گپ خونه کنکوری ها
-
@raha74;12006 said:
> ارهههههههههههه داداش///////ما ناشکریم که نیگامون نمیکنن
نگو نگامون نمیکنن.....
-
نامردا از حساب منم کم کردند
بانک ملي
آبونمان ساپتا:50,000-
حساب:10003
مانده:12,287,855,570,929
ففففففففف -
aysan;12018 said:
> سلام...علت گذاشتن علامت منفی در فرمول های سقوط آزاد چیست؟؟...کتاب هم در حالت پرتاب رو به بالا وهم روبه پایین منفی را قرار داده است...لطفا راهنمایی کنید
علیک سلام .....جهت محور y رو به بالا رو مثبت میگیریم ، پس جابجایی به بالا میشه مثبت و بالعکس
-
@nebula110;12019 said:
> علیک سلام .....جهت محور y رو به بالا رو مثبت میگیریم ، پس جابجایی به بالا میشه مثبت و بالعکس
سلام شما تجربی هستی...اگه بله...لطفا ص 12 و13 کتاب فیزیکتون ببینید...اونجا دوتا مثال هست..یه نگا بندازید لطفا....یادمه قبلا منفی نداشت...سال دومو میگم..ولی الان کلا چه پرتاب رو به بالا چه پایین منفی گذاشته..
-
aysan;12020 said:
> سلام شما تجربی هستی...اگه بله...لطفا ص 12 و13 کتاب فیزیکتون ببینید...اونجا دوتا مثال هست..یه نگا بندازید لطفا....یادمه قبلا منفی نداشت...سال دومو میگم..ولی الان کلا چه پرتاب رو به بالا چه پایین منفی گذاشته..
بله تجربی هستم....دیدم.....مثال ص۱۲ که مبدٱ پرتاب رو بالای ساختمون درنظر گرفته بنابراین چون حرکت به سمت پایینه علامت منفیه....مثال ص ۱۳ خودش گفته که مبدٱ رو نقطه پرتاب درنظر گرفته پس علامت منفی خواهد شد...
-
@nebula110;12021 said:
> بله تجربی هستم....دیدم.....مثال ص۱۲ که مبدٱ پرتاب رو بالای ساختمون درنظر گرفته بنابراین چون حرکت به سمت پایینه علامت منفیه....مثال ص ۱۳ خودش گفته که مبدٱ رو نقطه پرتاب درنظر گرفته پس علامت منفی خواهد شد...
میدونم چی میگید...ولی توجیه نشدم متاسفانه...میشه بیشتر توضیح بدید
-
-
- updated - - -
-
@nebula110;12021 said:
> بله تجربی هستم....دیدم.....مثال ص۱۲ که مبدٱ پرتاب رو بالای ساختمون درنظر گرفته بنابراین چون حرکت به سمت پایینه علامت منفیه....مثال ص ۱۳ خودش گفته که مبدٱ رو نقطه پرتاب درنظر گرفته پس علامت منفی خواهد شد...
وقتی جهت رو بالا گرفته...پرتابشم به بالاس..خب علت منفیش چیه دیگه..یعنی این دوتا مثال هیچ فرقی ندارن؟؟
-
-
- updated - - -
-
@nebula110;12021 said:
خط سوم پاسخش رو بخونید لطفا..گفته کهجسم در جهت محور yحرکت میکنه..پس اون منفی واس چیه؟
-
-
aysan;12022 said:
> میدونم چی میگید...ولی توجیه نشدم متاسفانه...میشه بیشتر توضیح بدید
>
> - - - updated - - -
>
> وقتی جهت رو بالا گرفته...پرتابشم به بالاس..خب علت منفیش چیه دیگه..یعنی این دوتا مثال هیچ فرقی ندارن؟؟ببینید ......معادله های سقوط آزاد مثل معادله شتاب ثابت ولی باید (a) رو به (-g) تبدیل کنید
-
aysan;12024 said:
> خب چراا؟؟....
ببینید دلیل علامت منفی بخاطر شتابه .....چون شتاب همیشه به طرف پایینه وقتی شما y رو به سمت بالا درنظر میگیرید پس شتاب پایین و خلاف جهت y میشه پس علامتش منفیه
-
@nebula110;12025 said:
> ببینید دلیل علامت منفی بخاطر شتابه .....چون شتاب همیشه به طرف پایینه وقتی شما y رو به سمت بالا درنظر میگیرید پس شتاب پایین و خلاف جهت y میشه پس علامتش منفیه
پس همیشه باید این منفی رو گذاشت درسته؟؟
-
-
- updated - - -
-
@nebula110;12025 said:
> ببینید دلیل علامت منفی بخاطر شتابه .....چون شتاب همیشه به طرف پایینه وقتی شما y رو به سمت بالا درنظر میگیرید پس شتاب پایین و خلاف جهت y میشه پس علامتش منفیه
حتی در پرتاب به پایین؟؟
-
-
aysan;12026 said:
> پس همیشه باید این منفی رو گذاشت درسته؟؟
>
> - - - updated - - -
>
> حتی در پرتاب به پایین؟؟اگر شما y رو همیشه بالا درنظر میگیرید ، بله
-
-
بحث داغه داغه ها
-
aysan;12018 said:
> سلام...علت گذاشتن علامت منفی در فرمول های سقوط آزاد چیست؟؟...کتاب هم در حالت پرتاب رو به بالا وهم روبه پایین منفی را قرار داده است...لطفا راهنمایی کنید
ببين من اين مدل سوال ها رو اينجوري حل مي كنم وقتي ميگه پرتاب رو به بالا علامت شتاب رو منفي ميدم اون يكي ها رو مثبت و وقتي سقوط ازاد هست همه رو مثبت در نظر مي گيرم
-
man;12031 said:
> ببين من اين مدل سوال ها رو اينجوري حل مي كنم وقتي ميگه پرتاب رو به بالا علامت شتاب رو منفي ميدم اون يكي ها رو مثبت و وقتي سقوط ازاد هست همه رو مثبت در نظر مي گيرم
ولی کتاب واسه سقوط هم منفی گرفته آخه...ص12یه نگاه بندازید لطفا...مثال7
-
سلام به همه
بچه ها کسی خبر داره که عایا سالف بعد فیلمای دومم میزارن یا نه؟
مثلن برا شیمی؟