هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه سلام(:
چطوری؟
از فلسفه شرق کتاب سراغ نداری؟سلام خوبم فدات
کتابهای دکتر سروش یا شهید مطهری بستگی داره چه چیزی مدنظرت باشه
خودم دکتر سروش خیلی قبول دارم -
فااطمه
اومدم یه چیزی بگم که عمومی جاش نیست
دیگه دو تا حوزه از علوم انسانی قاطی شده یه مسائلی دارن بعضیا با بعضیا -
فااطمه
اومدم یه چیزی بگم که عمومی جاش نیست
دیگه دو تا حوزه از علوم انسانی قاطی شده یه مسائلی دارن بعضیا با بعضیادرسته بالاخره هر کس حق داره هر نظری داشته باشه دیگه
-
فااطمه آره ولی بعضیا دیگه بد تند میرن خخخ
به ما چه اصن خخخهر کس حق داره هر جور ک دلش میخواد رفتار کنه
والا به ما چ اصلا
ولی پیشنهاد میکنم قمار عاشقانه دکتر سروش بخون البته اگ با خط فکریت جور در میاد -
فااطمه آره ولی بعضیا دیگه بد تند میرن خخخ
به ما چه اصن خخخهر کس حق داره هر جور ک دلش میخواد رفتار کنه
والا به ما چ اصلا
ولی پیشنهاد میکنم قمار عاشقانه دکتر سروش بخون البته اگ با خط فکریت جور در میادفااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
هر کس حق داره هر جور ک دلش میخواد رفتار کنه
میدونی بدبختی من اینه که سیر مطالعاتی ندارم واسه کتابام
کتابایی که تا چن وقت پیش میخوندم حوزه علوم انسانی نبود اصلا
دو تا حوزه تخصصی دیگه بود
الان نمیدونم این همه کتابو با چه ترتیبی بخونم:/ -
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
الان نمیدونم این همه کتابو با چه ترتیبی بخونم:/صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
الان نمیدونم این همه کتابو با چه ترتیبی بخونم:/منم اصلا کتابهای حوزه علوم انسانی نمیخونم یعنی کتابامو محدود به یک رشته خاص نمیکنم همه نوع کتاب میخونم.
اگ فلسفه دوس داری جوری برنامه ریزی کن ک از زندگی الانت نمونی چون فلسفه آخرش میرسه به پوچی و هرچی بخونی انگار هیچی نخوندی سعی کن کتابایی ک انتخاب میکنی با عقایدت جور دربیاد -
الان نمیدونم این همه کتابو با چه ترتیبی بخونم:/منم اصلا کتابهای حوزه علوم انسانی نمیخونم یعنی کتابامو محدود به یک رشته خاص نمیکنم همه نوع کتاب میخونم.
اگ فلسفه دوس داری جوری برنامه ریزی کن ک از زندگی الانت نمونی چون فلسفه آخرش میرسه به پوچی و هرچی بخونی انگار هیچی نخوندی سعی کن کتابایی ک انتخاب میکنی با عقایدت جور دربیاد -
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
سلام
دقیقا
اشکال من این بود که اولش با نیچه شروعش کردمسلام
شاید باور نکنین ولی منم اولین کتابی ک خوندم از فلسفه داستان نیچه بود (وقتی نیچه گریست ) و از این بابت خیلی خوشحالم چون خیلی کمکم کرد لااقل تو رشته ام
و وقتی اومدم کتابهای دیگه نیچه رو خوندم دیدم یکم برام سنگینه ولی با این حال چندتاشو خوندم
چندین کتاب دیگه هم خوندم و به تصمیم واحد رسیدم اینکه زمانی باید فسلفه خوند ک به یه ثبات فکری و ذهنی رسید و تصمیم گرفتم از 35 سالگی فسلفه بخونم و اگ عمری باقی بمونه رشته بعدی ک انتخاب میکنم فلسفه است -
فااطمه
سلام
دقیقا
اشکال من این بود که اولش با نیچه شروعش کردمسلام
شاید باور نکنین ولی منم اولین کتابی ک خوندم از فلسفه داستان نیچه بود (وقتی نیچه گریست ) و از این بابت خیلی خوشحالم چون خیلی کمکم کرد لااقل تو رشته ام
و وقتی اومدم کتابهای دیگه نیچه رو خوندم دیدم یکم برام سنگینه ولی با این حال چندتاشو خوندم
چندین کتاب دیگه هم خوندم و به تصمیم واحد رسیدم اینکه زمانی باید فسلفه خوند ک به یه ثبات فکری و ذهنی رسید و تصمیم گرفتم از 35 سالگی فسلفه بخونم و اگ عمری باقی بمونه رشته بعدی ک انتخاب میکنم فلسفه است -
بنظرتون برایجمع بندی اول فیلم جمع بندی ببینم بعد کتاب بخونم یا اول کتاب بخونم بعد فیلم ببینم
-
فااطمه دقیقا منم با اون کتاب شروع کردم و چون ثبات نداشتم پایه های ستون های در حال شکل گیریمم خراب کرد
فااطمه دقیقا منم با اون کتاب شروع کردم و چون ثبات نداشتم پایه های ستون های در حال شکل گیریمم خراب کرد
باید ببینین قراره به کجا برسه مسیری ک انتخاب میکنید اول مسیرو بشناسید بعد منبع انتخاب کنید براش و بعد به یه هویت واحد برسین درواقع پایه های ستون های در حال شکل گیریتونو از نو بسازید ولی انقدر محکم بسازیدش ک خراب نشه هیچوقت
-
_maryam_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بنظرتون برایجمع بندی اول فیلم جمع بندی ببینم بعد کتاب بخونم یا اول کتاب بخونم بعد فیلم ببینم
سلام عزیزم
بنظر خودت کتاب بخونی بعد فیلم ببینی یادگیرست بهتر نیست؟