مشاور کنکور (لطفا بخوانید )
-
دوستان اگه کسی مشاور داشته میشه معرفی کنه !!؟؟؟
برام کار بلد بودن ودلسوز وپیگیر بودن بیشتر مهمه تا الزاما معروف بودن واینکه تا حد ممکن غیر حضوری
دنبال کسی هستم که هم بتونه به لحاظ انگیزشی وروحیه ساپورت کنه هم قدرت برنامه ریزی ودید به آینده خوبی داشته باشه
توی نت که گشتم اسم گروه گاماس بیست وآقایان سرور پور ،نیکخو ،تهرانی رو دیدم اما هیچ اطلاعی درموردشون ندارم
ممنون میشم کمکم کنیدو اگر اطلاعاتی هم درمورد این گروها وهم کس دیگه ی دارید راهنمایی کنید لطفا
دانش-آموزان-آلاء
ادمین
حامیان-آلاء-جزوات
حامیان-آلاء-مشاور
فارغ-التحصیلان-آلاء
ناظم
خیرین-کوچک-دریا-دل
همیار
حامیان-آلاء-آزمون-ها -
برام کار بلد بودن ودلسوز وپیگیر بودن بیشتر مهمه تا الزاما معروف بودن واینکه تا حد ممکن غیر حضوری
دنبال کسی هستم که هم بتونه به لحاظ انگیزشی وروحیه ساپورت کنه هم قدرت برنامه ریزی ودید به آینده خوبی داشته باشه
توی نت که گشتم اسم گروه گاماس بیست وآقایان سرور پور ،نیکخو ،تهرانی رو دیدم اما هیچ اطلاعی درموردشون ندارم
ممنون میشم کمکم کنیدو اگر اطلاعاتی هم درمورد این گروها وهم کس دیگه ی دارید راهنمایی کنید لطفا
دانش-آموزان-آلاء
ادمین
حامیان-آلاء-جزوات
حامیان-آلاء-مشاور
فارغ-التحصیلان-آلاء
ناظم
خیرین-کوچک-دریا-دل
همیار
حامیان-آلاء-آزمون-ها -
pouriya22 در مشاور کنکور (لطفا بخوانید ) گفته است:
@baran7177
سلام ، اگه قلم چی شرکت کردید مگه اونا براتون مشاور قرار ندادند؟در حال حاضر قلم چی نمی رم اما دنبال یک مشاور هستم به طور کلی
-
دنبال کسی که برنامه بده
چک کنه
انگیزه شی کمک کنه و.....
در کل در طول سال به طور مستمر حضور داشته باشه به لحاظ برنامه وانگیزه حمایت کنه وحواسش هم باشه وچک کنه -
دانش-آموزان-آلاء
ادمین
حامیان-آلاء-جزوات
حامیان-آلاء-مشاور
فارغ-التحصیلان-آلاء
ناظم
خیرین-کوچک-دریا-دل
همیار
حامیان-آلاء-آزمون-ها@baran7177
سلام قیمت هم مهمه!
شما قیمتش براتون مهم نیست؟ -
@baran7177
سلام قیمت هم مهمه!
شما قیمتش براتون مهم نیست؟mohammadhassan در مشاور کنکور (لطفا بخوانید ) گفته است:
@baran7177
سلام قیمت هم مهمه!
شما قیمتش براتون مهم نیست؟مهم هست اتفاقا
ولی خب رنج رو هم بگید ممنون میشم -
@baran7177
سلام قیمت هم مهمه!
شما قیمتش براتون مهم نیست؟mohammadhassan در مشاور کنکور (لطفا بخوانید ) گفته است:
@baran7177
سلام قیمت هم مهمه!
شما قیمتش براتون مهم نیست؟نشد ویرایش کنم وتو پست اصلی قرار بدم ممنون از یاد آوریتون اینقدر ذهنم درگیر بود حواسم به این موضوع نبود
-
mohammadhassan در مشاور کنکور (لطفا بخوانید ) گفته است:
@baran7177
سلام قیمت هم مهمه!
شما قیمتش براتون مهم نیست؟مهم هست اتفاقا
ولی خب رنج رو هم بگید ممنون میشماین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
سلام من امسال یه مشاور حرفه ای و خیلی خوب داشتم خودش رتبه برتر بوده و الانم مکانیک شریف میخونه، خیلیم پیگیرن و یه برنامه واسه همه نمیدن بلکه جدا جدا واستون برنامه میدن هر هفته و هر شب چک میکنن و هزینه ای که میگیرنم مناسبه، توصیه میکنم باهیچ کدوم از موسسات کار نکنید اونا برنامه رو شخصی سازی نمیکنن همین طوری هِرتَکی یه برنامه واسه همه میدن... البته همه ی مشاورا ضعف دارن قوتم دارن ایشونم همینطوری بودن، در هر صورت اگه از لحاظ سوادو پیگیری میخوایین عالی هستن، و اینکه هیچ حاشیه ای ندارن مثل خیلی از مشاورا، و به شدت توی روابط حد و حدود مشخص میکنن و خط قرمز دارن که این برای من خیلی مهم بود
-
سلام من امسال یه مشاور حرفه ای و خیلی خوب داشتم خودش رتبه برتر بوده و الانم مکانیک شریف میخونه، خیلیم پیگیرن و یه برنامه واسه همه نمیدن بلکه جدا جدا واستون برنامه میدن هر هفته و هر شب چک میکنن و هزینه ای که میگیرنم مناسبه، توصیه میکنم باهیچ کدوم از موسسات کار نکنید اونا برنامه رو شخصی سازی نمیکنن همین طوری هِرتَکی یه برنامه واسه همه میدن... البته همه ی مشاورا ضعف دارن قوتم دارن ایشونم همینطوری بودن، در هر صورت اگه از لحاظ سوادو پیگیری میخوایین عالی هستن، و اینکه هیچ حاشیه ای ندارن مثل خیلی از مشاورا، و به شدت توی روابط حد و حدود مشخص میکنن و خط قرمز دارن که این برای من خیلی مهم بود
-
-
negaarin ممنون من تقریبا دنبال همچین شخصی هستم
وبرنامه شخصی می خوام نه کلی
به لحاظ انگیزشی چطور بودن !!؟؟,
البته من رشته م تجربی هست@baran7177 اگه انگیزه میخای پیشنهادم اینه خودت بمب روحیه باش همین که منفی نگری نکنی از خیلیا جلویی
به فکر اینده نباش که ای وای من این کارو میکنم فلان نتیجه رو میگیرم
نگران نباش نگیری راه دومی هس بعدش که میتونه شاید بیشتر راضیت کنه
بیشتر ب فکر اون لحظه ای ک توشی باش و لذت ببر ازش
با کسایی که حالتو بد میکنن نرو تو رابطه
خلاصه اینکه موفق باشی
یادت نره که تو میتونی و جز بهترینایی
هرجا که هستی سلامت و شاداب باشی
روز خوش! -
چیزی که برام مهمه
عالی بودن قدرت برنامه ریزیشون وبرنامه ریزی شخصی
حمایت انگیزشی
ارتباط مستمر وپیگیر بودن
قیمت مناسب هست
در اصل برای این دنبال مشاورم که می خوام رتبه خیلی خوبی بیارم ونمی خوام این احتمال بدم که با برنامه ریزی خودم یه یک مشاور نامناسب به لحاظ برنامه یا افت انگیزه هدفم از دست بدم -
@رضـا در مشاور کنکور (لطفا بخوانید ) گفته است:
negaarin مشاور حضوری بودن یا تلگرامی؟
غیر حضوری البته تماس تلفنی نه صرفا پیام
حال اینکه میلا هر شب گزارش کار بفرستم یه چیزی
اما می خوام که در طول هفته حتما صحبت داشته باشیم هم
برای انگیزه هم پیگیری بیشتر -
negaarin ممنون من تقریبا دنبال همچین شخصی هستم
وبرنامه شخصی می خوام نه کلی
به لحاظ انگیزشی چطور بودن !!؟؟,
البته من رشته م تجربی هست@baran7177
تجربیو ریاضی فرقی نداره اصلا
به لحاظ انگیزشیَم خوب بودن به نسبت، از اینا نیستن که بیان شما رو جوگیر کنن بگن برو بخونو تو موفق میشیو تو خیلی خوبیو دکتر میشی:))) به شدت آدم منطقی ای هستن و همه ی مشکلاتتونو منطقی حل میکنن برای یه آدمی مثل من این روش بیشتر جواب داد تا انگیزه هایی با دوامِ دوساعت
در ضمن هر وقت بهشون پی عم بدین جواب میدن حتی ساعت سه شب حتی وسط روز:)))) قطعا فاصله ی بین پی عم دادن شما و جواب ایشون، از نیم ساعت بیشتر نمیشه چون یه چیزایی هست که حالا باهاشون صحبت کنید قشنگگگگ توضیح میدن واستون -
@baran7177
به لحاظ انگیزشیَم خوب بودن به نسبت، از اینا نیستن که بیان شما رو جوگیر کنن بگن برو بخونو تو موفق میشیو تو خیلی خوبیو دکتر میشی:))) به شدت آدم منطقی ای هستن و همه ی مشکلاتتونو منطقی حل میکنن برای یه آدمی مثل من این روش بیشتر جواب داد تا انگیزه هایی با دوامِ دوساعت
در ضمن هر وقت بهشون پی عم بدین جواب میدن حتی ساعت سه شب حتی وسط روز:)))) قطعا فاصله ی بین پی عم دادن شما و جواب ایشون، از نیم ساعت بیشتر نمیشه چون یه چیزایی هست که حالا باهاشون صحبت کنید قشنگگگگ توضیح میدن واستونnegaarin در مشاور کنکور (لطفا بخوانید ) گفته است:
@baran7177
در ضمن هر وقت بهشون پی عم بدین جواب میدن حتی ساعت سه شب حتی وسط روز:)))) قطعا فاصله ی بین پی عم دادن شما و جواب ایشون، از نیم ساعت بیشتر نمیشه چون یه چیزایی هست که حالا باهاشون صحبت کنید قشنگگگگ توضیح میدن واستونخب معرفی کنید که ایشون رو مد نظر داشته باشم برای تصمیم نهایی
آقا هستن !!؟یا خانوم !؟ -
برای انگیزه هم پیگیری بیشتر@baran7177 در مشاور کنکور (لطفا بخوانید ) گفته است:
برای انگیزه هم پیگیری بیشتراینارو خودتون باید باهاشون در میون بذارید چون شخص به شخص فرق میکنه
من خودم طالب تماس تلفنی نبودم و ایشونم پذیرفتن چون همیشه مثلا ساعت دو وسه شب صحبت میکردم و نمیشد با تلفن صحبت کرد تو اون تایم یا مثلا تو کتابخونه بودم و... -
@baran7177
در ضمن هر وقت بهشون پی عم بدین جواب میدن حتی ساعت سه شب حتی وسط روز:)))) قطعا فاصله ی بین پی عم دادن شما و جواب ایشون، از نیم ساعت بیشتر نمیشه چون یه چیزایی هست که حالا باهاشون صحبت کنید قشنگگگگ توضیح میدن واستون