هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@sh-kh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@صنم78 ن من دوست محترمم
😕نمیخواد معرفی کنی -
@صنم78 الهی خدا دل هیچکسو نشکونه
حتی دشمن رو هم نباید نفرین کرد😑به شما ارتباطی نداره
دوست محترم -
@صنم78 ن من دوست محترمم
😕نمیخواد معرفی کنی -
گونش ن والا نگران شدم گفتم از دستت در نرفته یاشه
نترس کسی از دست من در نمیره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یکم راحت حرف بزن ببینم کیستی ای غریبه ی آشنااا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@Saahaar
-
@صنم78 الهی خدا دل هیچکسو نشکونه
حتی دشمن رو هم نباید نفرین کرد😑به شما ارتباطی نداره
دوست محترم -
گونش ن والا نگران شدم گفتم از دستت در نرفته یاشه
نترس کسی از دست من در نمیره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یکم راحت حرف بزن ببینم کیستی ای غریبه ی آشنااا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@Saahaar
-
-
@sh-kh شمارو من صدا کردم اومدید تودلی حالام که نمیرید عذاب وژدان گرفتم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
ققنوس تورم پشیمون شدم دعوا نکردم :face_with_tears_of_joy:
@گونش... :neutral_face: :victory_hand_medium-light_skin_tone: -
گونش من؟
من مسافر زمانم
یه عابر بی کوله بار(باز زر زدم)
باشه زریییی:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@sh-kh شمارو من صدا کردم اومدید تودلی حالام که نمیرید عذاب وژدان گرفتم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
@گونش... :neutral_face: :victory_hand_medium-light_skin_tone: -
@گونش... :neutral_face: :victory_hand_medium-light_skin_tone:اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@گونش... :neutral_face: :victory_hand_medium-light_skin_tone:ینی تگ لیلا منو ک داغون کرد از لیلا ولی خبری ندارم😂😂😂😂