیگه رو نگاه کنم که یه خورده توشون مشکل دارم...تازه باسایت آشناشدم ومیخوام ازالآن شروع کنم...با توجه به اینکه درسای مدرسه هم هست بنظرتون ازاول نگاه کنم یاجاهایی که مشکل دارم رو نگاه کنم؟؟؟؟؟؟
-
-
- updated - - -
-
سلام من دانش آموزسوم دبیرستانم(رشته ریاضی فیزیک) میخوام فیلمای حسابان وچندتا کتاب دیگه رو نگاه کنم که یه خورده توشون مشکل دارم...تازه باسایت آشناشدم ومیخوام ازالآن شروع کنم...با توجه به اینکه درسای مدرسه هم هست بنظرتون ازاول نگاه کنم یاجاهایی که مشکل دارم رو نگاه کنم؟؟؟؟؟؟
-
-
این عکس و هر کسی یه رنگی میبینه.منم سفید طلایی میبینم.ولی یه برنامه من و تو داشت که گفت اصلش مشکی و آبی یه.
-
زوم که بکنی پیکسل پیکسل بشه
سفیدا به آبی میزنن ولی طلایی ها فرقی نمیکنن -
هلوملیکم ملتتتتتتتتتتت چطوریدخوبید خوشیدسلامتیییییییییید:63:
جیییییییییغ آخ جوووووووووووووون یه خبرخوب تواین آزمون رتبه475 کشوری شدمممممممممممممم جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ:78:
-
@sabajojoo;9079 said:
هلوملیکم ملتتتتتتتتتتت چطوریدخوبید خوشیدسلامتیییییییییید:63:
جیییییییییغ آخ جوووووووووووووون یه خبرخوب تواین آزمون رتبه475 کشوری شدمممممممممممممم جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ:78:
سلام ...چه باحال!!!...خیلی خوب شدی....خوشحالیت موندگار باشه ایشالله...موفق باشی وپرانرژی تر!!!!
-
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
-
سلام دوستان
خدا قوت
اميدوارم از درس خسته نشده باشيد
چندتا سوال داشتم ممنون ميشيم جوابم بديد
من شيمي در مسائل مشكل دارم از كدوم معلم دانلود كنم كه مسائل رو خوب گفته باشن ؟؟
واسه زبان فارسي چي ببينم ؟؟زبان فارسيم خيلي ضعيفه ...
عربي آقاي ناصح زاده مبحث معلوم و مجهول كدوم جلسه ميشه ؟؟
ممنون ميشم كمكم كنيد ...:53::53::53::53::53::53::53: -
دوستان مبحث خازن و مدار و مقاومت و این جورچیزا
از استاد فدایی بخوام دانلود کنم کجا برم ؟ قبلا گشتم پیدا نمیکنم -
@alimajdi;9306 said:
از استاد فدایی بخوام دانلود کنم کجا برم ؟ قبلا گشتم پیدا نمیکنمداداش اينجا وقتت رو تلف نكن
قرار نيست كسي بهت جواب بده
خودم سه روز پيش ي سوال پرسيدم
دريغ از ي جواب
اينجا مث ي خرابه متروكه ميمونه (با عرض پوزش از ادمين )ادمين عزيز اين عكس رو از آخر فيلماتون گرفتم
و كو جواب !!!!
شما زحمت زيادي ميكشيد ولي پاسخگو سوالا نيستيد يا اونقدر دير جواب ميديد كه ديگه بايد واسه كنكور سال ديگه آماده بشيم :46: -
-
-
- updated - - -
-
@ehsan72;9221 said:
سلام دوستان
خدا قوت
اميدوارم از درس خسته نشده باشيد
چندتا سوال داشتم ممنون ميشيم جوابم بديد
من شيمي در مسائل مشكل دارم از كدوم معلم دانلود كنم كه مسائل رو خوب گفته باشن ؟؟
واسه زبان فارسي چي ببينم ؟؟زبان فارسيم خيلي ضعيفه ...
عربي آقاي ناصح زاده مبحث معلوم و مجهول كدوم جلسه ميشه ؟؟
ممنون ميشم كمكم كنيد ...:53::53::53::53::53::53::53:برا شيمي از كلاس1 استفاده كنيد اون يكي ها رو نمي دونم
-
-
@alimajdi;9306 said:
از استاد فدایی بخوام دانلود کنم کجا برم ؟ قبلا گشتم پیدا نمیکنمیه بار پرسیدی گفتم از ترمودینامیک به بعد فیزیک 3 رو فصل به فصل درس میده دیگه،یعنی این قدر مبهم جواب دادم؟
-
-
- updated - - -
-
@ehsan72;9310 said:
داداش اينجا وقتت رو تلف نكن
قرار نيست كسي بهت جواب بده
خودم سه روز پيش ي سوال پرسيدم
دريغ از ي جواب
اينجا مث ي خرابه متروكه ميمونه (با عرض پوزش از ادمين )ادمين عزيز اين عكس رو از آخر فيلماتون گرفتم
و كو جواب !!!!
شما زحمت زيادي ميكشيد ولي پاسخگو سوالا نيستيد يا اونقدر دير جواب ميديد كه ديگه بايد واسه كنكور سال ديگه آماده بشيم :46:همون دو قسمت قبل معتل که اسم نداره معلوم مجهول ـه،اون قسمت تماشا انلاین هم برای امثال شماست که ببینن اون قسمت چی درس میدن.
در مورد معلم ها هم هزاران بار گفتیم همه معلم ها خوبن، -
-
بچه ها من این بار که بیشتر از بار قبل زحمت کشیدم ولی کمتر شدم اخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:concern: