گپ خونه کنکوری ها
-
@Dr.Bernosi در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
NGU در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
zahra1303 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
هیچکس کانونی نبود ؟؟؟
سلام به همگی
raha khanoom ღ در گپ خونه کنکوری ها گفته است:قلم چی
درود به شما!فقط امتیاز مثبت میدین شما!تو بحث چرا شرکت نمیکنین؟
من ریاضی هستم
واسه همین فقط امتیاز میدم -
چطوری بخونم حالا ؟ فیلم های آلا هست + کتاب + جزوه + تست + مرور + آمادگی آزمون + تست های موسسات دیگه
واقعا نمیرسمخخخخخخ!کلی بخونین!همش که نباید فیلم دیدش!زیستو که فیلم لازم نیسش!شیمی هم باب میل خودتون!فقط ادبیاتو عربی و ریاضیو فیزیک هس!تست هم که اگه پوششی بزنین خوب میشه
-
هیچکس کانونی نبود ؟؟؟
سلام به همگی
raha khanoom ღ در گپ خونه کنکوری ها گفته است:قلم چی
درود به شما!فقط امتیاز مثبت میدین شما!تو بحث چرا شرکت نمیکنین؟
من ریاضی هستم
واسه همین فقط امتیاز میدمبحث بالاخره میشه!حالا چ زیست چ درسای دیگ!
-
@ROOHIA در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
NGU
غریبی میکنه
اسمتون چیه؟ببخشید تو رو خدا ناراحت نشید ولی من NGU رو میبینم یاد CNG میوفتم .. میشه بگین مخفف چیه ؟
Never give up
-
چطوری بخونم حالا ؟ فیلم های آلا هست + کتاب + جزوه + تست + مرور + آمادگی آزمون + تست های موسسات دیگه
واقعا نمیرسمخخخخخخ!کلی بخونین!همش که نباید فیلم دیدش!زیستو که فیلم لازم نیسش!شیمی هم باب میل خودتون!فقط ادبیاتو عربی و ریاضیو فیزیک هس!تست هم که اگه پوششی بزنین خوب میشه
اتفاقا زیست رو باید ببینم + فیزیک + شیمی + ادبیات + عربی + زباااااان + ریاضی
همه ی درساا -
اتفاقا زیست رو باید ببینم + فیزیک + شیمی + ادبیات + عربی + زباااااان + ریاضی
همه ی درساایاخدا!زیست مگه فاگو ندارین؟
-
@ROOHIA در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
NGU
غریبی میکنه
اسمتون چیه؟ببخشید تو رو خدا ناراحت نشید ولی من NGU رو میبینم یاد CNG میوفتم .. میشه بگین مخفف چیه ؟
Never give up
عالیه!هیوقت تسلیم نشو
-
zahra1303replied to Amirbernosi on ۲۶ شهریور ۱۳۹۵، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط zahra1303 انجام شده
@Dr.Bernosi نه فقط الگو و گاج
نمیبینین چتد وقته ساعت مطالعه رو نمیذارم چون دارم کلیپ های تدریس دوم اقای امینی رو میبینم خیلی وقتم گرفته میشه فقط کلیپ دیدم ب خوندنی هم نرسیدم هنوز دو روز دیگه هم باید ب مدت 3یا4 روز بریم مشهد چون دامادی داییمه ... دیگه هیییچ یعنی ... فکر کنم برم همون گزینه دو بهتر باشه ! -
اولا مبارک باشه!دوما!خیلی زود تسلیم شدین!بقول دوستمون Never give up!
-
من واقعا با این حجم کلیپا وقت نمیکنم ...
-
هرچور صلاح خودتونه!بالاخره باید مباحث خونده بشه!هیچ فرقی هم نداره!شما 25 روز فرصت دارین تا به برنامه برسین!یه دانسته هایی هم حتما داشتین از سال پیش
-
استرس گرفتم .. حالم گرفته شد بدجور
دوست من ک چندسال کانونی بوده پس چرا اینطوری بهم گفت ؟ -
Amirbernosireplied to zahra1303 on ۲۶ شهریور ۱۳۹۵، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شده
استرس گرفتم .. حالم گرفته شد بدجور
دوست من ک چندسال کانونی بوده پس چرا اینطوری بهم گفت ؟میتونین برای این 25 روز برنامه بریزین که بتونین دو آزمون ازش چلو باشین!واین کار شدنیه
-
این پست پاک شده!
-
در ضمن!چند تا آزمون فقط پیش یا پایه هستش!
-
اینطور ک شما میگین ما تو آزمون اول باید 50 تا سوال شیمی - 40تا سوال فیزیک - 40تا زیست - 20 ریاضی - 20 زمین جواب بدیم
حالا اختصاصی ها بماند
یعنی تعداد سوالا از کنکور هم بیشتره
چند ساعت سر جلسه ایم ؟؟ -
اینطور ک شما میگین ما تو آزمون اول باید 50 تا سوال شیمی - 40تا سوال فیزیک - 40تا زیست - 20 ریاضی - 20 زمین جواب بدیم
حالا اختصاصی ها بماند
یعنی تعداد سوالا از کنکور هم بیشتره
چند ساعت سر جلسه ایم ؟؟خخخخ!اینطور نیستش!زیتستش 40 تاس فک کنم!شیمی 30!کمتره از کنکور!حدودا 3.5 ساعت
-
-
-
الان آزمونش چلومه
4670/5189