Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
غول فیزیک باش
-
سلام
کمی از زحمات الا رو باید جبران کنیم
این جا برای درسخوناست .. ازم هی هی نپرسین که نشرالگو یکمی بهتره یا خیلی سبز ... زیاد فرق نمیکنه هردوشون عالین .... خوب این جا اشکالاتتونو در سطح کنکور و المپیاد مرحله 1 برطرف میکنم ... اگه از دانش اموزی خوشم بیاد ممکنه بعد تابستون باهاش کارایی داشته باشم که بالای 95 بزنه ... فعلا شروع کنید ببینیم چه قدر فیزیک بلدید ... تا میتونید درس بخونید ... فیزیکم زیاد بخونید و وقتی به 80 رسیدید از موج ازمون و خوشخوان و سه سطحی استفاده کنید سوال سخت بپرسید برای منم جالب باشه که از استادام بپرسم اگه یه وقت بلد نشدم -
-
ممنون میشم اینجا هم نکاتتون بزارید
https://forum.alaatv.com/topic/7248/جزوه-نکات-درسی-فیلم-اموزشی-ویس-اموزشی-و -
ســلام ..!
کمکم می کنی ؟ :))
.
#لطفا! -
@zahra-m1999 در غول فیزیک باش گفته است:
https://forum.alaatv.com/topic/7248/جزوه-نکات-درسی-فیلم-اموزشی-ویس-اموزشی-وهر کدومو صلاح دیدی میتونی بزاری توی تایپکت ولی لازم نیست که .... همین جا باشه هر کی خواست میتونه ببینه...مهم یادگرفتنشونه
-
@njzamin در غول فیزیک باش گفته است:
@zahra-m1999 در غول فیزیک باش گفته است:
https://forum.alaatv.com/topic/7248/جزوه-نکات-درسی-فیلم-اموزشی-ویس-اموزشی-وهر کدومو صلاح دیدی میتونی بزاری توی تایپکت ولی لازم نیست که .... همین جا باشه هر کی خواست میتونه ببینه...مهم یادگرفتنشونه
نه اجباری نیست هر طور راحتید فقط یه پیشنهاد بود همین ،موفق باشید
-
اَز سَطحِ زَمین بآلوُنی اَز حآلَتِ سکون بآ شِتآبِ 4 مَتر بَر ثآنیهِ اوج میگیرَد. 5 ثآنیهِ پَس اَز آن، اَز دآخِلِ آن، کیسهِ ی شِنی بِدونِ سُرعَتِ اَوَلیهِ رَهآ کُنیم، کیسهِ پَس اَز چهِ مُدَت بهِ زَمین میرِسَد؟
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار -
-HeLiUm در غول فیزیک باش گفته است:
اَز سَطحِ زَمین بآلوُنی اَز حآلَتِ سکون بآ شِتآبِ 4 مَتر بَر ثآنیهِ اوج میگیرَد. 5 ثآنیهِ پَس اَز آن، اَز دآخِلِ آن، کیسهِ ی شِنی بِدونِ سُرعَتِ اَوَلیهِ رَهآ کُنیم، کیسهِ پَس اَز چهِ مُدَت بهِ زَمین میرِسَد؟
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار#حرکت شناسی!
-
این قدر این جا پیام هست و حتی اشکال هم نداره ...فقط خانم -HeLiUm مطلب درسی پرسیدن..... همینه که میگم 99 درصد افراد سیاهه لشگرن .....شاید بدتون بیاد ولی یادتون باشه تغییر سخته ولی ممکنه ...من که نتونستم زیاد تغییر کنم در سال پشت کنکوریم ولی اگه پشت کنکور میمونید زیاد بخونید....کنکور یعنی خرخونی
-
کسی حضور داره