هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
https://radioahang.net/amin-ft-omid-gerye-masti
آقا همه دان کنید
قشنگ خوندنش
دل همتون شااااااااااااااااااااااااااااااااد -
مغزم ارور میده
خو حالا ژست بی خوابی و منگی واسه من نگیر
کسی که جلوت نشسته عصبی وخیلی ارومه و زل زده تو چشات
گیجم یکم ولی خب همینم خوبه بازم ماه چقدر زیباعه تو اسمون وسط خستگی سرتو بگیری بالا چشت بیوفته بهش
یه نفس عمیقم بکشی خوبه استرس هم داشته باش
-
مغزم ارور میده
خو حالا ژست بی خوابی و منگی واسه من نگیر
کسی که جلوت نشسته عصبی وخیلی ارومه و زل زده تو چشات
گیجم یکم ولی خب همینم خوبه بازم ماه چقدر زیباعه تو اسمون وسط خستگی سرتو بگیری بالا چشت بیوفته بهش
یه نفس عمیقم بکشی خوبه استرس هم داشته باش
-
خوابم نمیبره
عاغا امروز تو جمع دوستا از رفتارای عجیبشون صحبت میکردن یهو
یه نفر برگشت گفت مثلا من بهارو دوس دارم با اینکه هیشکی دوسش نداره ... از اون جمله هایی که هیچ جوابی واسش نداشتم فقط خندیدم
رفتار عجیب منم اینه که قبل خواب کلی چیز میز مینویسم و پاک میکنم هر کلمه رو چندین بار به همون تعدادی که تو ذهنم تکرار میشه چقد مسخره اس -
خوابم نمیبره
یه نفر برگشت گفت مثلا من بهارو دوس دارم با اینکه هیشکی دوسش نداره ... از اون جمله هایی که هیچ جوابی واسش نداشتم فقط خندیدم
رفتار عجیب منم اینه که قبل خواب کلی چیز میز مینویسم و پاک میکنم هر کلمه رو چندین بار به همون تعدادی که تو ذهنم تکرار میشه چقد مسخره اسبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خوابم نمیبره
رفتار عجیب منم اینه که قبل خواب کلی چیز میز مینویسم و پاک میکنم هر کلمه رو چندین بار به همون تعدادی که تو ذهنم تکرار میشه چقد مسخره اسمثلا باید تشکر میکردم یادم نبود !
-
فقط ساعت سه روزو نوشتم بقیشم یادم نی
یه هفته تباه رو پشت سر گزاشتم
دست خودم درد نکنه که واسه خودم سنگ تموم میزارم
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فقط ساعت سه روزو نوشتم بقیشم یادم نی
یه هفته تباه رو پشت سر گزاشتم
دست خودم درد نکنه که واسه خودم سنگ تموم میزارم
بخون ...بخون...بخون...بخون...بخون...فاطمه میشه...میشه...میشه...میشه...میشه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: