هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@UNIQUE7 داییت کجاس ترورش کنم:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@UNIQUE7 عجب پسر دایی هایی وباباهایی 😂
-
@UNIQUE7 اره:-\
-
@Mr-MILAD وای خدا خخخ خیلی قشنگ حرف میزنیدشما
-
@Mr-MILAD عزیزی🌷
-
پول خوبه اما گاهی نمیتونه کاری کنه
دل غمگین منو هیج پولی نمیتونه درمان کنه
مریضی برادرم و.... -
@Mr-MILAD واقعامتاسفم:((
😑
ایشالله خوب شن🙏
توکلتون به خداباشه...باتلاش میشه هرچیزیوبدست آورد.
توکل برخدا@UNIQUE7 خانوم دکتر خودتون میدونید عصب ترمیم نمیشه تو بچگی اینطور شد و بابام باهاش ازدواج کرد وقتی واست حسرت بشه یه بار دستپخت مادرتو بچشی یه بار مادرت واست لباساتو بشوره نمیدونم متوجه میشی یانه:loudly_crying_face: :loudly_crying_face: میگن مرد احساسی نباشه ولی سنگ هم نیستم انقدر تمرین کردم جلو مامانم خودمو شاد بگیرم عادتم شده فقط تنها میشم میزنم گریه و همش فرار میکنم توی بارن تا گریه معلوم نشه
-
@MaryaM-_-Sh
تابوده همین بوده...
همیشه زن ومردخوشگل وزشت نصیب هم میشن://
ینی استثنانداره...😑😐😑البته اغلب..
نمیدونم چرااین حالتی میشه؟😂😂@UNIQUE7 وووی یعنی شوهرم زشته!😂
البته شاید خوشگل نباشم نمیدونم 😂 -
پول خوبه اما گاهی نمیتونه کاری کنه
دل غمگین منو هیج پولی نمیتونه درمان کنه
مریضی برادرم و.... -
@Mr-MILAD عزیزی🌷
-
@UNIQUE7 خانوم دکتر خودتون میدونید عصب ترمیم نمیشه تو بچگی اینطور شد و بابام باهاش ازدواج کرد وقتی واست حسرت بشه یه بار دستپخت مادرتو بچشی یه بار مادرت واست لباساتو بشوره نمیدونم متوجه میشی یانه:loudly_crying_face: :loudly_crying_face: میگن مرد احساسی نباشه ولی سنگ هم نیستم انقدر تمرین کردم جلو مامانم خودمو شاد بگیرم عادتم شده فقط تنها میشم میزنم گریه و همش فرار میکنم توی بارن تا گریه معلوم نشه
@Mr-MILAD سخته درکش میکنم
اما کسایی هستن حسرت دارن ی لحظه مادرشون کنارشون باشه
همین ک میتونی بدنش رو لمس کنی
نگاهش رو ببینی
صداش رو بشنوی شکر -
@MaryaM-_-Sh
تابوده همین بوده...
همیشه زن ومردخوشگل وزشت نصیب هم میشن://
ینی استثنانداره...😑😐😑البته اغلب..
نمیدونم چرااین حالتی میشه؟😂😂 -
@MaryaM-_-Sh آخی..
ایشالله خوب شن.....
واقعا..
پول ارزش نداره....نه که اصلانداشته باشه...
ولی..😑
خدایا...
انقلاب@UNIQUE7 ممنونم:-)
-
@Mr-MILAD :-)🌷
-
@UNIQUE7 خانوم دکتر خودتون میدونید عصب ترمیم نمیشه تو بچگی اینطور شد و بابام باهاش ازدواج کرد وقتی واست حسرت بشه یه بار دستپخت مادرتو بچشی یه بار مادرت واست لباساتو بشوره نمیدونم متوجه میشی یانه:loudly_crying_face: :loudly_crying_face: میگن مرد احساسی نباشه ولی سنگ هم نیستم انقدر تمرین کردم جلو مامانم خودمو شاد بگیرم عادتم شده فقط تنها میشم میزنم گریه و همش فرار میکنم توی بارن تا گریه معلوم نشه
-
@UNIQUE7 وووی یعنی شوهرم زشته!😂
البته شاید خوشگل نباشم نمیدونم 😂