هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@m__sadra__b شماره مامانتو داشتم آمارتو میدادم دیر میخوابی. من به شب بیداری به خاطر کارم عادت کردم. دانش آموز جماعت نمیدونم چرا باید بیدار باشه؟
@marylotfi دانش اموز حماعت باید بیدار باشه در پی کسب علم و دانش 😂 😂
-
@marylotfi فک میکنی مامانم نمیدونه 😂 😂؟
-
@M-an اینو فکر کنم برای کنایه استفاده میکنن. معادل "خدا قوت قهرمان، خسته نباشی دلاور":rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
-
-
@m__sadra__b پس "خداقوت قهرمان" به مامانت. هرچند بچه های امروزی هستین دیگه. کاریتون نمیشه کرد
-
@marylotfi تو نمازخونه مدرسه که کسی نماز نمخونه ...
نقدش میکنیم میخوابیم اونجا 😂 😂 -
@marylotfi تو نمازخونه مدرسه که کسی نماز نمخونه ...
نقدش میکنیم میخوابیم اونجا 😂 😂 -
@زمستان
😂 😂 -
@marylotfi مدیرمون فک کنم وجود خارجی هم نداره 😂 😂
-
@زمستان
😂 😂 -
@زمستان پیشرفت خوبی داشتی 😂 😂
همش احساس میکنم اشتباهی یکی دیگه رو تگ میکنم بس که رفتارت عوض شده ... -__- 😂 😂 -
@marylotfi مدیرمون فک کنم وجود خارجی هم نداره 😂 😂
-
@m__sadra__b چند وقت پیش مدیرمونو توی خیابون دیدم، رامو کج کردم اومدم اینور خیابون. از بس جذبه داشت:rolling_on_the_floor_laughing:
@marylotfi 😂 😂
مدیرمون ماهی یه بار از دفترش میاد بیرون یه لحضه به افق خیره میشه دوباره میره تو دفتر تا ماه بعد -__- 😂 😂مدرسه ما به معنای واقعی کلمه رو هواست 😂
-
@زمستان پیشرفت خوبی داشتی 😂 😂
همش احساس میکنم اشتباهی یکی دیگه رو تگ میکنم بس که رفتارت عوض شده ... -__- 😂 😂 -
@m__sadra__b ممنون از دلگرمیت(:
آقا یه سوال طیف سنج مگه همون طیف سنج جرمی نیست؟
نگو که طیف سنج و طیف بین یکین:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:@زمستان این دو تا رو نمیدونم ولی اون دو تا با هم فرق دارن (:
بس که مجهولی (و مجهول الهویه 😂 😂) ادم نمیدونه از عوض شدنت خوشحال بشه یا ناراحت (: -
@زمستان این دو تا رو نمیدونم ولی اون دو تا با هم فرق دارن (:
بس که مجهولی (و مجهول الهویه 😂 😂) ادم نمیدونه از عوض شدنت خوشحال بشه یا ناراحت (: -
@m__sadra__b ممنون از دلگرمیت(:
آقا یه سوال طیف سنج مگه همون طیف سنج جرمی نیست؟
نگو که طیف سنج و طیف بین یکین:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: