هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
تا خرخره پر حرفی پر از فریاد پر از نفرین پر از یاد روزهای ب یاد ماندنی اما سکوت ......چرا و ب چ قیمتی ........
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
تا خرخره پر حرفی پر از فریاد پر از نفرین پر از یاد روزهای ب یاد ماندنی اما سکوت ......چرا و ب چ قیمتی ........
موفق باشی اسماجان
با خدا حرف بزن
یا بنویسشون
تو خودت نریز
خدا به همرات -
سلام
منم روز خوبی رو شروع کردم
امروز ی روز تازست :))pooya-rast در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام
امروز ی روز تازست :))دوباره بخونید پستتونو(:
تداوم احساس مهمتر از شدتشه
امروز هنوز تموم نشده -
pooya-rast در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام
امروز ی روز تازست :))دوباره بخونید پستتونو(:
تداوم احساس مهمتر از شدتشه
امروز هنوز تموم نشده@زمستان
یهو حالم عوض شد حوصله هیچیو ندارم -
@زمستان در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zedtwo یه موزیک یادم افتاد
صبر میکنی پیداش کنم بفرستم برات؟اون یادم نیفتاد من یادش افتادم
-
-
@زمستان
ببخشید وسط این همه پست احساسی، نکته درسی میفرستم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
هر جایی حرف از سنجش وزن اتم ها کرد منظور طیف سنج جرمی هست(مهم وزن و جرمه) ولی در بقیه ی موارد طیف سنجا، طیف بین معنی میدن حتی اگه طیف سنج نوشته باشه.
پ.ن: نظر من هست -
@زمستان
ببخشید وسط این همه پست احساسی، نکته درسی میفرستم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
هر جایی حرف از سنجش وزن اتم ها کرد منظور طیف سنج جرمی هست(مهم وزن و جرمه) ولی در بقیه ی موارد طیف سنجا، طیف بین معنی میدن حتی اگه طیف سنج نوشته باشه.
پ.ن: نظر من هست -
امیدوارم همه ی اونهایی که رفتن حالا دلیلش میخواد یه پست باشه یا هر چیزی موفق باشند
پ.ن: اگه با اسم خودتون یه ساعت می اومدین، مواظب باشین با اکانت دیگه یا به صورت آنلاین مخفی چند ساعت وقتتون تلف نشه.
پ.ن: هر نظری میشه داد، ما انسانیم با نظرات مختلف، در مقابل نظرات همدیگه جبهه نگیریم
پ.ن: موفق باشید اگر تلاشگرید -
@زمستان فاز دانشگاه با فاز الان متفاوته
منظورم اینه که علمی تره وقت نمیشه زیادی ریز شد روی مسائل
-
@marylotfi من کلا فازم عمیقه
روز تولدم دو سه ساعت یه استدلال چرت با داداشم رفتیم که ثابت کنیم چن سالمه
ویسشو دارم
من فعلا برم(:
تابعد@زمستان این همه انرژی گذاشتن روی یه فصل شیمی صحیح نیست. شما میخوای یه باار بخونی ولی عمیق، ولی این عمق درک مطالب با یه بار عمیق خوندن حاصل نمیشه با چندین بار مرور و حل تست امکان پذیره. زودتر فصل رو تموم کنید برید روی حل تست ، هم قسمتهای مهم رو پیدا میکنید هم چند بار مرور با تست انجام میشه.
پ.ن: روی قسمتهایی وقت میزارید که مهم نیست زیاد
پ.ن2: ملاک اصلیتون کتاب درسیتون باشه، حتی اگه توی مقالات علمی خلافش ثابت شده باشه، کنکور از روی کتاب میاد.
پ.ن3: شما میخواید کنکور بدید، ان شاا... دانشگاه روی موضوعی که بهش علاقه دارید تحقیقات علمی مفصل انجام میدید.
پ.ن4: امروز فاز جمع بستن گرفته مونو