گپ خونه کنکوری ها
-
zahra1303 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
@Surgeon.Amir اشتباه گفتم ؟ گفتم ک اگه اشتباهه کم بخندین
من برا خودم خندیدم!قبلا گفتم من بخودم اچازه مسخره کردن کسیو نمیدم!
-
5 - فکر کنم منظور گاو باشه ک نشخوارمیکنه ! اگه منظور رو اشتباه فهمیدم زیاد نخندین خخ ک تو لوله ی گوارش موریانه و گاو میکروب هایی ( باکتری ها و "تاژکداران" جانور مانند ) هستن ک سولاز ترشح میکنن ..
اینو نخوندین ؟
5 - فکر کنم منظور گاو باشه ک نشخوارمیکنه ! اگه منظور رو اشتباه فهمیدم زیاد نخندین خخ ک تو لوله ی گوارش موریانه و گاو میکروب هایی ( باکتری ها و "تاژکداران" جانور مانند ) هستن ک سولاز ترشح میکنن ..
اینو نخوندین ؟
فصل 4!صفحه اول!وال!
-
اینو نخوندین ؟
فصل 4!صفحه اول!وال!
-
اول و وال چناس داش!خخخخخخ!خب! من گفتم منحرف میشین سمت کیسه تنان!ولی نه!خب!ما توی کیسه تنا کلش دو طرفس!تو یقیه چانورایی که خوندیم هم یه طرف بودش!
-
مراحل گوارش وال!اول اینکه دهنشو باز میکنه و کلی آببو چونورو ... وارد دهنش میشه!درست؟!
-
خخخخ!راس میگین!اصن یادم نبودش!ولی در کل همونه!خخخخخ!چالب شدش!ولی بذارین بگم چچوریه قضیه وال!
-
بعدش اون غذا تو دهنش میمونه و وال دهنشو میبنده!این غذا هل داده میشن چلو آبی که خورده از دهنش میاد بیرون!بعدش این غذا ها رو میبلعه!خب یه 2 بار توی دهن وال حرکت غذا دوطرفه بود!
-
من الان حس میکنم هییییییچیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی از زیست بارم نیست.حتی 1 کلمهههههههههههههههههههههههه.
-
توی گاو هم بودش!بازم یچای سوالو چا انداختم!باید میگفتم 2 بار حرکت غذا تو اون قسمت دو طرفس!خب این کلا غلطه!چون ما نه تو گاو و نه تو وال توی دسگاه گوارشش سلول تاژکدار نمیبینم!
-
-
توی گاو هم بودش!بازم یچای سوالو چا انداختم!باید میگفتم 2 بار حرکت غذا تو اون قسمت دو طرفس!خب این کلا غلطه!چون ما نه تو گاو و نه تو وال توی دسگاه گوارشش سلول تاژکدار نمیبینم!
-
zahra.sh چ توقعاتی داری از خودت عزیزم هنوز ک بذار شروع کنی .. اشکال نداره اینجا آقای برنوسی هر شب ی تست میذارن و تحلیل میکنن بیا یاد بگیر بعدا ک اون فصلا رو میخونی بیشتر ب این نکات توجه میکنی
-
عچب سوال توپی بودش!خودم توش موندم!خخخخخخ!بابا میگم کفته بودم من اینو یدونش درست بود!خخخخخ!قربون حافظم بشم من!این گزینه درسته!کاملا!چون میتوان اومده!از همه عذر میخوام!خودمم توش گیر کردم!خخخخخ
-
گزینه 6 رو خیلی خوب تحلیل کردین!اما چواب تست ما 5 مورده که غلطه!و اینم غلطه!
-
zahra.sh منم صبح این تستی ک گذاشته شده بود رو تحلیل نکردم تا الان دو فصل کتابو خوندم و اومدم هرچی بلد بودم گفتم .. راه میوفتی نگران نباش تازه اولشه
گاج + نشرالگو .. -
zahra.sh در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
zahra1303 مرسی.ایشالله ک راه بیفتم و بتونم مث بنز تستارو جواب بدم
مطمئن باشین میتونین!منم اولش اینچوری نبودم که!انشالله یروز بشه من تو چالش تستای شما بمونم