نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد
-
@revlvial نمیخام دفاع کنم از سازمان سنجش.بله این نقد بهشون وارده که سوالات را کارشناسی نشده وارد دفترچه کنکور میکنند وبعضی سوالات که در کتابهای درسی قبلی بوده و الآن حذف شده را از بانک سوالاتشون خارج نمیکنند.ولی اینا فقط 5الی6سوال ابهم دار هست مابقی را باید درست جواب داد البته سازمان سنجش هم معصوم نیست که؟
-
@revlvial نمیخام دفاع کنم از سازمان سنجش.بله این نقد بهشون وارده که سوالات را کارشناسی نشده وارد دفترچه کنکور میکنند وبعضی سوالات که در کتابهای درسی قبلی بوده و الآن حذف شده را از بانک سوالاتشون خارج نمیکنند.ولی اینا فقط 5الی6سوال ابهم دار هست مابقی را باید درست جواب داد البته سازمان سنجش هم معصوم نیست که؟
-
@revlvial در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است:
کلید نهایی رو دیدید؟
سوال۲۴۴حذف
۲۶۷گزینه۱با تاثیر مثبت!!!
سوالهای
۳۱
۸۱
۱۰۲
دوجوابی!!!!دمشون گرم
-
@miladsaeedi
داداش دوستم میگ من ۱۴ تا فیزیک زدم واسم زدن۵۰درصد!با کدوم منطق میسازه حالا اونکخ واسش خوب شده ولی من
عربی خودم ک واسم زده سوال۲۶ تا۵۰سفید توی پاسخبرگ،کاش ایراد همون۶تا سوال باشه
@miladsaeedi
داداش دوستم میگ من ۱۴ تا فیزیک زدم واسم زدن۵۰درصد!با کدوم منطق میسازه حالا اونکخ واسش خوب شده ولی من
اعترض بزن .بعد کنکور هرکس یه چیز میگه داداش هرکسی تو کنکور خودشه تو که باهاش نبودی.منم فکر میکردم خیلی بد شدم بعد نتایج دیدم نه این فکر من بوده.مهم سنجشه که ارزیابی میکنه با کسی پدر کشتگی یا تعارف نداره که بله ممکنه اشتباه داشته باشه شما اعتراض بزن رسیدگی میشه.یعنی برگت دستی تصحیح میکنه.
-
@miladsaeedi
@miladsaeedi
منم بعضی از درصدام بالا پایین شده
من خودم درصد گرفتم اینطوری بود .عربی 40 زبان 1 زیست 26 فیزیک 8 دینی 42
ولی تو کارنامم عربی 48 زبا منفی4 زیست 20 فیزیک 13 دینی 32
درسته در هر صورت درصدام ادمیزادی نیست ولی واقعا متعجبم از این اتفاق -
آقا اعتراض بزارید همه
فک کنم اگه از یه مقدار تعداد اعتراضا بیشتر بشه از اول همه برگه ها رو تصحیح میکنن -
@نوشابه به نظرتون منم اعتراض کنم اخه تو دوتا از درسا به نفعم شده هرچند کمه ولی میترسم بدتر بشه
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
@m-bahrami1378 در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است:
@نوشابه به نظرتون منم اعتراض کنم اخه تو دوتا از درسا به نفعم شده هرچند کمه ولی میترسم بدتر بشه
توی لیست انتخاب درس اون دوتا رو نزن
-
توی لیست انتخاب درس اون دوتا رو نزن
-
@نوشابه در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است:
@m-bahrami1378
دکمه اعتراض را فشرداین دکمه کجاست تا اینقد فشارش بدم که دیگه بالا نیاد نه به خاطر خودم بیشتر به خاطر بعضی از دوستام که واقعا در حقشون بی عدالتی شده
-
@m-bahrami1378 برو سایت سنجش سمت چپ نوشته ارسال درخواست بزن روش بعد کلید سبز عضویت در سایت رابزن و اطلاعاتت را وارد کن دقت کن باید دقیق وارد کنی اگه دقیق نباشه اعتراضت با مشخصات کارنامه یکی نیست و اعتراضت باطل میشه راستی 1روز طول میکشه تا ثبت بشه.برو ببینم چیکار میکنی .
-
@m-bahrami1378 برو سایت سنجش سمت چپ نوشته ارسال درخواست بزن روش بعد کلید سبز عضویت در سایت رابزن و اطلاعاتت را وارد کن دقت کن باید دقیق وارد کنی اگه دقیق نباشه اعتراضت با مشخصات کارنامه یکی نیست و اعتراضت باطل میشه راستی 1روز طول میکشه تا ثبت بشه.برو ببینم چیکار میکنی .
-
@miladsaeedi میشه منو فالو کنید
چطوریه؟
-
@miladsaeedi میشه منو فالو کنید
چطوریه؟