تقصیره آلاست من معتاد شدم به انجمن ؟؟؟
-
یه معلمی داشتم دوران راهنمایی اقای امین ابادی
ایشالا ک سایهش همیشه بالا سر دانش آموزا باشع
من ازشون خیلی درس زندگی گرفتم
خیلی یه چیز رو قشنگ میگفتاگه نمیخواید درس بخونید الکی وقتتونو هدر ندید جوونی بهترین دوران زندگیه و درس خوندن هم واقعا سخته پس برید لذت زندگی رو ببرید بجاش
خیلی میبینم بعضی ها اعتراض میکنن ب آلا ک چرا داره الا وقتشونو میگیره ! والا من ندیدم الا با زور وقت کسی رو بگیره
من از وقتی همیار شدم حس مسئولیت داشتم ب بچهای الا
بخاطر همین وقت زیادی برا انجمن میذاشتم
و خووووووود خانوم مدیر @M-an بهم کمک کردن و تونستم تایممو مدیریت کنم
اره ! من مدیریت تایم نداشتم ! ارادهشو داشتم ها ولی بلد نبودم
حالا بیایم بگیم چون نمیتونیم خودمونو کنترل کنیم الا بده و ما معتادشیم؟ نه دیگه انصاف نیست این حرف ! الان سوپری سر کوچه ما بده چون ب همسایهمون سیگار میفروشه ؟ این سوپری نفروشه یکی دیگه میفروشه
شما هم اینجا وقتتو هدر ندی یجا دیگه هدر میدی ولی چ بهتر تو این جمع باشی ک کلا جو کنکور و درسه
ولی استفادهت باید درست باشه
من به عنوان نه یه همیار بلکه یه الایی ک با تمام وجودم الاییم ترجیح دادم این صحبتا رو بکنم یکم ب خودمون بیایم !
امیدوارم حرف های دوستانه ام دل کسی رو به درد نیاورده باشه
یا علی مدد
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار @ادمین -
می تونم بگم واقعا تو این موقعیت چند وقت اخیر گفتن این حرفا لازم بود .....ممنون
منم این حرف شنیدم موقع کنکورم
یا درس بخون عالی که نتیجه بده یا اگر قراره نصفه نیمه بخونی یه روز اره دو روزنه نخونی بهتره چون با کسی که هیچی نمی خونه جز اذیت کردن خودت فرقی نداره چون وقتی اصولی پیوسته و به قدر کافی نخونی نتیجه دلخواهت نمی ده
درست وغلط بودن همش رو نمی دونم اما بنظرم تا حدی قابل تایید این جملات بالای که گفتم
با آرزوی موفقیت برای تمام آلایی ها عزیز
-
%(#d1008b)[بسیار عالی] بود.
به نظر من هر چیزی یه حدی داره و کنترلشم دست خودمونه.
ممکنه بعضیها از آلاء استفاده ی درسی کنن در کنارش یه وقت استراحتی هم باشه براشون
بعضی ها هم وقتشون رو تلف کنن که متاسفانه خودشون آسیب میبینن.
بازم ب نظر من(!) تعداد %(#008bd1)[پستها] و حتی %(#92d100)[تعداد اکانت ها] رابطه ی مستقیمی با %(#ff008c)[رتبه کنکور] داره! حرفمو ب فارسی نگفتم به ریاضی گفتم.منظورم اینه، کسی که همش میاد اینجا، یعنی معتاد شده و باید ترک کنه! نه اینکه خداحافظی کنه چون اینکار در اکثر مواقع بیفایده س!
راه حل من اینه، %(#00bfff)[اول] از همه زمان اومدنمون محدود باشه و دم به دیقه از نت استفاده نشه و %(#1dc200)[دوم] کارایی انجام ندن اینجا ک زنجیروار ادامه پیدا کنه که مدام مجبور بشن بیان اینجا و خودشونو درگیر کنن. %(#007bc2)[سوم] تا حد امکان از چت باکسشون استفاده نکنن!
مثلا یکی از بهترین کارها برای درگیر نشدن با مجازی کمتر ادعا کردن و راستگوییه!
اینها رو برای زمانی گفتم که درس رو شروع میکنیم(: تا بتونیم حداکثر بازدهی رو از مطالعهمون داشته باشیم.
امیدوارم از وقتمون درست استفاده کنیم و کاسهکوزه ها رو سر آلاء نشکنیم! -
چه خووووب
-
بازم ب نظر من(!) تعداد %(#008bd1)[پستها] و حتی %(#92d100)[تعداد اکانت ها] رابطه ی مستقیمی با %(#ff008c)[رتبه کنکور] داره! حرفمو ب فارسی نگفتم به ریاضی گفتم.منظورم اینه، کسی که همش میاد اینجا، یعنی معتاد شده و باید ترک کنه! نه اینکه خداحافظی کنه چون اینکار در اکثر مواقع بیفایده س!
راه حل من اینه، %(#00bfff)[اول] از همه زمان اومدنمون محدود باشه و دم به دیقه از نت استفاده نشه و %(#1dc200)[دوم] کارایی انجام ندن اینجا ک زنجیروار ادامه پیدا کنه که مدام مجبور بشن بیان اینجا و خودشونو درگیر کنن. %(#007bc2)[سوم] تا حد امکان از چت باکسشون استفاده نکنن!
اینها رو برای زمانی گفتم که درس رو شروع میکنیم(: تا بتونیم حداکثر بازدهی رو از مطالعهمون داشته باشیم.
امیدوارم از وقتمون درست استفاده کنیم و کاسهکوزه ها رو سر آلاء نشکنیم!@zedtwo در تقصیره آلاست من معتاد شدم به انجمن ؟؟؟ گفته است:
امیدوارم از وقتمون درست استفاده کنیم و کاسهکوزه ها رو سر آلاء نشکنیم!بیگ لایک
-
متاسفانه منم نه امیدی به خودم دارم نه مدیریت تایم
-
اما نباید فراموش کنیم همین حضورمون اینجا تاپیک ها درسی وحتی بحث ها مثل تو دلی به خودی خود بد نیست
خود من خیلی اوقات به جای زدن تاپیک واسه سوالات درسی یا مشاوره یم از تو دلی استفاده کردم
پس نمیشه گفت تموم استفاده ی که میشه بد بوده
مطمئن وقتی کسی اموزش میده تسلط خودشم بیشتر میشه یا نه سوال می پرسه وبحث میکنه درموردش خب اون سوال بهتر تو ذهن می مونه لین حرفم به معنی ۲۴ساعت اینجا بودن نیست ولی هر کسی نظرش متفاوت یکی دوست داره جمعه ها بیاید یا یه ساعت خاص یکی بین درسش
به طورمثال یادمه من جمعه ها از۱۲به بعد رست بودم اما یکی از اقوام در طول روز یک ساعت واسه رست وتقویت روحیه گذاشته بود باید دید خود فرد چطور راحته
اما بی انصافیه اگه بگم اینجا برای کسب رتبه خوب کمکمون نکرده
بسته به ذهن ادم وبرنامه درسیش داره -
اما نباید فراموش کنیم همین حضورمون اینجا تاپیک ها درسی وحتی بحث ها مثل تو دلی به خودی خود بد نیست
خود من خیلی اوقات به جای زدن تاپیک واسه سوالات درسی یا مشاوره یم از تو دلی استفاده کردم
مطمئن وقتی کسی اموزش میده تسلط خودشم بیشتر میشه یا نه سوال می پرسه وبحث میکنه درموردش خب اون سوال بهتر تو ذهن می مونه لین حرفم به معنی ۲۴ساعت اینجا بودن نیست ولی هر کسی نظرش متفاوت یکی دوست داره جمعه ها بیاید یا یه ساعت خاص یکی بین درسش
به طورمثال یادمه من جمعه ها از۱۲به بعد رست بودم اما یکی از اقوام در طول روز یک ساعت واسه رست وتقویت روحیه گذاشته بود باید دید خود فرد چطور راحته
بسته به ذهن ادم وبرنامه درسیش داره@zahra-m1999 در تقصیره آلاست من معتاد شدم به انجمن ؟؟؟ گفته است:
بسته به ذهن ادم وبرنامه درسیش دارهمنظورم این نیست از تایم استراحت همش مجازی بلکه یه تایم دلخواه که فکر کنم واسه انعطاف برنامه لازمه شاید اصلا گاهی صرف رفع ضعفتون شه تومبحث خاصی
پس به نظرم هر فرد راحت تر می تونه بفهمه کی باید چکار کنه برنامه ش چه شرایطی داره و...
واین مدیریت با توجه به نیاز وشرایطش اعمال کنه
یادم با بچه ها رویش رو گذاشتیم که خب واسه بیدار شدن حدود ۵یا قبلش بهمون کمک کرد
چون اون موقع دلمون می خواست زود بیدار شیم -
@zahra-m1999 در تقصیره آلاست من معتاد شدم به انجمن ؟؟؟ گفته است:
بسته به ذهن ادم وبرنامه درسیش دارهمنظورم این نیست از تایم استراحت همش مجازی بلکه یه تایم دلخواه که فکر کنم واسه انعطاف برنامه لازمه شاید اصلا گاهی صرف رفع ضعفتون شه تومبحث خاصی
پس به نظرم هر فرد راحت تر می تونه بفهمه کی باید چکار کنه برنامه ش چه شرایطی داره و...
واین مدیریت با توجه به نیاز وشرایطش اعمال کنه
یادم با بچه ها رویش رو گذاشتیم که خب واسه بیدار شدن حدود ۵یا قبلش بهمون کمک کرد
چون اون موقع دلمون می خواست زود بیدار شیم@zahra-m1999
هنوز بیدار میشین ساعت 5؟! -
chakame در تقصیره آلاست من معتاد شدم به انجمن ؟؟؟ گفته است:
@zahra-m1999
هنوز بیدار میشین ساعت 5؟!الان کلا بعد نماز اگه بشه می خوابم ولی هفت بیدار میشم البته مشکل اینجاست که الان تا سه واینا بیدارم
ساعت بیداریم رو روند بعد کنکوره ودیر می خوابم البته اگه بخوابم
روند بیدارشدنم تقریبا روکنکور مونده -
@zahra-m1999
هنوز بیدار میشین ساعت 5؟!الان کلا بعد نماز اگه بشه می خوابم ولی هفت بیدار میشم البته مشکل اینجاست که الان تا سه واینا بیدارم
ساعت بیداریم رو روند بعد کنکوره ودیر می خوابم البته اگه بخوابم
روند بیدارشدنم تقریبا روکنکور مونده@zahra-m1999
آهان
-
@zahra-m1999
آهان
البته قرارباشه بمونم سعی م رو اینه حتی کمی زودتر از پنج بیدارشم
ما با اذان بیدار می شدیم نماز میخوندیم سلام می کردیم وبعد درس
https://forum.alaatv.com/topic/5289/رویش/615
خوندش شاید جالب باشه براتون -
@zahra-m1999
آهان
خوندش شاید جالب باشه براتون@zahra-m1999 در تقصیره آلاست من معتاد شدم به انجمن ؟؟؟ گفته است:
@zahra-m1999
آهان
خوندش شاید جالب باشه براتونبله، واقعا بود!
حیفه که چنین تاپیک توپی، الان داره خاک می خوره! -
@zahra-m1999
آهان
حیفه که چنین تاپیک توپی، الان داره خاک می خوره!chakame در تقصیره آلاست من معتاد شدم به انجمن ؟؟؟ گفته است:
@zahra-m1999
آهان
حیفه که چنین تاپیک توپی، الان داره خاک می خوره!خب کم کم دوباره شروع میشن ما از این چیزا زیاد داشتیم ،مثلا تومناسبتا جمع میشدیم سر یه ساعت همه با هم به نیت موفقیتمون دعای توسل می خوندیم
وای کلی حرف زدیم اسپم شد فکرکنم
استارتر ناراحت میشن -
بسته به ذهن ادم وبرنامه درسیش داره@zahra-m1999 این ذهنیت که %(#cc00b8)[آلاء خوبه] و برای درس و کنکورمون خیلی مفیده ممکنه باعث شه بعضیا از %(#cc0058)[اونور بوم] بیفتن.
اینطوری میشه که میان بین یه سری بچههای دیگه که اونا هم درگیر کنکور هستن و %(#7400cc)[درمورد کنکور "بحث" میکنن]. اما %(#004ecc)[آیا درمورد کنکور حرف زدن کمکی ب آدم میکنه؟]
یا مثلا %(#ff0379)[توی انجمن میشه کتاب دست گرفت و درس خوند؟] همه ی ما میدونیم که درس خوندن نیاز به تمرکز داره و %(#0381ff)[استفاده از فضای مجازی کیفیت مطالعه رو همراه با کمّــیّتش میاره پایین!] چون مجازی آفتِ زمانه...
اینکه سوالای دیگران رو حل کنیم خیلی به خودمون هم کمک میکنه اما دلیل نمیشه که حتی تایم استراحتمون رو به فضای مجازی بدیم چون %(#0bff03)[اولا جسم رو خسته میکنه] %(#ff9203)[ثانیا] تا به خودمون میایم میبینیم متاسفانه وارد یه بحثی شدیم و کلی از وقتمون رفته و از طرفی %(#ee03ff)[رتبه های برتر (حتی بچه های آلا )] میبینم که استفاده شون از فضای مجازی %(#237591)[به صفـــر] نزدیکه. خود من که نگاهی به %(#499123)[تعداد پستهام و تاریخ عضویتم] میندازم میبینم که چقدر زیاد از انجمن استفاده کردم و %(#ba4894)[بیشترش هم نادرست بوده] از نظر خودم، در صورتی که با یه نگاه به صفحه های %(#ba4848)[بچه های موفق آلا] میبینم که چقدر %(#ba4848)[کم اومدن انجمن!]
به نظرم بهتره با خودمون روراست باشیم تا کمتر آسیب ببینیم.
مثلا شما که میگید بین استراحتهاتون میومدید اینجا ببینید چقدر از اومدنتون مفید بوده؟ یا چقدر از 12هــــــزار تا پستــتون درسی بوده؟
در کل متاسفانه بیشتر تاپیکای درسی اصلا به سرانجام نرسیده چون بچه ها بیشتر وارد حاشیه ها میشن و یادشون میره کنکور دارن(خودم رو هم دارم میگم) مثلا %(#4cba48)[همین تاپیک رویش آیا تا کنکور فعال بود؟]%(#afba48)[خیر]... درصورتی که %(#00b096)[کاربران حاضر در اون تاپیک فعال بودند!]
البته چقدر بهتره که به جای اینکه5 صبح بیدار بشیم و نت رو روشن کنیم، با چشمای خوابآلود به صفحه ی گوشی یا لپ تاپ خیره بشیم و چشممون رو خسته تر کنیم، بریم برنامه ی درسیمون رو چک کنیم و ببینیم در طول روز چه کارهای مهمی داریم...
انجمن میتونه بهتر و درسی تر بشه به شرطی که بچه ها درسخون تر بشن، اینطوری فضای کلی انجمن به سمت درس میره نه بحث آزاد....
البته ان شاالله با شروع سال تحصیلی و استارتِ همه برای درس، اینطور میشه(: -
نگاهی به این پیجها(تا اینجایی که من میشناسم) بندازیم و با خودمون مقایسه کنیم تا متوجه بشیم که استفاده ی مفید از انجمن یعنی چی،
_Mohammad_reza_
sahba
MM.zahed
moein و ...
بعد ببینیم که چقدر از اینکه میگیم از انجمن استفاده مفید کردیم درسته؛ متاسفانه من که صِفر... چون وقتایی اومدم که تنبلیم گل کرده بود و درس نمیخوندم و هِی از درس دور و دورتر شدم. -
من فکر میکنم استفاده ی نادرست از انجمن علاوه بر ظلم به خودم ، ظلم به آلا هم بوده...
من هیچوقت نگفتم که انجمن بهم ضربه زده، هنوزم نمیگم... چون خودم بودم که نخوندم حالا به دلایل زیادی که بعضیاشونم موجه نیست(:
آقا سبحان ببخشید اگه زیاد حرف زدم
واقعا تاپیک خوبی بود.
کلی حرفِ نگفته...
به خودمون اومدیم... ممنون(: -
و یه چیز دیگه...
کسی با خدافظی کردن از آلاء خودش رو اذیت نکنه. اینجور مواقع بیشتر میاید و بیشتر چک میکنید. خصوصا وقتی میگید از فلان روز تا فلان روز نیومدم. یعنی ذهنتون متمرکز نیومدن و آلاء بوده. دیدم که میگم!
اینجا اونقدرا هم بهمون آسیب نمیزنه که جمع کنیم بریم! مواظب باشیم خودمون به خودمون آسیب نزنیم...