Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
غول فیزیک باش
-
Brilliant در غول فیزیک باش گفته است:
جوابایی که من به سوال داده بودم رو نخوندین؟؟
yasamanbanu در غول فیزیک باش گفته است:
@Amir-Bernousi Brilliant
دو حالت نباید در نظر بگیرید
گزینه چهار قابل قبول نیست
سوال گفته نخستین بار جهت حرکت عوض بشه >>>> میشه لحظه تی چهارم در دور اولخب چون حرکت نوسانگر در جهت دایره مثلثانی هست باید قبلش رو در نظر بگیرید برای سرعت یک دوم سرعت ماکس >> یعنی ربع اول
در ضمن یه حالت های دیگه میشه در نظر گرفت که اصلا در حوزه کنکور ما نیست
مثلا این : سرعت یک دوم سرعت ماکس رو در ربع دوم در نظر بگیریم و تغییر جهت رو در لحظه سه تی چهارم
این برای کنکور ما قابل قبول نیست چون فاز اولیه داره ؛ فاز اولیه کنکور ما همیشه صفر هستپس یک حالت داریم
فاز اولیه صفر باشه
تغییر جهت در تی چهارم >>> یعنی در 90 درجه
پس سرعت یک دوم سرعت ماکس رو هم باید در ربع اول در نظر بگیریم...لحظه سه تی چهارم همون مکان منفی a هست
-
پس نخستین تغییر جهت در لحظه تی چهارم خواهد بود
و جواب گزینه یک هست -
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-فعلی -آلا :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
پس نخستین تغییر جهت در لحظه تی چهارم خواهد بود
و جواب گزینه یک هستخب ما داریم مکان ها رو در حین حرکت در نظر می گیریم
-
@نجف-زاده در غول فیزیک باش گفته است:
#نوسان
توی 1 دقیقه هر کسی تونست حل کنه اطلاع بده بشناسمشون
موفق باشید امین نجف زادهنکته مهمی که تو این سوال باید دقت بشه توجه به اون قسمت از لحظه ای که اندازه سرعت متحرک ... هست
نگفته از اولین لحظه ای که اندازه سرعت نصف سرعت ماکس بشه این رو با فاز اولیه اشتباه نگیرید
فکر کنید متحرک در حال حرکت بوده رسیده به جایی که سرعتش نصف ماکسه گفته نگا کن ببین جهت عوض شده یا نه اگه عوض شده بیا سرعت متوسط رو اندازه بگیر
حال باز در حال حرکت بود دوباره به یه لحظه ای رسیده که سرعتش نصف ماکس بوده از اونجا به بعد رو نگا کن باز ببین کی جهت عوض شده دوباره سرعت متوسط بگیر مقایسه کن
همین
با تشکر از خودم برای رفع ابهامات پیش آمدهالبته که من دقیق اینا یادم نیست فکر نمی کنم چیزی که گفتم هم اشتباه باشه اگه بود بگین
-
سلامی دوباره خدمت تمامی اعضایی که در بحث ها شرکت میکنند
من با کاربری که میگن فاز اولیه نباید توی کنکور بیاد موافقم (تقریبا هم احتمالش 0 هست بیاد در کنکور سراسری) ولی سوال ایجاد میشه که چرا ای امین نجف زاده میگی بلد باشید بهتره.... من میگم که:
شما تستای استاندارد رو تا بخواهید در کتب اموزشی میتونید پیدا کنید / به قدری هم زیادن انتشارات استاندارد و خوب مثل : خیلی سبز/ نشرالگو/ گاج /و غیره که اگه شب روز بخواهید اون کتب رو بزنید تموم نمیشوند پس ما این جا دنبال سوالاتی هستیم که کمتر احتمال مطرح شدن رو دارند .... پست اول تایپک و نام تایپک رو باز هم مرور کنید...
دلیل بعدی:
خودتون رو تصور کنید زمانی که در هفته های پایانی کنکور قرار دارید و
در یک ازمون ازمایشی شرکت میکنید
شما سر ازمون می بینید یک سوالی هست که غیر استاندارد هستش ((همین سوالی هم که مطرح شد تالیفی بنده نیست ویکی از همین ازمون های ازمایشی معتبر طرحش کرده!))
خب سر ازمون اگر شما سریع! بفهمید که سوالی غیر استاندارده و حل نکرده رد بشید ( سوال رو نزده رها کنید )رقبای شما حل میکنند و تراز شما میاد پایین و نزدیک کنکور روحیه شما رو تحت تاثیر قرار میده و همون ازمون کنکوری که توش سوالات غیر استاندارد نمیاد رو هم ممکنه به دلیل روحیه و استرس و غیره خراب بکنید (( اگر میشد به کل شرکت کننده ها ی ایران امر و نهی کرد فقط مساعل استاندارد رو بخونید کار خوبی بود و درصد همه خیلی وقت ها از 100 شروع نمیشد ولی نمیشه.... و همین حالا هم خیلی از رقیباتون مساعل غیر استاندارد رو هم حل میکنند! یک مثال کوچکش منم که رتبه برتر هم نتونستم بشم پس ببینید چند نفر از رقبای شما کمی بیشتر از استاندارد میخونند تا اگه روزی در یک ازمونی (چه کنکور چه ازمایشی) سوالات کمی بالاتر از استاندارد بود بهترین عملکرد خودشون رو داشته باشند ))اگر کسی احساس میکنه در مورد این سوال وقتش تلف شد => من ازشون معذرت میخوام چون وقت کنکوری مهم ترین ثروت براش هست
ولی
اگر کسی خوشش میاد از روش من => بهش تبریک میگم من کنارتونم
و یا شما سوال میزارید و بی جواب نمی مونه یا من سوال میزارم و سعی میکنم بی جواب نمونه
(موفق + غول فیزیک) باشید
امین نجف زاده -
نوسانگر من در مبدا زمان در مبدا مکان هست
پس نخستین باری که تغییر جهت میده همون لحظه تی چهارم هستپارت اول سوال به ما چهار نقطه میده
در هر ربع یک نقطه
پارت دوم سوال هست که باعث میشه فقط نقطه ربع اول رو انتخاب کنیم
پارت دوم سوال یه جمله کلی و عام نسبت به حرکت نوسانگر نوشتههمچنان گزینه یک رو درست می دونم
-
@نجف-زاده
در کنکور گزینه ای که طراح درس میدونه رو بزن نه گزینه ای که الزاما درسته
این حرف رو یکی بهم گفته منم آویزه گوشم کردم
وگرنه خیلی از تست های زیست و دینی کنکور غلط طرح شدن یا چند تا جواب دارن یا جواب ندارن
عکس کتاب فیزیک رو فرستادم که دید کنکور به این سوال مشخص بشهمنم حین حل تست کاملا متوجه این دوحالت شده بودم
ولی با توجه به کتاب ، باید یک رو بزنمدر هر صورت ممنون
چون سوالی بود که باعث بحث شد -
نوسانگر من در مبدا زمان در مبدا مکان هست
پس نخستین باری که تغییر جهت میده همون لحظه تی چهارم هستپارت اول سوال به ما چهار نقطه میده
در هر ربع یک نقطه
پارت دوم سوال هست که باعث میشه فقط نقطه ربع اول رو انتخاب کنیم
پارت دوم سوال یه جمله کلی و عام نسبت به حرکت نوسانگر نوشتههمچنان گزینه یک رو درست می دونم
سوال ازمونه تالیفی که نیست گزینه جواب مشخصه
-
@نجف-زاده
در کنکور گزینه ای که طراح درس میدونه رو بزن نه گزینه ای که الزاما درسته
این حرف رو یکی بهم گفته منم آویزه گوشم کردم
وگرنه خیلی از تست های زیست و دینی کنکور غلط طرح شدن یا چند تا جواب دارن یا جواب ندارن
عکس کتاب فیزیک رو فرستادم که دید کنکور به این سوال مشخص بشهمنم حین حل تست کاملا متوجه این دوحالت شده بودم
ولی با توجه به کتاب ، باید یک رو بزنمدر هر صورت ممنون
چون سوالی بود که باعث بحث شدشاید حق با شما باشه
به قول شما سوال خوبی بود -
yasamanbanu
من که به شما نگفتم جوابتون درسته یا غلط من تحیل خودم رو نوشتم
از نظر من دو شرط باید همزمان برقرار باشن برای همین من برای هر کدوم از اون 4 نقطه میام شرط تغییر جهت رو چک می کنم هر دو باهم یعنی هم نصف ماکس بودن هم اولین تغییر جهت
دومین تغییر جهت برای اولین شرط (نصف ماکس) برابر اولین تغییر برای نقطه دیگه هستپ ن : اگه فرصت شد این سوال رو میدم استاد حل کنه
-
yasamanbanu
استاد آلا !
حالت برای کنکور رو در نظر می گیرن خب
البته نگفتم حتما اگه فرصت بشه -
M.an در غول فیزیک باش گفته است:
yasamanbanu
استاد آلا !
البته نگفتم حتما اگه فرصت بشهنه دیگه من سعیمو همیشه میکنم سوالات درسی بدون پاسخ نمونند حالا که شاید اعضا ی تایپک به اساتید الا اعتماد دارند
منم که همیشه دارم
حالا دوست داریم راهنماییمون کنند و نظرشون رو بگن
پس ما منتظریم که حتما جواب بیارین برامون
ممنون -
@نجف-زاده در غول فیزیک باش گفته است:
M.an در غول فیزیک باش گفته است:
yasamanbanu
استاد آلا !
البته نگفتم حتما اگه فرصت بشهنه دیگه من سعیمو همیشه میکنم سوالات درسی بدون پاسخ نمونند حالا که شاید اعضا ی تایپک به اساتید الا اعتماد دارند
منم که همیشه دارم
حالا دوست داریم راهنماییمون کنند و نظرشون رو بگن
پس ما منتظریم که حتما جواب بیارین برامون
ممنونبه به چه تاپیکی شد
چی از این بهتر
منم منتظرم مدیر جان -
دوستان میشه راهنماییم کنین کدوم یکی از اساتید آلا فیزیک صفر تا صد کنکور رو مفهومی تر و بهتر تدریس میکنه؟