هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@زمستان در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
@marylotfi
چندتا دوره هستن که الان فهمیدم نسبت به اونی که دانلود کردم بهتره. اونی که دارم فقط مزیتش اینه که کامل دانلود شده وگرنه تماشا نکردمش هنو:/ اگه بخوام اون دوره های دیگه رو صف بسازم زمان میبره. تو این مدت هم مودم بیست و چهار ساعته روشنه مدیریت نت سخت تر میشه. دلیل موجهیه که با همون دوره ی دانلود شده کنار بیام؟ اینطوری فکرم آزادتره. اگه دارم عذر غیرموجه میارم جمع کنم این فازارو برم قالشو بکنم دانلودش کنم. خودم حس کردم مهم ففط خوندنه حالا یکم بالا پایین شدن تدریس کن فیکون نمیکنه وضعمو.شما نظرتون چیه؟(:ببین اول باید ببینی کدوم دوره کامل تره و توصیحش کمک بیشتری میکنه بهت چون دیگه زمان برای برگشت نداری و اینکه از اول بخوای بیای کل دوره ها رو مجدد ببینی پس جوری بخون ک نیازی به برگشتن و خوندن مجدد اون مبحث نداشته باشه و فقط مرور نیاز باشه برای اینکه ملکه ذهنت شه.
اگ مبحث و نحوه تدریس ها فرقی نمیکنه همون قبلیه رو ببین ولی اگ فک میکنی این جدیدا کامل تره حتما اینارو دانلود کن و تا زمانیکه مباحثش دانلود شه کتابو بخون.
این یه نظر بود -
@زمستان اگه ندیدیش به نظر من هیچ اولویتی نسبت به بقیه نداره. ولی اگه از نظر زمانی میگی معمولا همه ی شرکتا بسته های حجمی موقت دارن که میتونی ساعتی بخری.
کدوم دوره هست حالا؟ -
@marylotfi حجم دارم مشکل اون نیست
مشکل فکرشه تو ذهنم
همه ش تو ذهنم هست که من باید مودمو روشن بذارم لازم میشه:/
کامل دانلود کردنشون یه ساعت پرفشار میخواد که من پرفشار کار نمیکنم -
فااطمه من توی تایم دانلودام تناسب مفهومی رو تموم کردم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
@marylotfi حجم دارم مشکل اون نیست
مشکل فکرشه تو ذهنم
همه ش تو ذهنم هست که من باید مودمو روشن بذارم لازم میشه:/
کامل دانلود کردنشون یه ساعت پرفشار میخواد که من پرفشار کار نمیکنم -
@فاطمه23 چند سال پیش دانشجو بودم. امسال پرستاری آوردم. میخوام پزشکی برم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: کلا آدم جالبیم
-
@فاطمه23 دلت که گرفت بیکار نباش
فوری کتاب بگیر دستت
یه تست قرابت بزن
همین الان
بزن خواستی برگرد -
@marylotfi آبروداری کردم سربسته گفتم
کشش ندم
ببین مثلا سرعت تدریس صفرتاصد آقای آقاجانی بالاتره
ولی من کلاسشو کامل دارم
یا دیف مستر محمدرضا گفت آقای شهریان
ولی من آقای شامیزاده رو دارم@زمستان در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: