گپ خونه کنکوری ها
-
.....................
-
-
- updated - - -
-
..........
-
-
- updated - - -
-
........
-
-
@farifari;10134 said:
.....................
-
-
- updated - - -
-
..........
-
-
- updated - - -
-
........
عالیههههههههههههههه
-
-
- updated - - -
-
@farifari;10134 said:
.....................
-
-
- updated - - -
-
..........
-
-
- updated - - -
-
........
عالیههههههههههههههه
-
-
..............
-
ﻧﺤﻮﻩ ﺩﺭﺱ ﺩففﺩﻥ ﺩﺑﯿﺮ ﺭﯾﺎﺿﯽ ﺳﺮ ففﻼﺱ
2+2=4
ﺣﺎﻻ ﻧﺤﻮﻩ ﺳﻮفففف ﺩففﺩﻥ ﺗﻮ ففﻣﺘﺤﺎﻥ ففﺯ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﺒﺤﺚ :
ففﺻففﺮ 13 ﺳﺎﻟﻪ ففﺳﺖ ﺳﻦ ﺑﺮففﺩﺭﺵ ففﺣﻤﺪ ﯾفف ﺷﺸﻢ ففﺴﯿﻨﻮﺱ ﯾفف ﺩﻫﻢ
ﺯففﻭﯾﻪ
قد ﺑﺮففﺩﺭﺵ ففﺳﺖ
ففﻟﻒ ) ففﮔﺮ ففﺻففﺮ ﻧﺼﻒ ﭘﻮﻟﺶ ﺭفف ﺧﺮفف ففﻨﺪ ففﺣﻤﺪ ﭼﻨﺪ ﺷﮑﻼﺕ ﺩففﺭﺩ؟ !
فف )شکل عمش ﺭفف ﺭﺳﻢ ففﻨﯿد -
سلام چه کتاب کاری واسه زمین سال سوم خوبه ؟ ..........خلاصه بندی درس ها هم توش باشه؟؟
-
زینب;10185 said:
سلام چه کتاب کاری واسه زمین سال سوم خوبه ؟ ..........خلاصه بندی درس ها هم توش باشه؟؟
سلام...من خودم واسش کتاب کار نداشتم ولی یکی از دوستام هفت چیز خیلی سبز رو داشت میگفت خیلی خوبه...تست هم داره و اون که خیلی باهاش حال میکرد...میخوای خودتم ببین چجوری هست ،اگه خوشت اومد بگیر
-
یعنی خلاصه بندی درسا توش هست ؟ آخه یه کم مشکته بخش سنگ هاش ...بیشتر نگران نهاییم........... منظورت همون کتاب خیلی سبزه؟ یا هفت چیز با اون فرق داره آخه کتاب خیلی سبز و دیدم؟!!!!!!!!!!
-
زینب;10188 said:
یعنی خلاصه بندی درسا توش هست ؟ آخه یه کم مشکته بخش سنگ هاش ...بیشتر نگران نهاییم........... منظورت همون کتاب خیلی سبزه؟ یا هفت چیز با اون فرق داره آخه کتاب خیلی سبز و دیدم؟!!!!!!!!!!
روی جلدش همش نوشته هفت چیز وحجمشم کمه وواسه سال سوم وچهارم هر دوتاش بود فکر کنم...ببین نباید ایقدر از نهایی بترسی،خیلی سوالای راحت واستانداردی میدن...من همون کتاب درسی رو خوندم 20شدم آخه واقعا سوالاش واضح وراحتن...تازه من همش انباشته بود وشب امتحانی خوندمش تا ساعت4صبح...تو از الان شروع کن کوچولو کوچولو بخون ومرور کن وتو فرجه امتحان هم یه دور کامل بخونش مطمئن باش حله
-
بچه ها بنظرتون تو کنکور میشه تقلب کررررررررررررررد///////////ها ها ها
-
سوالم از آقای گالیله اینه که :
اگه زمین باسرعت دور خودش می چرخه ، پس چرا اینقدر هوا گرمه -
@raha74;10194 said:
بچه ها بنظرتون تو کنکور میشه تقلب کررررررررررررررد///////////ها ها ها
تقلب كه ميشه كرد
ولي
ي جايي خوندم
اگه بفهمن تقلب كردي
بسته به نوع و شدت تقلب شش ماه تا ده سال زندان داره- جريمه نقدي
و از اين حرفا
- جريمه نقدي
-
@ehsan72;10201 said:
تقلب كه ميشه كرد
ولي
ي جايي خوندم
اگه بفهمن تقلب كردي
بسته به نوع و شدت تقلب شش ماه تا ده سال زندان داره- جريمه نقدي
و از اين حرفا
ترو مولی راس میگی///////////اینجوری ک میگید ادم میگرخه
-
-
- updated - - -
-
کنکوری های عزیز
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خدایی بیاین رتبه هاتونو بگین یکم بخندیم دور همی :))))
این فک و فامیل کنکوری از امروز کلا از دسترس خارج شدن کصافطا رتبه هاشونو نمیگن
*-
-
- updated - - -
-
مغز انسان پر کارترین جای بدنه اون همه ۲۴ساعت روزو همه ۳۶۵ روز سال و کار میکنه کار اون از لحظه تولد آغاز میشهو فقط وقتی متوقف میشهکه کنکور داریم !
- جريمه نقدي
-
امروز با یکی از رفقا رفتیم پارک داشتیم بستنی میخوردیم یه خانمی هم با دخترش نشسته بودن روبروی ما
با رفیقم چش تو چشم شدن همو نیگا میکردن و خلاصه دختره هم خوشش اومده بود و از این حرفا
رفیقم صداش و بلند کرد به خانمه گفت
ببخشید خانم میشه یه چیزی بگم
دختره خودشو جمع و جور کرد و سرشو پایین انداخت
خانمه هم گفت بگو پسرم
گفت خواهشا واسه دختر خانومتون یه بستنی بخرین طفلک مرد از بس نگامون کرد
بستنی هم نچسپید به مااز اون روز هیچوقت دختره رو ندیدم فک کنم خودکشی کرده
-
@lovesick;10207 said:
امروز با یکی از رفقا رفتیم پارک داشتیم بستنی میخوردیم یه خانمی هم با دخترش نشسته بودن روبروی ما
با رفیقم چش تو چشم شدن همو نیگا میکردن و خلاصه دختره هم خوشش اومده بود و از این حرفا
رفیقم صداش و بلند کرد به خانمه گفت
ببخشید خانم میشه یه چیزی بگم
دختره خودشو جمع و جور کرد و سرشو پایین انداخت
خانمه هم گفت بگو پسرم
گفت خواهشا واسه دختر خانومتون یه بستنی بخرین طفلک مرد از بس نگامون کرد
بستنی هم نچسپید به مااز اون روز هیچوقت دختره رو ندیدم فک کنم خودکشی کرده
اخه شما پسرا چرا انقد خوش مزه اید
-
@raha74;10209 said:
اخه شما پسرا چرا انقد خوش مزه اید
خوشمزه ایم دیگه چیکار میشه کرد ^______^
-
@lovesick;10210 said:
خوشمزه ایم دیگه چیکار میشه کرد ^______^
نننننننننننننننننن بابا
-
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
[ زی ذی نامه ]الهی ! به مردان درخانه ات. به آن زن ذلیلان فرزانه ات .به آنانکه در بچه داری تکند. یلان عوض کردن پوشکند .به آنانکه باذوق وشوق تمام . به مادرزن خود بگویند : مامان .به آنانکه دامن رفو میکنند. زبعد رفویش اتومیکنند.به آن قرمه سبزی پزان قدر . به آن مادران به ظاهرپدر .الهی ! به آه دل زن ذلیل . به آن اشک چشمان ممد سبیل !که ما را براین عهد کن استوار! ازاین زن ذلیلی مکن برکنار...........................تقدیم به همه ی اقایوون خوشمزه///////خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ -
@raha74;10218 said:
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
[ زی ذی نامه ]الهی ! به مردان درخانه ات. به آن زن ذلیلان فرزانه ات .به آنانکه در بچه داری تکند. یلان عوض کردن پوشکند .به آنانکه باذوق وشوق تمام . به مادرزن خود بگویند : مامان .به آنانکه دامن رفو میکنند. زبعد رفویش اتومیکنند.به آن قرمه سبزی پزان قدر . به آن مادران به ظاهرپدر .الهی ! به آه دل زن ذلیل . به آن اشک چشمان ممد سبیل !که ما را براین عهد کن استوار! ازاین زن ذلیلی مکن برکنار...........................تقدیم به همه ی اقایوون خوشمزه///////خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخمن یکی کلا ضد این چیزام ففف