Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
غول فیزیک باش
-
@همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @ادمین @فارغ-التحصیلان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها @ناظم @دانش-آموزان-آلاء
جواب هاتونم بزارید اگه غلط حل بکنید هیچ مشکلی نداره
هر چی به ذهنتون میرسه همیشه بنویسید و بفرستید و اسپم محسوب نمیشه چون بحث حول محور سوال فیزیک هست -
این پست پاک شده!
-
@نجف-زاده گزینه 4 میشه؟
اینجوری حساب کردم که اولا زمانی که سرعت صفر میشه ثانیه 4 امه (با یه تناسب ساده)
چون از ثانیه 0 تا 4 نمودار سرعت زیر محور زمانه پس جابجایی در خلاف جهت محور x هستش و باید زمان رو عددی در نظر بگیریم که مساحت مثلث زیر نمودار بشه 15 و چون ارتفاع مثلث یا همون اندازه سرعت 10 هستش پس زمان باید سه باشه تا مساحت مثلث بشه پونزده و متحرک برسه به مبدا مکان و فقط گزینه 4 زمان 3 رو داره...
نمیدونم درست بود یا نه... -
دوستان گ1 درسته
ولی همیشه با هم دیگه بحث کنین اسپم محسوب نمیشه
ما از پاسخ های نادرست بیشتر استفاده میکنیم(حداقل بنده)
چون میفهمم که کجا ادمو میتونه به اشتباه بندازه
امیدوارم اونایی که اشتباه نوشتن بیشتر خوشحال باشند
چون حتما چیزی هست که یاد بگیرند
بیشتر فکر کنید اونایی نادرست پیدا کردند
جواب امروز گذاشته میشه
امین نجف زاده -
@نجف-زاده سلا یه سوال داشتم
کسانی که از تدریس اقای کازرانیان استفاده کردن لطفا بگن که چطوری با هاشون پیش رفتن؟
یعنی با چه روشی فیزیک خوندند؟ -
سـلام ..!
ممنون بابت پاسخگوییتون ..!
ببخشید ، شما چتتون رو محدود کردین و من مجبورم اینجا پیام بدم ..!
میشه لطفا کسی رو معرفی کنین ( تراز بالا ) که بتونه به من کمک کنه ؟ !
من سوال هایی دارم که نه مشاور بلکه یک نفر که این راه رو رفته ، میتونه فقط کمک کنه ..!
شما میتونین کمک کنین ، ولی فکر میکنم سرتون شلوغه و ما میشیم دلیلی بر مزاحمت ..!
لطفا یک راه ارتباطی در مورد یک شخص قابل اعتماد که میشناسینشون ، بدین ..!
( ای کاش اون شخص خودتون بودین ) ..!
. -
سلام میخام عکس ارسال کنم از تست های کلاس یازدهم و دهم چطور عکس بفرستم
-
متحرکی بروی مسیری با شتاب ثابت درحال حرکت است.اگر متحرک درطی ثانیه ازAبه B منتقل شود جهت بردار سرعت متوسط وشتاب متوسط دراین بازه ی زمانی به ترتیب ازراست به چپ کدام گزینه میتواند میباشد؟
(مخصوصا بردار شتاب متوسط رو متوجه نشدم)ممنون -
بردار شتاب متوسط رو نمودار بیشتر توضیح بدین.ممنون
-
@negin-78 در غول فیزیک باش گفته است:
@نجف-زاده گزینه 4 میشه؟
اینجوری حساب کردم که اولا زمانی که سرعت صفر میشه ثانیه 4 امه (با یه تناسب ساده)
چون از ثانیه 0 تا 4 نمودار سرعت زیر محور زمانه پس جابجایی در خلاف جهت محور x هستش و باید زمان رو عددی در نظر بگیریم که مساحت مثلث زیر نمودار بشه 15 و چون ارتفاع مثلث یا همون اندازه سرعت 10 هستش پس زمان باید سه باشه تا مساحت مثلث بشه پونزده و متحرک برسه به مبدا مکان و فقط گزینه 4 زمان 3 رو داره...
نمیدونم درست بود یا نه...با سلام خدمت شما دوست گرامی
نظر شما صحیح است ولیکن در محاسبات غلط داشتید و مساحت ذوزقه ی حاصله رو اشتباه پیدا کردین
اگه درست مساحت رو پیدا کنید زمان میاد 2 ثانبه و بعد دقیقا با روش شما میگیم دیگه لازم بقیه ی مسعله رو حل کنیم زیرا تی برابر 2 ثانیه فقط در گ1 مشاهده میشه
احسنت
موفق باشید -
A.K در غول فیزیک باش گفته است:
@نجف-زاده
درسته؟
سلام
مشکلی که خودم هم یک بار در ازمونی داشتم این بود که توجه نکرده بودم نمودار مکان زمان از سوی طراح داده شده یا نمودار سرعت زمان
ولی وقتی یک بار بی دقتی کردم دیگر هیچ وقت در این حوزه که به محور های نمودار توجه نکنم را نداشتم
امیدوارم برای شما هم تلنگری باشه و تا اخر عمرتون دقت کنید به این مسعله
خوشحال شدم که چیزی یاد گرفتیم
موفق باشید -
@zahra-m1999 در غول فیزیک باش گفته است:
در قسمتی که متحرک با سرعت ثابت حرکت می کند در هیچ لحظه ی مکان متحرک صفر نمی شود
اما در قسمتی که متحرک با شتاب ثابت حرکت می کند در دو لحضه 2,6 ثانیه مکان متحرک صفر می شود
@نجف-زادهبا سلام
عالی و تشریحی ترین روش ممکن -
@kunkori98 در غول فیزیک باش گفته است:
متحرکی بروی مسیری با شتاب ثابت درحال حرکت است.اگر متحرک درطی ثانیه ازAبه B منتقل شود جهت بردار سرعت متوسط وشتاب متوسط دراین بازه ی زمانی به ترتیب ازراست به چپ کدام گزینه میتواند میباشد؟
(مخصوصا بردار شتاب متوسط رو متوجه نشدم)ممنون -
@kunkori98 در غول فیزیک باش گفته است:
بردار شتاب متوسط رو نمودار بیشتر توضیح بدین.ممنون
سلام
برای پیدا کردن جهت بردار شتاب متوسط باید بردار دلتا وی را تشکیل بدیم
همون طوری که برای پیدا کردن بردار سرعت متوسط باید بردار دلتا ایکس را تشکیل بدهیم
فقط یک نکته ای وجود دارد ان هم این است که
وقتی میخواهید بردار سرعت متوسط را بیایید باید جهت بردار های سرعت لحظه ای در نقاط a وb را بدانید
که از این نکته باید استفاده کنید: سرعت لحظه ای متحرک در هر لحظه ای از حرکت مماس بر مسیر حرکت است.