سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
واقعیت پزشکی تعهدی.و آیا واقعا ارزششو داره؟
-
رشته های پزشکی جدیدی به دفترچه انتخاب رشته اضافه شده که در کنار عنوان بسیار جذاب (پزشکی) یک شرط بسیار مهم رو داره که خیلی ها بسیار ساده از کنارش رد میشن و اونقدر محو نام پزشکی میشن که چشمشون رو روی واقعیات میبندن.
1-کسانی که در این رشته ها تحصیل میکنن موظف هستن سه برابر طول تحصیل یعنی 21 سال رو در شهرهای خودشون کار کنن. یعنی در بهترین حالت که شما الان 18 ساله هستید و در این رشته ها قبول میشید، هفت سال درس میخونید تا دکتر عمومی بشید و و حالا دیگه 25 سالتون هست. بعد تازه 21 سال دوره خدمتتون شروع میشه که در طی این دوران به هیچ وجه امکان خرید و آزاد کردن مدرک نیست. شما در 46 سالگی تازه میتونین برای خودتون کار کنین.
2-در طی این 21 سال ماهانه حقوق به نسبت کمتری از پزشکان عمومی که مدرکشون آزاد هست خواهید گرفت که البته باز هم نسبت به بسیاری از شغل های جامعه درآمد بیشتری داره ولی توجه داشته باشین که برای کسی که با هزار امید و آرزو به این رشته اومده و 7 سال درس های سنگینی رو پاس کرده این سطح از درآمد اصلا رضایت بخش نیست و نهایتا باعث دلسردی فرد میشه.
3-دوستان به این عدد 46 سال توجه داشته باشین. 46 سالگی یعنی شما احتمالا در همون شهر ازدواج کردین و در همون شهر بچه دار شدین و بچتون هم در همون شهر کنکور خواهد داد.
4-نکته بسیار مهمی که خیلیا اصلا ازش خبر هم ندارن این هست که شما تا بعد از اجرای نصف مدت تعهد خدمتتون نمیتونین ادامه تحصیل بدین. یعنی شما تا 10 سال بعد از گرفتن مدرک دکترای عمومی از شرکت در کنکور تخصص محروم هستید. تازه بعد از 10 سال دوری از درس و دانشگاه و در 35 سالگی میتونین در امتحان تخصص شرکت کنین که امتحانیه به مراتب سخت تر از کنکور امسالتون و قبولی در اون کار هر کسی نیست.
5- زدن مطب برای یک پزشک عمومی هیچ درآمدی نداره.آخرین باری که خودتون یا یکی از اطرافیان برای رفتن به مطب پزشک عمومی پول ویزیت دادین کی بوده؟! مطب فقط برای متخصص و فوق تخصص درآمد داره و شما در طول همه این 46 سال فقط میتونین در مراکز درمانی و یا به عنوان پزشک خانواده فعالیت داشته باشین.
6- دوران تعهد خدمت یعنی اینکه شما به نوعی کارمند دولت هستین و دولت میتونه شما رو به هر بخشی از محل انجام خدمتتون بفرسته!
7-پیش بینی میکنم دانشجوهای پزشکی که به این شیوه وارد دانشگاه شدن 3-4 سال اول رو بسیار خوشحال از انتخابشون و این که دارن دکتر میشن سپری میکنن. سال 5 و 6 دانشگاه تازه به یاد تعهدی که پاشو امضا کردن میفتن و سال هفتم رو در حالی با افسردگی سپری میکنن که 21 سال خدمت رو پیش روی خودشون میبینن. اون موقع هست که تازه به یاد اعتراض و اعتصاب میفتن که بابا این چه وضعشه!!!
میدونم که با زدن این حرفا بعضی ها حمله میکنن که این چه حرفیه و... ولی من فقط خواستم نتایجی رو که با چند دقیقه فکر کردن به آینده ای که پیش روی این پزشکان عزیز هست که مو به تنم سیخ کرد رو با شما هم درمیون بذارم تا 30 سال بعد که تازه تونستین یه مطب برای خودتون بزنین به این فکر نکنین که ای کاش سال ها پیش یه رشته دیگه خونده بودم که تا حالا میتونستم برای خودم کار کنم.
یه مثال و تمام. یه فیزیوتراپ با 4 سال درس خوندن درسته که اسمش دکتر نیست ولی میتونه مجوز مطب بگیره و در بعضی از موارد درامد این مطب ها به مراتب بیشتر از درامد یه پزشک عمومی هست. حالا شما فکر کنین اون پزشک عمومی قراره تا 46 سالگی یه پزشک عمومی بمونه؛ شایدم تا آخر عمر...پس با چشم باز انتخاب کنین.
رشته های پزشکی جدیدی به دفترچه انتخاب رشته اضافه شده که در کنار عنوان بسیار جذاب (پزشکی) یک شرط بسیار مهم رو داره که خیلی ها بسیار ساده از کنارش رد میشن و اونقدر محو نام پزشکی میشن که چشمشون رو روی واقعیات میبندن.
1-کسانی که در این رشته ها تحصیل میکنن موظف هستن سه برابر طول تحصیل یعنی 21 سال رو در شهرهای خودشون کار کنن. یعنی در بهترین حالت که شما الان 18 ساله هستید و در این رشته ها قبول میشید، هفت سال درس میخونید تا دکتر عمومی بشید و و حالا دیگه 25 سالتون هست. بعد تازه 21 سال دوره خدمتتون شروع میشه که در طی این دوران به هیچ وجه امکان خرید و آزاد کردن مدرک نیست. شما در 46 سالگی تازه میتونین برای خودتون کار کنین.
2-در طی این 21 سال ماهانه حقوق به نسبت کمتری از پزشکان عمومی که مدرکشون آزاد هست خواهید گرفت که البته باز هم نسبت به بسیاری از شغل های جامعه درآمد بیشتری داره ولی توجه داشته باشین که برای کسی که با هزار امید و آرزو به این رشته اومده و 7 سال درس های سنگینی رو پاس کرده این سطح از درآمد اصلا رضایت بخش نیست و نهایتا باعث دلسردی فرد میشه.
3-دوستان به این عدد 46 سال توجه داشته باشین. 46 سالگی یعنی شما احتمالا در همون شهر ازدواج کردین و در همون شهر بچه دار شدین و بچتون هم در همون شهر کنکور خواهد داد.
4-نکته بسیار مهمی که خیلیا اصلا ازش خبر هم ندارن این هست که شما تا بعد از اجرای نصف مدت تعهد خدمتتون نمیتونین ادامه تحصیل بدین. یعنی شما تا 10 سال بعد از گرفتن مدرک دکترای عمومی از شرکت در کنکور تخصص محروم هستید. تازه بعد از 10 سال دوری از درس و دانشگاه و در 35 سالگی میتونین در امتحان تخصص شرکت کنین که امتحانیه به مراتب سخت تر از کنکور امسالتون و قبولی در اون کار هر کسی نیست.
5- زدن مطب برای یک پزشک عمومی هیچ درآمدی نداره.آخرین باری که خودتون یا یکی از اطرافیان برای رفتن به مطب پزشک عمومی پول ویزیت دادین کی بوده؟! مطب فقط برای متخصص و فوق تخصص درآمد داره و شما در طول همه این 46 سال فقط میتونین در مراکز درمانی و یا به عنوان پزشک خانواده فعالیت داشته باشین.
6- دوران تعهد خدمت یعنی اینکه شما به نوعی کارمند دولت هستین و دولت میتونه شما رو به هر بخشی از محل انجام خدمتتون بفرسته!
7-پیش بینی میکنم دانشجوهای پزشکی که به این شیوه وارد دانشگاه شدن 3-4 سال اول رو بسیار خوشحال از انتخابشون و این که دارن دکتر میشن سپری میکنن. سال 5 و 6 دانشگاه تازه به یاد تعهدی که پاشو امضا کردن میفتن و سال هفتم رو در حالی با افسردگی سپری میکنن که 21 سال خدمت رو پیش روی خودشون میبینن. اون موقع هست که تازه به یاد اعتراض و اعتصاب میفتن که بابا این چه وضعشه!!!
میدونم که با زدن این حرفا بعضی ها حمله میکنن که این چه حرفیه و... ولی من فقط خواستم نتایجی رو که با چند دقیقه فکر کردن به آینده ای که پیش روی این پزشکان عزیز هست که مو به تنم سیخ کرد رو با شما هم درمیون بذارم تا 30 سال بعد که تازه تونستین یه مطب برای خودتون بزنین به این فکر نکنین که ای کاش سال ها پیش یه رشته دیگه خونده بودم که تا حالا میتونستم برای خودم کار کنم.
یه مثال و تمام. یه فیزیوتراپ با 4 سال درس خوندن درسته که اسمش دکتر نیست ولی میتونه مجوز مطب بگیره و در بعضی از موارد درامد این مطب ها به مراتب بیشتر از درامد یه پزشک عمومی هست. حالا شما فکر کنین اون پزشک عمومی قراره تا 46 سالگی یه پزشک عمومی بمونه؛ شایدم تا آخر عمر...پس با چشم باز انتخاب کنین
-
حقوقش کم نیست...با بقیه دکتر ها یکیه
-
یه پزشک عمومی اخر حقوقش تو طرح 2سالش هستش 9میلیون بعد 46ساله که میتونه حتی تخصصتو بگیری و ماهی کم کم200تومن دراری چرا بری 9میلیون به غیر از مطبو فلان پیدا کنی کسیم الکی پانمیشه بره پیش دکتر اصولا میره پیش دکتری سرشناس که تا بیادم سرشناس شه و بتونه پول خوبی دربیاره کلی طول میکشه.
-
avin_r
چ ربطی داره؟؟؟این مطلب درمورد پزشکی تعععععهدی هستش! -
avin_r
تو دفترچه انتخاب رشته کمل توضیح داده
اینه که وقتی رتبت به رشته پزشکی نمیرسه و فاصله کمی داری با تعهد سازمان بهداشت می خونی . این مزایاش که با رتبه بیشتری میتونی پزشکی بخونی
معایب : سه برابر طول دوران تحصیل باید هرجا بگن خدمت کنی
و تا یه مدتم نمیتونی تخصص بخونی ومطب باز کنی -
najafiali78 وای خدا چقدبده
هیچکس نبایدبره اصلا -
faaa31 در واقعیت پزشکی تعهدی.و آیا واقعا ارزششو داره؟ گفته است:
اطرافیان برای رفتن به مطب پزشک عمومی پول ویزیت دادین کی بوده؟! مطب فقط برای متخصص و فوق تخصص درآمد داره و شما در طول همه این 46 سال فقط میتونین در مراکز درمانی و یا به عنوان پزشک خانواده فعالیت داشته باشین.
وااااااااای فاجعه ست واقعا.5بندشو خوندم کلا بی خیالش شدم.به نظرم آدم5سال پشت کنکور بمونه ولی پزشکی تهران قبول شه خیـــــــــــــــــــــــــــلی بهتر از اینه
-
پس معلومه خیالتون فقط برا اسم پزشکی میخونین از ته دل پزشکی نمیخوایین!!
-
شاید تاپیکش قدیمی شده باشه اما اصل موصوع خیلی تغییر نکرده.. این برا کسایی مث خودم ک خیلی خوشحالن ک تعهدی میرن چ اسون
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-110 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @تجربیا -
Michael Vey
سلام
حالا به بدی که ایشون توصیف کرده هم نیست
مدت تعهد خدمتشم متفاوته
و البته بنظرم از کسی باید پرسید اینو که رفته این رشته داره میخونه اونو
و البته از مشاورایی بپرس که اطلاعات کافی دارن میتونن خوبی و بدی رو همشو بگن
و اینکه قبولی پزشکی تعهدی هم اینقدرا هم اسون نیست
فقط یکم شاید راحت تر از روزانه باشه یکمم
در هر صورت از جایی تحقیق کن که همه چیشو بگه
موفق باشی گل -
Ainoor من رفته بودم نت سرچ کردم گفته بود 1.5 الی دو برابر تحصیل فک کنم.. و واااقعا زیااادهههه
-
Michael Vey اره ۱/۵ برابر که میشه ۱۰ سال تعهد خدمت و باید همه شرایطش رو بدونی
و از کسیم ک واقعااا میدونه بپرسی
و بعدش انتخاب بکنی -
Ainoor اوهوم
باز اگ فق 10 سال بود خوب بود
تو این 10 سال ن جای دیگ میتونی بری ن میتونی تخصص بگیری.. بی رحمانس:< -
Michael Vey خب ۱/۵ برابرش که همون ۱۰ ساله
برای تخصص گرفتنش راستش هنوز دقیقا نمیدونم ولی حس میکنم چیزی ک شنیدم این بود
بعد از گذروندن نصف تعهد میتونی ازموم تخصص بدی
ولی اینم دقیق نیستا مطمئن صد در صد نمیگم
الان یهو یکی پیدا میشه منو بکوبه
من نه مدافع این -
Ainoor اوهوم. البت این حقیقتم نمیشه تکذیب کرد ک این پیام برا 4 5 سال پیشه و فکک کنم تازه همچین چیزی درومده بود.. هوممم
الان بهتر شده باز