هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
گفتم اینجا یه تاپیک عمومی هست اگه به این روال ادامه بدین قفل میشه تاپیک تو پست اولی هم توضیح دادیم
-
گفتم اینجا یه تاپیک عمومی هست اگه به این روال ادامه بدین قفل میشه تاپیک تو پست اولی هم توضیح دادیم
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آی ایشالله خیرببینی رزجان...
دستت طلا..
بکش ماشروخلاص کن..
-
@UNIQUE7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بچه هاو
یکی بیادبامن دعوا
میخوام این تاپیکوکارشویه سره کنم..کسی پایه نیس؟؟
-
-
@UNIQUE7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بچه هاو
یکی بیادبامن دعوا
میخوام این تاپیکوکارشویه سره کنم..کسی پایه نیس؟؟
-
چقدر خوب میشه ک فرهنگ استفاده از فضای مجازی رو یادبگیریم و برای هم احترام قائل شیم لااقل انقدری ک بودنمون بقیه رو اذیت نکنه یا اینکه رفتارمون باعث ازار بقیه نشه
یکم بیشتر به جایی ک درش هستیم و حرفهایی ک از خودمون در ذهن بقیه ثبت میکنیم حالا چه مجازی چه تو دنیای واقعی فکر کنیم بد نیست -
چقدر خوب میشه ک فرهنگ استفاده از فضای مجازی رو یادبگیریم و برای هم احترام قائل شیم لااقل انقدری ک بودنمون بقیه رو اذیت نکنه یا اینکه رفتارمون باعث ازار بقیه نشه
یکم بیشتر به جایی ک درش هستیم و حرفهایی ک از خودمون در ذهن بقیه ثبت میکنیم حالا چه مجازی چه تو دنیای واقعی فکر کنیم بد نیستفااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یکم بیشتر به جایی ک درش هستیم و حرفهایی ک از خودمون در ذهن بقیه ثبت میکنیم حالا چه مجازی چه تو دنیای واقعی فکر کنیم بد نیست