هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
چقد ما تباهیم یعنی خیلی تباهیم من پدر و مادرم هر دوشون معلمن بعد امسال با هزار سختی و بدبختی پول سفر جمع کردیم اونم فوقش دو هزار کیلومتر دورتر از خونمون بعد شبا رو تو اسکان میخوابیدیم که پول داشته باشیم جاهای بیشتری رو بگردیم بعد من تو اصفهان یه خارجی پیدا کردم و باهاش حرف زدم اهل هلند بود و معلم ورزش از هلند تا ایران همه کشورارو گشته بود اون وقت بود که فهمیدم مهم ترین چیز تو دنیا پوله
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
چقد ما تباهیم یعنی خیلی تباهیم من پدر و مادرم هر دوشون معلمن بعد امسال با هزار سختی و بدبختی پول سفر جمع کردیم اونم فوقش دو هزار کیلومتر دورتر از خونمون بعد شبا رو تو اسکان میخوابیدیم که پول داشته باشیم جاهای بیشتری رو بگردیم بعد من تو اصفهان یه خارجی پیدا کردم و باهاش حرف زدم اهل هلند بود و معلم ورزش از هلند تا ایران همه کشورارو گشته بود اون وقت بود که فهمیدم مهم ترین چیز تو دنیا پوله
مخالفم با اینکه همه چی پوله
همه چیز خود ادمه
ما یاد بگیر تو هر شرایطی از زندگیش لذت ببره -
-
-HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-m1999 صَلآمـ(:
خوبی ?!?
هلیوم
کنکورت خوب دادی ?!( -
@i-sorna چرا راه دور میرید؟
پاشید برید مشهد. میبینید از کشور های همسایه میان قشنگ میرن تو هتل های 4 و 5 ستاره اونوقت یه ایرانی خونه معلمشو بره هنر کرده که اونم سریع پر میشه! -
پاشید برید مشهد. میبینید از کشور های همسایه میان قشنگ میرن تو هتل های 4 و 5 ستاره اونوقت یه ایرانی خونه معلمشو بره هنر کرده که اونم سریع پر میشه!mohammadhassan اونم تازه فقط معلم باشید میرید خونه معلم وگرنه مکافاته
-
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
MATAN منم عاشقشم
ولی مامانم دیگه نمیزارهچی فازی جونم ?!(
-
پاشید برید مشهد. میبینید از کشور های همسایه میان قشنگ میرن تو هتل های 4 و 5 ستاره اونوقت یه ایرانی خونه معلمشو بره هنر کرده که اونم سریع پر میشه!mohammadhassan خانه معلم دیگه خانه معلم نیست که همه میرن جز معلما
در ضمن اهل اردبیلم اصفهان واسه ما نزدیک تر از مشعده -
-HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-m1999 بلی،مَـ اِمسآل میرَمـ دَوآزدَهُمـ.
جدی !!!من فکر کردم همسن مایی
موفق باشی