لطفا به سوالم درمورد شیمی پاسخ بدید
-
سلام بنظر من اول مبتکرانو تموم کنید بعد برید سراغ IQ
Heroes_Hunter در لطفا به سوالم درمورد شیمی پاسخ بدید گفته است:
سلام بنظر من اول مبتکرانو تموم کنید بعد برید سراغ IQ
ممنون
-
البته اگه فکر میکنید قوی هستید و مبتکران براتون آسونه برید IQ
-
-
تا تسلطت روی کتاب به یه حد قابل قبول نرسه عملا تست زدن فقط تست سوزوندنه ... اما اگه تسلطت خوبه روی کتاب بنظرم درسنامه مبتکران و تست آیکیو خیلی خوبه ... درسنامه مبتکران از جهت کامل بودنش و تستای آیکیو تز جهت تنوع و تعداد زیادش
@نوشابه در لطفا به سوالم درمورد شیمی پاسخ بدید گفته است:
تا تسلطت روی کتاب به یه حد قابل قبول نرسه عملا تست زدن فقط تست سوزوندنه ... اما اگه تسلطت خوبه روی کتاب بنظرم درسنامه مبتکران و تست آیکیو خیلی خوبه ... درسنامه مبتکران از جهت کامل بودنش و تستای آیکیو تز جهت تنوع و تعداد زیادش
درسنامه مبتکران خوندم کامل تست نزدم ازش ولی نه زیاد ازش نزدم یعنی همه رو نزدم
برم سراغ ای کیو ومبتکران دیگه تست نزنم ؟؟ -
@نوشابه در لطفا به سوالم درمورد شیمی پاسخ بدید گفته است:
درسنامه مبتکران خوندم کامل تست نزدم ازش ولی نه زیاد ازش نزدم یعنی همه رو نزدم
برم سراغ ای کیو ومبتکران دیگه تست نزنم ؟؟ -
@zahra-m1999
بنظرم آیکیو خوبه هر چند ک خودم نداشتم فقط ماه آخر یه نفر بهم داد اما کتاب خیلی خوبیه@نوشابه در لطفا به سوالم درمورد شیمی پاسخ بدید گفته است:
@zahra-m1999
بنظرم آیکیو خوبه هر چند ک خودم نداشتم فقط ماه آخر یه نفر بهم داد اما کتاب خیلی خوبیهسپاس
-
سلام
یسری از تستای مبتکران وقت تلف کردنه فقط
ای کیو منبع بسیار شاخی هست و اگر مسلط باشی به شیمی تست زدن از روش خیلی کیف داره :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
اگه مبتکران تست زدی ازش دیدی به نظرت مسخرس روش وقت نذار.برو ای کیو...اگه دیدی هنوز به اون تسلط نرسیدی،مبتکرانو بزن (تستای جون دار و نکته دارشو) بعد برو ای کیو -
این پست پاک شده!
-
ای کیو کتاب خیلی قویه
خصوصا تو سال سوم ...
بنظرم کلا با اون کار کردن کار خوبی نیست
در کنار ی کتاب و موازی با هم کار بشه خوبه