هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
وقتی ی جایی زندگی کنی همه خانوادتو بشناسن همینه دیگه مجبوری سکوت کنی ی دختر عمو دارم خودش 7 سال پیش هوشبری قبول شده ی جوری با غرور رفتار میکنه دانشجوهای پزشکی مونم که اصلا سلام نمیکنن فک میکنن خیلی باهوشن و کسی که پشت کنکور مونده خنگه و این چیزا من سکوتتتتتتتت میکنم واقعا دوره ی ما کنکورش با اونا فرق داره
-
@milad91
واسه تنوع .... تنوع همیشه خوبه ... ببخشید
-
@ice-girl شما همونی که از اذر شروع کردی
-
@ice-girl زیستو چطور میخونی
-
یه سوال دسته جمعی بپرسم ... واسه زیست خوبه بیام مثه جم بندی های پارسال کانون جانوری جدا ... انسان جدا ... گیاهی جدا ... ژنتیک جدا بخونم یا نه اول کتابارو فصل فصل تموم کنم @دانش-آموزان-آلاء
@ice-girl در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یه سوال دسته جمعی بپرسم ... واسه زیست خوبه بیام مثه جم بندی های پارسال کانون جانوری جدا ... انسان جدا ... گیاهی جدا ... ژنتیک جدا بخونم یا نه اول کتابارو فصل فصل تموم کنم @دانش-آموزان-آلاء
اگه فصل به فصل جمع بندی کردی بهتره مبحثی بخونی و گرنه یه بار سریع فصل به فصل بزن مطالب بازیابی سریع بشه بعدش مبحثی بزنی راحت تری
-
mhilda مثه اکثر افراد خوب ولی اینجوری نتیجه گرفتم تست خیلی بیشترهمه اینو میگن ولی وقتی تست بیشتر انجام میدی خیلی خیلی عالیه و تثبیت میشه ... روزی ثابت شش صفحه میخونم کامل با تست اخرم تست جامع و قلم چیو و کنکورو حل میکنم
-
@ice-girl
مبحثی خوندن تو هر درسی یکی از بهترین روشای خوندنه -
@ice-girl در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اگه فصل به فصل جمع بندی کردی بهتره مبحثی بخونی و گرنه یه بار سریع فصل به فصل بزن مطالب بازیابی سریع بشه بعدش مبحثی بزنی راحت تری
-
@ice-girl
مبحثی خوندن تو هر درسی یکی از بهترین روشای خوندنه@Amir-Bernousi بهتر نیس مبحثی خوندنو بزارم واسه اخر بصورت جم بندی؟؟
-
وقتی ی جایی زندگی کنی همه خانوادتو بشناسن همینه دیگه مجبوری سکوت کنی ی دختر عمو دارم خودش 7 سال پیش هوشبری قبول شده ی جوری با غرور رفتار میکنه دانشجوهای پزشکی مونم که اصلا سلام نمیکنن فک میکنن خیلی باهوشن و کسی که پشت کنکور مونده خنگه و این چیزا من سکوتتتتتتتت میکنم واقعا دوره ی ما کنکورش با اونا فرق داره
mhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خب هر شخصی یه حالتی داره .. من دختر داییم که میبینم یاد ملکه انگلیس میافتتم غرور بالایی داره ولی حتی دانشگاه لیسانس هم نخونده
دلیلش دید شخصی هست که به زندگی داره و میگه این غرور بهم کمک میکنه -
-
mhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خب هر شخصی یه حالتی داره .. من دختر داییم که میبینم یاد ملکه انگلیس میافتتم غرور بالایی داره ولی حتی دانشگاه لیسانس هم نخونده
دلیلش دید شخصی هست که به زندگی داره و میگه این غرور بهم کمک میکنه -
-
@فاطمه23
زنده ایی هنوز؟؟؟
-
@فاطمه23