هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
glad بگو دیههه وقت ندارم باید برم درس بخونم زود باش اعتراف کن
برو درستو بخون چیکارت دارم😐
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
glad بگو دیههه وقت ندارم باید برم درس بخونم زود باش اعتراف کن
برو درستو بخون چیکارت دارم😐
-
-
@فاطمه23 بعدا از سبک نوشتنش میتونی بفهمی کیه. کلماتی که استفاده میکنیم امضای ما هستن. برو درستو بخون بچه:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
@فاطمه23 آفرین. غلام همت آنم که زیر چرخ کبود، ز هر چه اکانت فیک زدن هست آزاد است:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
@فاطمه23 برای عید یکی از اینا سفارش میدم
:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@فاطمه23 حضرت علی فرمودن. استاد قمشه ای برای تایید اکثر حرفاشون از آیات و احادیث استفاده میکنن
-
glad در رتبه های تک رقمی کنکور۹۸ گفته است:
موضوع بعد؛فرض کن با هزار پارتی و.. بردنت پیش قدرتمندترین مقام کشور و میگن ی چیزی بخواه ،چی میخواهی؟!
ی لحظه گوشیتو برعکس کن بعش فک کن بعد بیا پایین...پنج شیش دیقه فک کردم به وضع کدوم نهاد اعتراض کنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بعدش داشتم واسه آموزش عالی پیشنهادامو لیست میکردم:face_with_tears_of_joy:
خب بگید فاز چیه اشتبا نزنیم:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :backhand_index_pointing_down:چرا دنبال اونطور شخصی هستی وقتی قدرتمند تر از او بی واسطه منتظر توعه؟!مهربانترین و بخشنده ترین!
ای بابا:face_with_tears_of_joy:
مرسی:grinning_face_with_smiling_eyes: -
glad در رتبه های تک رقمی کنکور۹۸ گفته است:
موضوع بعد؛فرض کن با هزار پارتی و.. بردنت پیش قدرتمندترین مقام کشور و میگن ی چیزی بخواه ،چی میخواهی؟!
ی لحظه گوشیتو برعکس کن بعش فک کن بعد بیا پایین...پنج شیش دیقه فک کردم به وضع کدوم نهاد اعتراض کنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بعدش داشتم واسه آموزش عالی پیشنهادامو لیست میکردم:face_with_tears_of_joy:
خب بگید فاز چیه اشتبا نزنیم:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :backhand_index_pointing_down:چرا دنبال اونطور شخصی هستی وقتی قدرتمند تر از او بی واسطه منتظر توعه؟!مهربانترین و بخشنده ترین!
ای بابا:face_with_tears_of_joy:
مرسی:grinning_face_with_smiling_eyes: -
@فاطمه23
ارایه ی ؛تضاد،جناس ناقص افزایشی،تناسب،طبق یکی از کنکورهای سراسری قبل میلاد تشبیه مضمر هم داره😐
مفهوم؛ قلدری حکومت😐 -
آنچه انسانی را والا میسازد نه شدّتِ احساس هایِ والا، که مدّتِ آنهاست.
(#نیچه، #فراسوی_نیک_و_بد، قطعه 72 گزینگویه ها و میانپردهها)