English time
-
بچه ها باورتونمیشه کلوز و ردینگ فرمول داره تقریبا
میتونید همشو بزنید ب جز یک سوالشو که معلم کنکور ما باهامون کارنکرد.گف احتمال خطاش بسیاره.که بعدا میریم سراغش@elhame-H در English time گفته است:
میتونید همشو بزنید ب جز یک سوالشو که معلم کنکور ما باهامون کارنکرد.گف احتمال خطاش بسیاره.که بعدا میریم سراغشهمه جا جواب میده؟
-
میتونید همشو بزنید ب جز یک سوالشو که معلم کنکور ما باهامون کارنکرد.گف احتمال خطاش بسیاره.که بعدا میریم سراغش@elhame-H در English time گفته است:
میتونید همشو بزنید ب جز یک سوالشو که معلم کنکور ما باهامون کارنکرد.گف احتمال خطاش بسیاره.که بعدا میریم سراغششما بفرمایید که استارت کار از کجا باشه
-
@elhame-H در English time گفته است:
میتونید همشو بزنید ب جز یک سوالشو که معلم کنکور ما باهامون کارنکرد.گف احتمال خطاش بسیاره.که بعدا میریم سراغشهمه جا جواب میده؟
-
-
@elhame-H در English time گفته است:
@A-K بله جواب میده اما باید خیلی فول بشید
ببخشید من از کجا شروع کنم
-
گوووش کنید دوستای الایی من🕪🕪
برنامه زبان ما لغته در درجه اول.ینی بطور کامل باید لغات سوم و پیشو بلد باشید.بعد میریم سراغ گرامر چون برای حل سوالای گرامر باید ب احاطه کامل از لغت برسید.
بلید اول بگین چ کتابایی برای لعت دارید و تعداد لغت هردرسو بگین تا تقسیم کنم تو هفته.هدف ما اول یادگیریه.نترسید تا اخر سال ۱۰۰دور میزنیم لغت و گرامرو
گوشیمم داره خاموش میشه.تا نیم ساعت دیگه میام خدمتتون -
برنامه زبان ما لغته در درجه اول.ینی بطور کامل باید لغات سوم و پیشو بلد باشید.بعد میریم سراغ گرامر چون برای حل سوالای گرامر باید ب احاطه کامل از لغت برسید.
بلید اول بگین چ کتابایی برای لعت دارید و تعداد لغت هردرسو بگین تا تقسیم کنم تو هفته.هدف ما اول یادگیریه.نترسید تا اخر سال ۱۰۰دور میزنیم لغت و گرامرو
گوشیمم داره خاموش میشه.تا نیم ساعت دیگه میام خدمتتون@elhame-H در English time گفته است:
بلید اول بگین چ کتابایی برای لعت دارید و تعداد لغت هردرسو بگین تا تقسیم کنم تو هفته.هدف ما اول یادگیریه.نترسید تا اخر سال ۱۰۰دور میزنیم لغت و گرامروکتاب لقمه مهروماه واژگان انگلیسی
-
@elhame-H من سطحم متوسطه امسال 46 زدم سال بعد باید بالای 60 بزنم .برنامه مشخصی برای زبان کنکور داری؟ مثلا کار کردن لغت درجمله یا نکات خاصی در نحوه ترجمه جملات که فکرمیکنی هرکسی بلدنیس
-
@elhame-H من سطحم متوسطه امسال 46 زدم سال بعد باید بالای 60 بزنم .برنامه مشخصی برای زبان کنکور داری؟ مثلا کار کردن لغت درجمله یا نکات خاصی در نحوه ترجمه جملات که فکرمیکنی هرکسی بلدنیس
-
Laynad
درک مطلب ( 8 الی 10 تست)
این قسمت شامل متن های انگلیسی است که باید آنها را بخوانید و به سوالات داده شده پاسخ دهید.
واژگان (6 الی 7 تست)
این قسمت نیز مربوط به ترجمه لغات است. همچنین برای پاسخگویی به این مطلب باید روی گرامر هم تسلط داشته باشید.
کلوز تست (هر سال 5 تست از این مبحث طراحی می شود.)
این بخش شامل یک متن ناقص می باشد که جای خالی نواقص را با توجه به گزینه ها باید پر کنید.
گرامر (3 الی 4 تست)
این بخش نیز شامل قواعد و تست هایی که باید نکات گرامری را در پاسخگویی به آنها رعایت کنید، می باشد -
چقد شبیه این تاپیکه
https://forum.alaatv.com/topic/5408/زبان-انگلیسی-کنکور-ان-شاالله-درصد/3577
امیدوارم همیشه پررونق باشه و میدونم که مثل تاپیک قبلی کلی به بچه ها کمک میکنه -
تنها چیزی که ازتون میخام اینه
کتابی که برای لغت میخونید مهم نیست زیاد.مهم این که جامع و کامل باشه.من منبع خاصی و نمیشناسم
فقط بگید درس اول سال سوم چ تعداد لغت داره -
@elhame-H من زبان اناری و نرم افزار. تیک ۸دارم و اینک باید کامل لغات سوم و پیش بلد باشیم بعد بریم سراغ گرامر و.... یا بعد یکی دو درس شروع میکنیم
-