گپ خونه کنکوری ها
-
@sina3656355;6618 said:
دلم برا تدریس حاجی تنگ شده، 2 هفته هس فیلم ـاش نمیاد :((
امروز نشتم برای بار 4 ـم چند جلسه از فیلم فصل یک رو نگاه کردم.من امروز واسه اولین بار نشستم فیلماشونو نگا کردم :34:
-
معصومه;6641 said:
من امروز واسه اولین بار نشستم فیلماشونو نگا کردم :34:
من هنوز یه دونه تست شیمی هم نزدم اما شیمی همش بالای 70 ام.
-
@sina3656355;6642 said:
من هنوز یه دونه تست شیمی هم نزدم اما شیمی همش بالای 70 ام.
من شیمی این ازمون صفر زدم:4:
دست به کتاب نزده بودم
ان شاء الله این فیلما کمکم کنه بتونم خوب بزنم
امروز مثالاشو هم که حل میکردن نمیتونستم خودم جواب بدم تازه یکیشم متوجه نشدم!!!! -
این ازمون که من سخت مریض بودم،ازمون بعدی هم چند صفحه اول اسید و بازه که ارزشی نداره،
اصل کار شیمی 3ـه است، خعلی سخته. -
@sina3656355;6618 said:
دلم برا تدریس حاجی تنگ شده، 2 هفته هس فیلم ـاش نمیاد :((
امروز نشتم برای بار 4 ـم چند جلسه از فیلم فصل یک رو نگاه کردم.من فیلم های قبل بلد بودم خیلی نگاه نمی کردم ولی حالا منتظر فصل پنج دوم هستم نمیاد
-
شیمی از اسون ترین درس های اختصاصی است قدرش را بدانید
-
@promason;6425 said:
سال ـه چهارم هستم البته با 2 تا درس پاس نکرده ( مشکل خانوادگی داشتم )
الان از این مدرسه های غیر حضوری می رم دی ماه هم 2 تا درس سوم رو باید پاس کنم ادبیات و هندسه 2
از نظر هوشی نه خنگ هستم نه خیلی با هوش بعد از امتحان دی ماه دیگه امتحان ندارم تا خرداد واسه پیش
الان فکر کنم یکم بهتره بی خیال بقیه بشم بچسبم به درس روحیه داغونی دارم
لطفا اگه کسی پیشنهادی داره که من از کجا شروع کنم ممنون میشم
تا حالا هم درسی از پیش نخودم فقط همون که افتادم رشته ریاضی
لطفا کمک کنید : |سلام،بنظر من بهترین کار اینه که بایه مشاور صحبت کنید و ازش راهنمایی بگیرید
بهتون برنامه بده و با برنامه و پشتیبانیش پیش برید -
ها ؟
نقل قول بیجواب میکنی. -
@sina3656355;6694 said:
ها ؟
نقل قول بیجواب میکنی.علامت بالاش
-
@sina3656355;6694 said:
ها ؟
نقل قول بیجواب میکنی.
@alitak;6695 said:
علامت بالاش
بابا این چش سفیده با رنگ سفید مینویسه
-
ســــــلام اولین صبح زمستونیتون بخیـــــــر امیدوارم زمستون شادی در پیش داشته باشیم به امید موفقیت همـــــه ی دوستامون
-
@**مهدی**;6697 said:
سلام آقا سینا خوبید ؟ ه:30:
یعنی بدون اینکه تست بزنید یا تمرین کنید شیمیی بالا ی 70 میزنید؟
بگید چکار میکنید تا ما هم شیمیی رو خوب بزنیم ممنون.واسه همه نمیشه یه نسخه پیچید،من تا الان یه دونه تست هم نزدم اما فیلم کلاس های حاجی رو 3 بار نگاه کردم،
سختی شیمی،شیمی سه ـشه اونجا دیگه باید هر شب تست زد. -
@sina3656355;6706 said:
واسه همه نمیشه یه نسخه پیچید،من تا الان یه دونه تست هم نزدم اما فیلم کلاس های حاجی رو 3 بار نگاه کردم،سختی شیمی،شیمی سه ـشه اونجا دیگه باید هر شب تست زد.
من هم باهات موافقم شیمی 2 خیلی سخت نیست شیمی سوم زیاد کار کرد
-
@sina3656355;6706 said:
واسه همه نمیشه یه نسخه پیچید،من تا الان یه دونه تست هم نزدم اما فیلم کلاس های حاجی رو 3 بار نگاه کردم،
سختی شیمی،شیمی سه ـشه اونجا دیگه باید هر شب تست زد.براي شيمي ٣ يه بار فيلم آقاي آقاجاني را نگاه كنيد،
بعدا كه حاجي شيمي ٣ را درس دادند، نگاه كنيد،اون فيلم هاي صفر تا صد بر اين اساس درست مي شوند هر چيزي كه براي شيمي ٣ لازمه تدريس ميشه، هم براي كنكور و هم براي امتحان نهايي، براي استوكيومتري هم يه جلسه ديگه مخصوص كنكوري ها برگذار مي كنيم، ولي براي كنكوري ها هم لازمه كه اين ١١ جلسه را ببينند
يا علي(ع)
-
-
@sina3656355;6837 said:
جزوه امار
http://sanatisharif.ir/pamphlet/65/%d8%ac%d8%b2%d9%88%d9%87%20%d8%a2%d9%85%d8%a7%d8%b11.pdfیکم برا آمار 50 صفحه زیاد نیست؟
-
@alitak;6842 said:
یکم برا آمار 50 صفحه زیاد نیست؟
از اقای کبرایی بپرس
بیشترش تست و مثاله.کار کتاب تست رو هم میکنه.