Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
غول فیزیک باش
-
@milad91 این سوال راحتیه تو این مشکل ندارم زیاد... تو شاخه وسط ab ولتاژش رو باید بدست بیاریم . من میام جریان رو بدست میارم بعد ولثاژ رو بدست میارم بعد اونو ضرب در مقاومت میکنم میشه بار ذخیره شده و یا اگه انرژی خازن رو خواست میذارم تو رابطه 1/2cv2
مرسی ناظم جان -
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااا من اصلا فیزیک حالیم نمیشه چیکاااااااارررررر کنمممممممممممم
واسه حل مسئله هاش هم میترسمممممممممممممم
دو قسمت از بردار ها و یه قسمت از الکتریسیته ساکن با فیلم های آقای کازرانیان دیدم بازم متوجه نشدمممممم -
sbr.abasi در غول فیزیک باش گفته است:
تست فوق احتمالی 98
حل کنید -
سوال اخر رو نگاه کنید لطفا
من طبق نکات اقای طلوعی حلش میکنم جواب یچیز دیگس
مگه فاز نواسنگر در لحظه داده شده نمیشه ۲/۳p
خوب مگه اینجا نباید پتانسیل از جنبشی بیشتر باشه؟ چون نزدیک انتهای مسیره دیگه
راهی ک خود کتاب گفته رو نوشتم کاملا معقولانس اما چرا با اون نکات جور در نمیاد اخهههههه
@همیار @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
کسی هست که فیلم های جمع بندی فیزیک نظام قدیم رو دیده باشه کدوم دبیر بهترن؟میشه سریع جواب بدین؟:disappointed_but_relieved_face:
-
@marziyeh-bano طلوعی بهتره ولی اخرش باید خودت یه مجموعه تست برداری و کار کنی