کنکور98
-
@faezeh-r در کنکور98 گفته است:
mohammadhassan اینم حرفیه
ساعت آخه همیشه ملاک نیست. ماها عادت کردیم بگیم امروز چند ساعت خوندی... نمیگیم امروز چیکار کردی چقدر تونستی بخونی.
mohammadhassan بله درس میگید :))
-
محدثه76 بزار اینجوری بگم بستگی به خودت داره :)) ینی بستگی به خودت دارع که با چقد خوندن اوکی میشی :))
بعضی ها باید دوباره خوانی داشته باشن اونا میتونن روزانه 10یا 8ساعت بخونن :)) ولی نه اگه به دوباره خونی احتیاج داری یا مسائل یکم دیرتر متوجه میشی بهتره 12یا حتی 14ساعت بخونی :))
بستگی به خودت داره :))@faezeh-r
واقعا بعضیا 14 ساعت درس می خونن؟؟؟؟؟؟؟؟ -
محدثه76 بله ولی من پیشنهادم اینه وقتی زیست 1 رو حداکثر فیلم دیدید دیگه بزارید کنار خودتون بخونید. فیلم خوبه ولی اگه میشه بدون اون هم درس خوند چه بسا بهتره اینکارو بکنید.
-
@faezeh-r
واقعا بعضیا 14 ساعت درس می خونن؟؟؟؟؟؟؟؟ -
اخه بقیه اینقد استرس میدن ک باید روزانه خیلی مطالعت بالا باشه ک قبول بشی واس همین خیلی استرس دارم
-
اخه بقیه اینقد استرس میدن ک باید روزانه خیلی مطالعت بالا باشه ک قبول بشی واس همین خیلی استرس دارم
بله درست میگن. اما ساعت مطالعه بالا فاکتور لازم هست ولی کافی نیست. شما باید از هر روزتون به نحو احسن استفاده کنید و کار های زیادی انجام بدید. چه بسا طرف 8 ساعت میخونه میبینید یه حجمی جمع کرده که اصلا به ساعت نمیخوره. بعد میره از بقیه روزش استفاده میکنه بیشترم میخونه. این موفقه نه لزوما بگیم 12 ساعت بخونیم.
طرف 12 ساعت میخونه نصفش فقط فیلم میبینه -
محدثه76
به حرف بقیه اصلا توجه نکن
من با همین حرف این و اون بیچاره شدم...
این جور مواقع مادر بزرگ و حتی راننده تاکسی که تو رو قراره تا یه جایی برسونه مشاور کنکور میشه:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: -
محدثه76
به حرف بقیه اصلا توجه نکن
من با همین حرف این و اون بیچاره شدم...
این جور مواقع مادر بزرگ و حتی راننده تاکسی که تو رو قراره تا یه جایی برسونه مشاور کنکور میشه:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: -
@moein0614 بله چرا که نه :))
دخترعموی مادر من سال فک کنم 94پزشکی قبول شد رتبه اش دقیق یادم نیست ولی فک کنم 233 بود
وقتی ازش پرسیدم چند ساعت درس خوندی گفت 14و من به افق خیره شدم
@faezeh-r
من دیگه نظری ندارم -
@faezeh-r
من دیگه نظری ندارم -
@moein0614 بله چرا که نه :))
دخترعموی مادر من سال فک کنم 94پزشکی قبول شد رتبه اش دقیق یادم نیست ولی فک کنم 233 بود
وقتی ازش پرسیدم چند ساعت درس خوندی گفت 14و من به افق خیره شدم
-
بعضی ها فک میکنن اگه از این کلاس ب اون کلاس وقتشونو تلف کنن حتما نتیجه میگیرن
درحالی که پسر دوست بابام 70میلیون خرج کنکور امسالش کرد ولی بعد اون همه درب دری روز ی که نتیجه ها اعلام میشد خونه نیومد20000اورده بود
تراز همین ادم تو قلمچی7000بود
ینی من موندم
-
@faezeh-r
آخه اگه بخواد 14 ساعت درس بخونه و به ازای هر 1.5 ساعت 15 دقیقه استراحت کنه و روزی 7 ساعت بخوابه و روزی حداقل 2 ساعت رو به خوردن و چیز های غیر قابل ذکر صرف کنه ....
مجموعا روزی بیشتر از 24 ساعت میشه -
@faezeh-r
آخه اگه بخواد 14 ساعت درس بخونه و به ازای هر 1.5 ساعت 15 دقیقه استراحت کنه و روزی 7 ساعت بخوابه و روزی حداقل 2 ساعت رو به خوردن و چیز های غیر قابل ذکر صرف کنه ....
@faezeh-r
بعضی ها فک میکنن اگه از این کلاس ب اون کلاس وقتشونو تلف کنن حتما نتیجه میگیرن
درحالی که پسر دوست بابام 70میلیون خرج کنکور امسالش کرد ولی بعد اون همه درب دری روز ی که نتیجه ها اعلام میشد خونه نیومد20000اورده بود
تراز همین ادم تو قلمچی7000بود
ینی من موندم
@faezeh-r
واقعا؟ -
محدثه76
صنیعی