گپ خونه کنکوری ها
-
تحلیل گزینه 3:
این تحلیلش کار سختیه!خب!نزدیک دوازدهه ما یه دریچه که بیشتر نداریم!اونم پیلوره!خب سوال ویرایشش کنیم اولش میشه سلولای نزدیک پیلور!خب اینا هورمون گاسترین ترشح میکردن!گاسترین هم که پروتئینه!پس تا اینچا درست!گفته این گاسترین که ترشح بشه فشار اسمزی توی پانکراس میادش پایین!خب چی باعث میشدش که فشار اسمزی بیادش پایین؟!آب توی محیط زیاد بشه!خب تا اینچا یچیایی دستگیرمون شده!اما وقتی گاسترین ترشح بشه،PH کیموس اسیدی میشه دیگه!توی روده هم باید این PH خنثی بشه!پس درنتیچه بی کربنات و صفرا ترشح میشه!پس ساخته شدن اینا توی کبد و پانکراس باعث میشه فشار اسمزی توی اینا بیادش پایین!پس اینم درست بود -
@Surgeon.Amir دیدم نمیتونم گزینه ی 2 رو تحلیل کنم ... صورت سوال رو تغییر دادین پس ... اولش اینطوری نبود
zahra1303 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
@Surgeon.Amir دیدم نمیتونم گزینه ی 2 رو تحلیل کنم ... صورت سوال رو تغییر دادین پس ... اولش اینطوری نبود
بقیه گزینه ها رو متوچه شدین؟!
-
دوستان بحث های ازاد و غیردرسی تون رو اینجا مطرح کنید.
لطفا تاپیک های مشابه نزنید.
ممنون.چهره نازنین استاد پناهیان همین الان در تلویزیون
-
بقیه گزینه ها رو متوچه شدین؟!
-
ینی متوچه نشدین؟
-
ینی متوچه نشدین؟
-
@Surgeon.Amir چرا متوجه شدم ... تحلیل خودم رو میگم تقریبا ب هر گزینه ای ی ناخونک زده بودم هیچیش کامل درست نبود
ایشالا راه میوفتمzahra1303 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
@Surgeon.Amir چرا متوجه شدم ... تحلیل خودم رو میگم تقریبا ب هر گزینه ای ی ناخونک زده بودم هیچیش کامل درست نبود
ایشالا راه میوفتمنظرتون درمورد کزینه 5 چیه؟!
-
ایشالا راه میوفتمنظرتون درمورد کزینه 5 چیه؟!
-
خب تو کم کاری تیروئید چیا پیش میومد؟!ینی علایمش چی بود؟
-
باید اینچور سوالا رو ریز به ریز تچزیش کرد
-
تو کم کاری تیروئید فرد چاق میشه
-
بعدش ما در کل چنتا باف داشتیم!4 نوع اصلی!پیوندی هم 6 تا!تی بافت پیوندی به نظرتون کدوم بافته که میتونه فاصله میان سلولا یا همون میان بافتی کمو زیاد بشه یا همون تغییر کنه؟!
-
بعدش ما در کل چنتا باف داشتیم!4 نوع اصلی!پیوندی هم 6 تا!تی بافت پیوندی به نظرتون کدوم بافته که میتونه فاصله میان سلولا یا همون میان بافتی کمو زیاد بشه یا همون تغییر کنه؟!
-
درسته!حالا کنترل کننده اعمال سلول بنظرتون کدوم قسمت از سلوله؟!
-
درسته!حالا کنترل کننده اعمال سلول بنظرتون کدوم قسمت از سلوله؟!
-
درسته!ولی اندامک مخصوصش؟!
-
درسته!ولی اندامک مخصوصش؟!
-
درسته!خب وقتی یه فرد چاق بشه،ینی سلولی چربیش حچیم شدن درسته؟!