گپ خونه کنکوری ها
-
kheile khob...basse dige.
cut konim -
برادر امیرعلی ب دار فانی پیوست......واسه شادیه روحش صلوات.......خداییش گرخید
-
-
- updated - - -
-
@s.khaste;10494 said:
kheile khob...basse dige.
cut konimموافقم عمو
-
-
خوب ختم به خير شد :friendly_wink:
حالا يه صلوات بفرستين ... -
@shayan75;10496 said:
خوب ختم به خير شد :friendly_wink:
حالا يه صلوات بفرستين ...اللهم صل علی محمد
-
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
-
بدرود عموها
-
-
- updated - - -
-
ﯾﻪ ﺭﻭﺯهاﯾﯽ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﻤﻮﻥ ﻫﺴﺖ،ففﻪ ﻫﯿﭻ ففﺗﻔﺎﻕ ﺧﺎﺻﯽ ﻧﻤﯽ ففﻓﺘﻪ ...
ﻣﺎ ﺑﻪ ففﯾﻦ ﺭﻭﺯها ﻣﯿﮕﯿﻢ : ﺗﮑﺮففﺭﯼ ... ﺧﺴﺘﻪ ففﻨﻨﺪﻩ !ﻭﻟﯽ ﺣﻮففﺳﻤﻮﻥ ﻧﯿﺴﺖ ففﻪ ﻣﯿﺘﻮﻧﺴﺖ ففﺗﻔﺎﻗﺎﯼ ﺑﺪى تو همین روزها بیفته؛
**که روزى صد بار دعا کنى کاش همون روزها تکرار بشن.... **ﺧﺪففﯾـــــــــﺎفففففففف...
ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﻫﻤﻪ ﯼ ﺭﻭﺯهاﯼ ﺗﮑﺮففﺭﯼ اما بى مصیبت..هزار بار ﺷﮑــــــر -
-
غیر از تو ای خــدا به کسی رو نمی زنم جز در مقام قرب تو زانو نمی زنم **** با کشتیف شکسته ز امواج معصیت جز در کرانه های تو پهلو نمی زنم ****
خواهی مرا بری به جهنّم ببر ولی ...
... این را بدان که بانگ هیاهو نمی زنم-
-
- updated - - -
-
عاشقم بر لطف و قهرش من به جفد ای عجب من عاشق این هر دو ضفد در بلا هم می چشم لذّات او
ماتف اویم ، ماتف اویم ... ماتف او
-
-
@raha74;10500 said:
غیر از تو ای خــدا به کسی رو نمی زنم جز در مقام قرب تو زانو نمی زنم **** با کشتیف شکسته ز امواج معصیت جز در کرانه های تو پهلو نمی زنم ****
خواهی مرا بری به جهنّم ببر ولی ...
... این را بدان که بانگ هیاهو نمی زنم-
-
- updated - - -
-
عاشقم بر لطف و قهرش من به جفد ای عجب من عاشق این هر دو ضفد در بلا هم می چشم لذّات او
ماتف اویم ، ماتف اویم ... ماتف او
زیبا بود
از خودتون گفتید؟؟؟؟ -
-
تو یه جشن عروسی لقمان را گفتند
.
.
.
.
.پسرش را نگفتند اییینقد ناراحت شدددددددددددددد(not_sure)(not_sure)(not_sure)(not_sure)(not_sure)
-
لباسها در آب کوتاه میشوند و برنجها دراز. در درازای زندگی لباس باش ودرپهنای آن برنج و اگر عمق این پیام را نفهمیدی بدان که تنها نیستی، منم نفهميدم!
-
دخترك کبریت فروش رو که یادتونه؟
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
،
با پسر سیگار فروش ازدواج کرد
"
الانم بچشون ساقی بنگ شده!! -
زندگیم خوب بود . . .
درسم خوب بود . . .
کارم رو برنامه بود . . .
تو مهمونی ها تو جمع بودم . . .
خوابم به موقع بود . . .
تا اینکه یه از خدا بی خبری اومد گفت:
واقعا گوشیت اینترنت نداره !؟!؟
-
@nebula110;10501 said:
زیبا بود
از خودتون گفتید؟؟؟؟بعضی وقتا یه چیزایی از مغزم میگذره............واقعا قشنگه:congratulatory::congratulatory::congratulatory:ولی خانوادم میگن ی چیز شاد بگگو.........ولی نمیتونم
-
@raha74;10506 said:
بعضی وقتا یه چیزایی از مغزم میگذره............واقعا قشنگه:congratulatory::congratulatory::congratulatory:ولی خانوادم میگن ی چیز شاد بگگو.........ولی نمیتونم
من خودم دلنوشته هام رو توی یه دفتری مینویسم.شما هم اینکارو بکنید. چون بعدا از خوندنش لذت خواهید برد.
-
@s.khaste;10505 said:
زندگیم خوب بود . . .
درسم خوب بود . . .
کارم رو برنامه بود . . .
تو مهمونی ها تو جمع بودم . . .
خوابم به موقع بود . . .
تا اینکه یه از خدا بی خبری اومد گفت:
واقعا گوشیت اینترنت نداره !؟!؟
برادر به قول شما اگه ولم اگه پروم اگه بی ادبم.............ولی هیچوقت خودمو اعتقاداتمو شخصیتو به یه پسر نمیفروشم..........هرکسی واسه خودش مرزایی داره/خط قرمز داره..........گرفتی مطلبو
-
-
- updated - - -
-
@nebula110;10507 said:
من خودم دلنوشته هام رو توی یه دفتری مینویسم.شما هم اینکارو بکنید. چون بعدا از خوندنش لذت خواهید برد.
مرسی از پیشنهادت دوست عزیز......
-
-
delam gerefte sob miram kanoon..mabahes yadam rafte...umumiam khoob bud vali daghoone ..che ajab tarazam ziad umad avalin bare...dooset nadaram dr !
chera daram vel micharkham??????????saat 12 shooooood beram lala ghatiiiiiiiii kardam cheghad net ba gushi khobe!!!!
chera!!? narahatesh kardam?!byeeeeeeeeee:ambivalence: -
مولای من دلتنگ آمدنت هستم در کنج سحر
در تب و تاب این دنیای بی در و پیکر،
مولا مددی برسان و نظری کن،
حال ببین ، وضع زار من بی خبربیایید دعا کنیم برسد ظهور مولایمون هرچه سریعتر
ان شاءلله
-
@**مهدی**;10509 said:
کسی از بچه ای ریاضی اینجا هس ک آزمونای سنجشو شرکت کنه ؟
نه مو که نیستم
-
سلام.اگر احيانا كسي در ازمون مرحله2 سنجش شركت كرده يك سوال در مورد agno3 و نور لامپ در ازمون مذكور مطرح شده .خواهشا صورت سوال را براي من بنويسد.ممنون