هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@sinos https://www.digikala.com/product/dkp-57149/محافظ-گوش-پارکسون-abz-مدل-ep10751#/tab-comments/&page=3&order=buyers
من از همین دارم عالیه البته رنگش فرق داره
میتونی تنظیم کنی اندازشو بعد عینک بزنی -
وقتی چندبار چای میریزی بخوری ولی بیچاره گوشه ی میزت میمونه تا سرد شه، پامیشی بری دوباره عوضش کنی ولی امان از دست دوست ناباب. دوست گرامی، چای ساز عزیزم، آخه الان وقتش بود خراب شی. واقعا که. بی مرام
پ.ن: وی به دور دستها نگاه میکند و با خود می اندیشد دنیا وفا نداره
پ.ن2: بی ربطی خودش نوعی ربط هست
پ.ن3: شطحیات ذهنی یک دیوانه
پ.ن4: لعنت به کار و فکر زیاد
پ.ن5: دوست دارم همش پ.ن بنویسم. به خودم مربوطه(روحی که قاطی کرده)
-
#_یک_تکه_کتاب
خودخواهی و غرور، دو چیز متفاوتند، هر چند که معمولا مترادف گرفته میشوند. ممکن است کسی مغرور باشد اما خودخواه نباشد. غرور بیشتر به تصور ما از خودمان بر میگردد، خودخواهی به چیزی که دیگران درباره ما میگویند...!
ممکن است بدون قصد بدخواهی برای دیگران بدی کرد و میتوان از روی سهو و خطا سبب بدبختی دیگران شد. بی فکری، عدم توجه به احساس دیگران و عدم تصمیم باعث چنین کارهایی میشود...!
کتاب : غرور و تعصب
اثر :جین اوستین -
#_یک_تکه_کتاب
خودخواهی و غرور، دو چیز متفاوتند، هر چند که معمولا مترادف گرفته میشوند. ممکن است کسی مغرور باشد اما خودخواه نباشد. غرور بیشتر به تصور ما از خودمان بر میگردد، خودخواهی به چیزی که دیگران درباره ما میگویند...!
ممکن است بدون قصد بدخواهی برای دیگران بدی کرد و میتوان از روی سهو و خطا سبب بدبختی دیگران شد. بی فکری، عدم توجه به احساس دیگران و عدم تصمیم باعث چنین کارهایی میشود...!
کتاب : غرور و تعصب
اثر :جین اوستین -
@nogteh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه خوندمش، اون پسره ی ارباب حالمو بهم میزنه. مغرور بی خاصیت کاهو
اتفاقا من عاشقشم درسته مغرور به حساب میاد ولی در عین حال یه شخصیت بینظیر داره بخشش محبت دوست داشتن و لحن حرف زدنش به جا هست. تنها شخصیت نزدیک به خودم همونیه ک تو ازش بدت میاد
پیشنهاد میکنم مجددا بخونی مخصوصا از فصل 40 به بعد نظرت ممکنه عوض شه -
اتفاقا من عاشقشم درسته مغرور به حساب میاد ولی در عین حال یه شخصیت بینظیر داره بخشش محبت دوست داشتن و لحن حرف زدنش به جا هست. تنها شخصیت نزدیک به خودم همونیه ک تو ازش بدت میاد
فااطمه درسته بعدش آدم میشه ولی بیچاره اون دختره رو هی اذیت میکنه نامرد.
اولشم آدم بود فقط یکم ارتباطش با بقیه کمرنگ بود ولی اگ کسی با کسی رفیق بود واقعا تو اون رابطه رفیق واقعی هم بود ک نظیرشو خیلی کم میبینیم بین همه. الیزابتو اذیت نکرد فقط راهو نشونش داد چون داشت اشتباه میزد
غرورش تنها بخشیه ک شخصیت اصلیشو مخفی کرده البته بنظر من لازم بود ک باشه -
فااطمه درسته بعدش آدم میشه ولی بیچاره اون دختره رو هی اذیت میکنه نامرد.
اولشم آدم بود فقط یکم ارتباطش با بقیه کمرنگ بود ولی اگ کسی با کسی رفیق بود واقعا تو اون رابطه رفیق واقعی هم بود ک نظیرشو خیلی کم میبینیم بین همه. الیزابتو اذیت نکرد فقط راهو نشونش داد چون داشت اشتباه میزد
غرورش تنها بخشیه ک شخصیت اصلیشو مخفی کرده البته بنظر من لازم بود ک باشه -
فااطمه تازگیا اینو خوندم، خوب بود البته از فصل یک به بعدش
نخوندم این کتابو ممنون ک گفتی
درمورد چیه؟
من آخرین کتابی ک دارم میخونم اینه -
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه این کتاب خیلییی عالیه دارمش نگ داشتمش بعدد کنکور بخونم
اره واقعا جالبه کتابش
مخصوصا تو حوزه کاری ما ک لازمه بدونیمش تو خیلی مسائل کمکون میکنه واقعا