کنکور98
-
سلام بچها اگه میشه کمکم کنید من چون رشتم تجربی نبوده و اشنایی با درسای تجربی ندارم میخاسم بدونم با نگاه کردن تدریسای سایت الاء میتونم به درصدای بالایی برسم واس رشته های تاپ تجربی یا اینکه معلم خصوصی بگیرم دانش-آموزان-آلاء
-
سلام بچها اگه میشه کمکم کنید من چون رشتم تجربی نبوده و اشنایی با درسای تجربی ندارم میخاسم بدونم با نگاه کردن تدریسای سایت الاء میتونم به درصدای بالایی برسم واس رشته های تاپ تجربی یا اینکه معلم خصوصی بگیرم دانش-آموزان-آلاء
محدثه76
چرا که نه؟ -
محدثه76
سلام، با داشتن منابع مناسب و استفاده از فیلم های آلاء میشه تا حد خیلی خوبی پیشرفت کرد. بقیش با خودتونه که تست بزنید و مرور کنید. -
میشه بگید تدریس کدوم استاد برای دروس تخصصی تجربی بهتر یعنی واس من که اشنایی از قبل با درسا ندارم بهترباشه
محدثه76
نظام قدیمی یا جدبد؟؟؟؟ -
محدثه76
آقای پوریا رحیمی -
محدثه76
زیست -
میشه بگید تدریس کدوم استاد برای دروس تخصصی تجربی بهتر یعنی واس من که اشنایی از قبل با درسا ندارم بهترباشه
اول که میخواین مباحث پایه مثل سلول و مولکول های زیستی و بافت رو بخونید برید سراغ دکتر پازوکی چون هم تدریس کردن هم اینکه توضیحاتشون خوبه. بعدش خواستید میتونید از دوره صفر تا صد (استاد رحیمی) استفاده کنید.
-
محدثه76
زیست@moein0614
برای فیزیک هم صفر تا صد دکتر طلوعی
برای شیمی صفر تا صد صنیعی
برای رباضی امینی راد
یرای عربی هم محسن آهویی
سوال داشتی بازم بپرس
البته اینا نظر منه ....
خوب نظر منم همیشه درسته -
@moein0614
برای فیزیک هم صفر تا صد دکتر طلوعی
برای شیمی صفر تا صد صنیعی
برای رباضی امینی راد
یرای عربی هم محسن آهویی
سوال داشتی بازم بپرس
البته اینا نظر منه ....
خوب نظر منم همیشه درسته -
محدثه76
کدوم درس؟ -
محدثه76
خواهش -
محدثه76 خب ببینید بستگی داره. اگه شما میخواین درسنامه کتاب کمک آموزشی هم بخونید یه خیلی سبز بهتره داشته باشید چون درسنامه مفصل تری داره. اما نشر الگو هم خوبه و تقریبا همه دانش آموزا باهاش کار میکنن. تست های خیلی سبز به سختی و جامعی الگو نیست.
-
محدثه76 خب ببینید بستگی داره. اگه شما میخواین درسنامه کتاب کمک آموزشی هم بخونید یه خیلی سبز بهتره داشته باشید چون درسنامه مفصل تری داره. اما نشر الگو هم خوبه و تقریبا همه دانش آموزا باهاش کار میکنن. تست های خیلی سبز به سختی و جامعی الگو نیست.
mohammadhassan در کنکور98 گفته است:
نشر الگو درسنامه به اون صورت نداره و فقط تو پاسخنامش نکاتی از درسنامه گفته.
-
محدثه76
ادبیات : جامع خیلی سبز
عربی : جامع خلی سبز
دبینی : جامع خیلی سبز
زبان : کتاب شهاب اناری جامع کنکور
ریاضی : جامع خیلی سبز
زیست : مجموعه کتاب های نشر الگو بهترینه چون خیلی سبز هم استفاده کردم...
شیمی و فیزیک : سلیقه ای