هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
آسمان ِ آبی زیاد مهم نیس پا میشم تازه فردا امتحان دارم هیچی هم نخوندم باید پاشم اونم بخونم جغرافی هم هس پر از حفظیات البته همیشه از خودم مینویسم نمره میده
@Syner کمتر از ۶ ساعت خواب اصلا خوب نیست:/
جغرافیاز خداوند طلب صبر جزیل برات دارم
-
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کافئین اینقدرا هم تاثیر نمزاشتا امروز خیلی تاثیر گذاشته
اونقدری که درگیریای فکری اثر داره رو خواب هیج قهوه ای اثر نداره ...
-
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کافئین اینقدرا هم تاثیر نمزاشتا امروز خیلی تاثیر گذاشته
اونقدری که درگیریای فکری اثر داره رو خواب هیج قهوه ای اثر نداره ...
آسمان ِ آبی اره ولی واسه کسی کهددرگیری داشته باشه من درگیری فکری ندارم کلا زنذگی رو سخت نمیگیرم البته بیشتر از من زندگی اهمیت داره که منو سخت نمیگیره کلا با هم همزیستی خوبی داریم
-
آسمان ِ آبی اره ولی واسه کسی کهددرگیری داشته باشه من درگیری فکری ندارم کلا زنذگی رو سخت نمیگیرم البته بیشتر از من زندگی اهمیت داره که منو سخت نمیگیره کلا با هم همزیستی خوبی داریم
@Syner خوبه که با هم میسازین:/
به پای هم پیر شین ایشالله -
@Syner خوبه که با هم میسازین:/
به پای هم پیر شین ایشاللهآسمان ِ آبی اره با هم تفاهم داریم این ۱۶ سال که بخیر گذشته امیدوارم ۴۴سال بقیشم بخیر بگذره
-
آسمان ِ آبی اره با هم تفاهم داریم این ۱۶ سال که بخیر گذشته امیدوارم ۴۴سال بقیشم بخیر بگذره
@Syner همش ۴۴ سال ِ دیگه؟:/
من که قصد دارم بعد صدم رد کنم اصن -
@Syner همش ۴۴ سال ِ دیگه؟:/
من که قصد دارم بعد صدم رد کنم اصنآسمان ِ آبی نه دیگه همین شصت سال رو مهلت بده کافیه بقیش دیگه نمیچسبه البته اینا حرفه وگرنه شصت سالم اگه بشه عین بختک زندگی رو میچسبم
ولی خب عمر زیادم زود نمیرهالبته فعلا چون این شونزده سال خیلی طول کشید
-
آسمان ِ آبی نه دیگه همین شصت سال رو مهلت بده کافیه بقیش دیگه نمیچسبه البته اینا حرفه وگرنه شصت سالم اگه بشه عین بختک زندگی رو میچسبم
-
آسمان ِ آبی نه دیگه همین شصت سال رو مهلت بده کافیه بقیش دیگه نمیچسبه البته اینا حرفه وگرنه شصت سالم اگه بشه عین بختک زندگی رو میچسبم
@Syner زود نمیره؟:/
باورت میشه اگه بگم فاصله ی ۱۷ تا الانمو اصلا یادم نمیاد!!... -
اون ۱۰ تا جغدِ بیدار دیگه کیان؟:/
-
@Syner زود نمیره؟:/
باورت میشه اگه بگم فاصله ی ۱۷ تا الانمو اصلا یادم نمیاد!!...آسمان ِ آبی واسه من خیلی دیر رفت درسته بیشترش یادم نیس ولی من بیشتر از اینا عمر کردم انصافا انتظارشو نداشتم این همه مدت فقط بشه ۱۶
-
آسمان ِ آبی واسه من خیلی دیر رفت درسته بیشترش یادم نیس ولی من بیشتر از اینا عمر کردم انصافا انتظارشو نداشتم این همه مدت فقط بشه ۱۶
@Syner دقیقا برعکس تو فک میکنم:/
اصلا باورم نمیشه بیییییست سال زندگی کرده باشم!:/ -
۳:۲ چهارشنبه ۴ اردیبهشت ۹۸
.
.
شب بخیر: ) -
@Syner دقیقا برعکس تو فک میکنم:/
اصلا باورم نمیشه بیییییست سال زندگی کرده باشم!:/آسمان ِ آبی در کل زندگی ارزش ناراحت بودنو نداره میدونم خیلی سخته ولی شدنیه
-
۳:۲ چهارشنبه ۴ اردیبهشت ۹۸
.
.
شب بخیر: )آسمان ِ آبی شب بخیر
-
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
%(#0080ff)[در زندگی زخم هایی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می خورد و می تراشد. این دردها را نمی شود به کسی اظهار کرد، چون عموماً عادت دارند که این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد، مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخرآمیز تلقی بکنند، زیرا بشر هنوز چاره و دوایی برایش پیدا نکرده.]
یا خدا امروز چقد اتفاقی خوبه
خیلی حس باحالیه یه قسمتی از کتابی رو ببینی که تازه شروع کردی@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
%(#0080ff)[در زندگی زخم هایی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می خورد و می تراشد. این دردها را نمی شود به کسی اظهار کرد، چون عموماً عادت دارند که این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد، مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخرآمیز تلقی بکنند، زیرا بشر هنوز چاره و دوایی برایش پیدا نکرده.]
یا خدا امروز چقد اتفاقی خوبه
خیلی حس باحالیه یه قسمتی از کتابی رو ببینی که تازه شروع کردی
البته من بیشتر کتابای نادر ابراهیمی رو دوس دارم
بعد از خوندن کتابای صادق هدایت دچار یه حس دل مردگی و افسردگی میشم(البته درواقع تشدید میکنه این حسامو، چون حسشو دارم از قبل)
ولی بعد از خوندن کتابای نادرابراهیمی شور زندگی برمیگرده به آدم. یکم اون افسردگیم رو کم میکنه
از نادر ابراهیمی هم بخونین اگه وقت کردین عالیه.