هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@miss-besharati من باهاشون حرف نزنم دلم تنگ میشه بعضیاشون شمارمو دارن اما خبر نمیگیرن بی معرفتا من شمارهام حذف شدندارمشون :/
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miss-besharati من باهاشون حرف نزنم دلم تنگ میشه بعضیاشون شمارمو دارن اما خبر نمیگیرن بی معرفتا من شمارهام حذف شدندارمشون :/
من که حال حرف زدن با گوشی یا پی ام دادن بهشونو ندارم .
-
فاطمه ـ بوشهر دلت برا منم تنگ میشه شماره بدم حرف بزنیم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_tears_of_joy:
-
فاطمه ـ بوشهر دلت برا منم تنگ میشه شماره بدم حرف بزنیم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_tears_of_joy:
@miss-besharati :neutral_face: خودت نمیخوای خبر بگیری؟ یکم بی انصافیه:rolling_on_the_floor_laughing:
به غرورم بر میخوره وقتی حال پیامو نداری پیام بدم ک جوابم:neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: نمیدی -
ریش نو پا پدر ادمو در میاره:face_with_tears_of_joy: نه درست و حسابی در میاد نه یجا نمیشینه که در نیاد
@Syner نمیتونیم درک کنیم:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :woman_facepalming_light_skin_tone: :woman_facepalming_light_skin_tone:
-
@miss-besharati :neutral_face: خودت نمیخوای خبر بگیری؟ یکم بی انصافیه:rolling_on_the_floor_laughing:
به غرورم بر میخوره وقتی حال پیامو نداری پیام بدم ک جوابم:neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: نمیدیفاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
به غرورم بر میخوره وقتی حال پیامو نداری پیام بدم ک جوابم:neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: نمیدینه شما فرق میکنی :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: اون یکیا بی معرفتن .جوابمو نمیدن منم پیام نمیدم بهشون.
-
@Syner نمیتونیم درک کنیم:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :woman_facepalming_light_skin_tone: :woman_facepalming_light_skin_tone:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
به غرورم بر میخوره وقتی حال پیامو نداری پیام بدم ک جوابم:neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: نمیدینه شما فرق میکنی :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: اون یکیا بی معرفتن .جوابمو نمیدن منم پیام نمیدم بهشون.
@miss-besharati :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
خوبه خوبه:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: شماره رو بفرست
یهو دیدی نصف شبی خوابم نبرد زنگ زدم بیدارت کردم باید ایثار داشته باشی از خوابت بزنی:rolling_on_the_floor_laughing: -
@miss-besharati :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
خوبه خوبه:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: شماره رو بفرست
یهو دیدی نصف شبی خوابم نبرد زنگ زدم بیدارت کردم باید ایثار داشته باشی از خوابت بزنی:rolling_on_the_floor_laughing:فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یهو دیدی نصف شبی خوابم نبرد زنگ زدم بیدارت کردم باید ایثار داشته باشی از خوابت بزنی:rolling_on_the_floor_laughing:اون موقع دیدی مادر گرامم جواب داد .
:smiling_face_with_open_mouth: -
یهو دیدی نصف شبی خوابم نبرد زنگ زدم بیدارت کردم باید ایثار داشته باشی از خوابت بزنی:rolling_on_the_floor_laughing:اون موقع دیدی مادر گرامم جواب داد .
:smiling_face_with_open_mouth:@miss-besharati مادرت با من:face_with_tears_of_joy:
خودتم بیدار میکنه:rolling_on_the_floor_laughing: -
یهو دیدی نصف شبی خوابم نبرد زنگ زدم بیدارت کردم باید ایثار داشته باشی از خوابت بزنی:rolling_on_the_floor_laughing:فاطمه ـ بوشهر راستش من گوشیمو جمع کردم تا کنکور:slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:
-
@miss-besharati مادرت با من:face_with_tears_of_joy:
خودتم بیدار میکنه:rolling_on_the_floor_laughing:فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miss-besharati مادرت با من:face_with_tears_of_joy:
خودتم بیدار میکنه:rolling_on_the_floor_laughing::smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
فاطمه ـ بوشهر راستش من گوشیمو جمع کردم تا کنکور:slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:
@miss-besharati خیلیم خوب کردی :) منم گوشیم سادس یه مار بازیم نداره :crying_face:
دوستام خو بیمعرفت خبر نمیگیرن عملا استفاده ای نمیشه ازش
مگه اینکه دلم تنگ بشه خودم بزنگمشون -
@miss-besharati خیلیم خوب کردی :) منم گوشیم سادس یه مار بازیم نداره :crying_face:
دوستام خو بیمعرفت خبر نمیگیرن عملا استفاده ای نمیشه ازش
مگه اینکه دلم تنگ بشه خودم بزنگمشونفاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دوستام خو بیمعرفت خبر نمیگیرن عملا استفاده ای نمیشه ازشگور بابای گوشیو بازی.درسات بخون :slightly_smiling_face: :smiling_face_with_smiling_eyes:
-
دوستام خو بیمعرفت خبر نمیگیرن عملا استفاده ای نمیشه ازشگور بابای گوشیو بازی.درسات بخون :slightly_smiling_face: :smiling_face_with_smiling_eyes:
@miss-besharati اری
اون ک اره بحثش جداس:grinning_face_with_smiling_eyes:
میخونممم -
@miss-besharati اری
میخونمممفاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miss-besharati اری
میخونممماحسنت:slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:
نخونی خودم میام میکوبمت:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
@miss-besharati اری
میخونممماحسنت:slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:
نخونی خودم میام میکوبمت:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@miss-besharati :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خواهری از همه جا کوبیده شدم من
:face_with_tears_of_joy: الان به حالت قبل برگردوندنم سخت تره از کوبیدنم(عادت کردم به این) -
@miss-besharati :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خواهری از همه جا کوبیده شدم من
:face_with_tears_of_joy: الان به حالت قبل برگردوندنم سخت تره از کوبیدنم(عادت کردم به این)فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miss-besharati :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خواهری از همه جا کوبیده شدم من
:face_with_tears_of_joy: الان به حالت قبل برگردوندنم سخت تره از کوبیدنم(عادت کردم به این)چه جمله ای پیچیده ای:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
بگو کی کوبیدتت بیام بکوبمش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
:face_with_tears_of_joy: الان به حالت قبل برگردوندنم سخت تره از کوبیدنم(عادت کردم به این)چه جمله ای پیچیده ای:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
بگو کی کوبیدتت بیام بکوبمش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@miss-besharati روزگار :/
-
یکی بیاد حال خرابه منو دریابه.....