هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
سلام چی شده اخمای همه تو همه؟
اها یادم رفت امروز جمعه هست
بیخیال همه چی برین فیلم دانلود کنین ببینین
-
باشه دوباره میرم تا دو هفته بعد
بزار از اون شعارایی بگم که ازشون متنفرمقویتر از قبل بر میگردم
تولدم یادتون بره باور کنید نمیبخشمتونهر کی بیشتر تاپیک تبریک بزنه جایزه داره
فعلا
#شب_یلدا
در ضمن از آسمان ِ آبی @فاطمه23 SenatOr هم ناراحتم چون صفحه 10000 انلاین بودن یه یادی از من نکردن -
-
از همسایهع متنفرمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
-
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
تجربی پیشرفت داشتم اما جالب نبود .....انتظاریو ک داشتم نبود ......
خب بگردین ببینین اشکال کجاست. اشتباهات بهترین دوستا و رفیقای ادمن
-
@ASMA-MORADI سلام گند میزنن ب ارامش الان از صبه میام درس بخونم مهمون پشت مهمون الان ک مهمونا تموم شدن همسایه هاا وای خدا امده خونه ما نشسته دخترشم فرستاده تو اتاق من بهش درس ببگم انقددد اینا نفهمن نمیتونن کنکورو و امتحانو درک کنن کلافه شدم
-
@ASMA-MORADI سلام گند میزنن ب ارامش الان از صبه میام درس بخونم مهمون پشت مهمون الان ک مهمونا تموم شدن همسایه هاا وای خدا امده خونه ما نشسته دخترشم فرستاده تو اتاق من بهش درس ببگم انقددد اینا نفهمن نمیتونن کنکورو و امتحانو درک کنن کلافه شدم
-
خب دقیقا همینه. اگه که میخواید پیشرفت کنین قشنگ باید تحلیل کنین ببینین کجا ها اشکال دارین دوباره بخونین یا یادداشت برداری کنین.
منم مثلا ازمون شیمی داده بودم از 20 سوال 6 درست 6 غلط. مشاور انتظار داشته این فصل ترکیبات الی که برام سخت هست رو تو دفعه اول 10 درست بزنم بدون غلط. ناراحت شد و تو ذهنم انرژی منفی شکل گرفت ولی تو ذهنم گفتم" به جهنم" مهم اینه که پیشرفت کردم.
همینطوری پیش برید تحلیل کنین نگران چیزی نباشین -
خب دقیقا همینه. اگه که میخواید پیشرفت کنین قشنگ باید تحلیل کنین ببینین کجا ها اشکال دارین دوباره بخونین یا یادداشت برداری کنین.
منم مثلا ازمون شیمی داده بودم از 20 سوال 6 درست 6 غلط. مشاور انتظار داشته این فصل ترکیبات الی که برام سخت هست رو تو دفعه اول 10 درست بزنم بدون غلط. ناراحت شد و تو ذهنم انرژی منفی شکل گرفت ولی تو ذهنم گفتم" به جهنم" مهم اینه که پیشرفت کردم.
همینطوری پیش برید تحلیل کنین نگران چیزی نباشین -
تجربی اخه نرسیدم مباحث تموم بخونم ....هر دفه همین اشو همین کاسه میگم میزارم برا تست مروری حل میکنم ...ولی باز روند قبلیه ....ادمه بدقولیم ....خیلی ......خسته شدم ....باس تغییرش بدم .....
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
تجربی اخه نرسیدم مباحث تموم بخونم ....هر دفه همین اشو همین کاسه میگم میزارم برا تست مروری حل میکنم ...ولی باز روند قبلیه ....ادمه بدقولیم ....خیلی ......خسته شدم ....باس تغییرش بدم .....
مشاور بگیرید اگه به برنامه نمیرسید... نرسیدن واقعا استرش از کلا نخوندن و کامل خوندن بیشتره