هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@UNIQUE7 خانوم دکتر خودتون میدونید عصب ترمیم نمیشه تو بچگی اینطور شد و بابام باهاش ازدواج کرد وقتی واست حسرت بشه یه بار دستپخت مادرتو بچشی یه بار مادرت واست لباساتو بشوره نمیدونم متوجه میشی یانه
میگن مرد احساسی نباشه ولی سنگ هم نیستم انقدر تمرین کردم جلو مامانم خودمو شاد بگیرم عادتم شده فقط تنها میشم میزنم گریه و همش فرار میکنم توی بارن تا گریه معلوم نشه
-
@UNIQUE7 وووی یعنی شوهرم زشته!
البته شاید خوشگل نباشم نمیدونم -
@MaryaM-_-Sh نه انشالا شما قوانینو به هم میزنید یه لاکچری توپ میاد
من که لاشخری ام.:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
@Mr-MILAD ن بابا
نگید اینو باو
خیلیم خوبید -
البته شاید خوشگل نباشم نمیدونم@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
البته شاید خوشگل نباشم نمیدونمنگران نباش....
ایشالله یدونه ازاون خوشگلاقسمتت بشه حتی اگه زشت باشی
قیافه که مهم نیس... -
@Mr-MILAD ن بابا
نگید اینو باو
خیلیم خوبید -
@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
البته شاید خوشگل نباشم نمیدونمنگران نباش....
ایشالله یدونه ازاون خوشگلاقسمتت بشه حتی اگه زشت باشی
قیافه که مهم نیس... -
@MaryaM-_-Sh نه انشالا شما قوانینو به هم میزنید یه لاکچری توپ میاد
من که لاشخری ام.:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@Mr-MILAD این چه حرفیه اقامیلاد؟
کلامیلادهاخیلی خوبن:)
اسم داداش منم میلاده...
@ماتسویاما ایشونم که آقای گل انجمن هستن..
اعتمادبه نفس داشته باشین:))@UNIQUE7 ای بابا من میگم همه خوبن میلاد و غیر میلاد نداره...
مشکل اعتماد به نفس من اونجایی شروع شد که از روستا مجبور بودم توی همین بارونا برم مدرسه موش آبکش میشدم بچه شهریا واسه این که نیمکت خیس نشه مینداختنم پایین روی زمین میشستم و نوکر معلم بودم تخته پاک کنم... -
@UNIQUE7 ای بابا من میگم همه خوبن میلاد و غیر میلاد نداره...
مشکل اعتماد به نفس من اونجایی شروع شد که از روستا مجبور بودم توی همین بارونا برم مدرسه موش آبکش میشدم بچه شهریا واسه این که نیمکت خیس نشه مینداختنم پایین روی زمین میشستم و نوکر معلم بودم تخته پاک کنم...@Mr-MILAD بیخیال گذشته
مهم اینده هس -
@Mr-MILAD بیخیال گذشته
مهم اینده هس -
@UNIQUE7 ای بابا من میگم همه خوبن میلاد و غیر میلاد نداره...
مشکل اعتماد به نفس من اونجایی شروع شد که از روستا مجبور بودم توی همین بارونا برم مدرسه موش آبکش میشدم بچه شهریا واسه این که نیمکت خیس نشه مینداختنم پایین روی زمین میشستم و نوکر معلم بودم تخته پاک کنم...