کنکور98
-
محدثه76
ادبیات : جامع خیلی سبز
عربی : جامع خلی سبز
دبینی : جامع خیلی سبز
زبان : کتاب شهاب اناری جامع کنکور
ریاضی : جامع خیلی سبز
زیست : مجموعه کتاب های نشر الگو بهترینه چون خیلی سبز هم استفاده کردم...
شیمی و فیزیک : سلیقه ای@moein0614
منو دنبال کن -
محدثه76
ادبیات : جامع خیلی سبز
عربی : جامع خلی سبز
دبینی : جامع خیلی سبز
زبان : کتاب شهاب اناری جامع کنکور
ریاضی : جامع خیلی سبز
زیست : مجموعه کتاب های نشر الگو بهترینه چون خیلی سبز هم استفاده کردم...
شیمی و فیزیک : سلیقه ای -
@faezeh-r
منظورت آقای بازرگانیه؟ -
@faezeh-r
منظورت آقای بازرگانیه؟ -
@faezeh-r
من نمی پسندم چون شما اگه سبک سوالات کنکور 94 به بعد رو با ذره بین نگاه کنید متوجه میشید که کتاب مبتکران خیلی آپ دیت نیست
ثانیا خیلی حاشیه تو کتاب وجود داره که گاهی از متن بیشتره ..... -
بچها یعنی من همین تدریسای الاء رو ببینم و تست و مرور انجام بدم دیگ نیاز به منبع دیگ ندارم؟
-
@faezeh-r
من نمی پسندم چون شما اگه سبک سوالات کنکور 94 به بعد رو با ذره بین نگاه کنید متوجه میشید که کتاب مبتکران خیلی آپ دیت نیست
ثانیا خیلی حاشیه تو کتاب وجود داره که گاهی از متن بیشتره ..... -
بچها یعنی من همین تدریسای الاء رو ببینم و تست و مرور انجام بدم دیگ نیاز به منبع دیگ ندارم؟
محدثه76
مطمئن باش اگه با دقت ببینی و خوب تست بزنی واقعا کافیه -
محدثه76
اگه مفید باشه خیلی هم زیاده -
محدثه76 بله هم تست های سخت تری داره هم تست های آزمون های آزمایشی رو داره. گرچه بعضی جاها غلط داره ولی در کل خوبه.
-
محدثه76
اگه مفید باشه خیلی هم زیاده@moein0614
یرای مطالعه و برنامه ریزی بهتر فیلم برنامه ریزی به روش X آقای امینی راد رو حتما از سایت آلا ببین
حتما ببین -
محدثه76 بله ولی من پیشنهادم اینه وقتی زیست 1 رو حداکثر فیلم دیدید دیگه بزارید کنار خودتون بخونید. فیلم خوبه ولی اگه میشه بدون اون هم درس خوند چه بسا بهتره اینکارو بکنید.
-
محدثه76 بزار اینجوری بگم بستگی به خودت داره :)) ینی بستگی به خودت دارع که با چقد خوندن اوکی میشی :))
بعضی ها باید دوباره خوانی داشته باشن اونا میتونن روزانه 10یا 8ساعت بخونن :)) ولی نه اگه به دوباره خونی احتیاج داری یا مسائل یکم دیرتر متوجه میشی بهتره 12یا حتی 14ساعت بخونی :))
بستگی به خودت داره :)) -
mohammadhassan اینم حرفیه
-
@faezeh-r در کنکور98 گفته است:
ساعت آخه همیشه ملاک نیست. ماها عادت کردیم بگیم امروز چند ساعت خوندی... نمیگیم امروز چیکار کردی چقدر تونستی بخونی.