هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
سلام
منم عربی خیلی وقته نخوندم بو نظرتون با اقای ناصح زاده برم جلو یا ی دبیر خوب میشناسید؟ -
@U-T-H-O مرسی
-
@U-T-H-O مرسی
-
@U-T-H-O میدونم ... میخواستم 0 تا 100 رو که گفتین رو ببینم ... ولی نمیتونم پیدا کنم ... تو فیلمای نظام قدیم همین جمع بندیه 14 ساعته فقط هست
farimah در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@U-T-H-O میدونم ... میخواستم 0 تا 100 رو که گفتین رو ببینم ... ولی نمیتونم پیدا کنم ... تو فیلمای نظام قدیم همین جمع بندیه 14 ساعته فقط هست
-
زنگ زدن ما و نامه ارسال کردن هیچ اثری تو تعویق کنکور داره ؟ هر کاری دلشون بخواد میکنن ...
-
دیشب خواب دیدم
هوا خیلی بارونیه
تو خیابونی ک. فک میکنم میخورد ب مدرسه دبیرستانم داره باتموم وجودم تلاش میکنم برسم ب خانوادم
تو راه مشاوره مو میبینم ک داره با خانوادش حرف میزنه ونگاهی بهم میندازه ومنم دارم مسیر رو ادامه میدم
وسط های راه تگرگ بدی شروع میشه
یادمه محکم قدم برمیداشتم تا برسم ب خانوادم
قبل ترش خواب دیدم با مامان بابام دانشگاه تهرانیم اما نمیدونم چرا -
نمیدونم تعبیری داره یا بخاطر فک کردن زیاد هس
-
نمیدونم تعبیری داره یا بخاطر فک کردن زیاد هس
-
farimah در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
-
@MaryaM-_-Sh حتما بخاطر فک کردنه زیاده ... اضطراب خیلی ماهارو اذیت میکنه ... من خودم بارها خاب مدرسه و کنکور رو دیدم
farimah حدود یک ماه پیش خواب دیدم با دایی ومامان جونم دانشگاه شیرازیم من وی دختر دیگه ک نمیشناسمش همه بهم تبریک میگن میگن دیدی تونستی تو دوماه هم موفق شی ب دایی م میگم دایی من اصلا کنکور ندادم میگه چرا دادی
میگم دایی بخدا من خوابم میگه ن خواب نیستی
میگم چرا
شاید باورت نشه با تموم وجودم از دانشگاه شیراز متنفرم اما با تموم وجودم اپن لحظه عاشقش بودم
همیجوری ک داشتم از خدا التماس میکردم خواب نباشه بیدار شدم با صدای مامانم
فقط چشمام باز کردم گفتم دیدی خواب بود وبعد خوابیدم -
farimah حدود یک ماه پیش خواب دیدم با دایی ومامان جونم دانشگاه شیرازیم من وی دختر دیگه ک نمیشناسمش همه بهم تبریک میگن میگن دیدی تونستی تو دوماه هم موفق شی ب دایی م میگم دایی من اصلا کنکور ندادم میگه چرا دادی
میگم دایی بخدا من خوابم میگه ن خواب نیستی
میگم چرا
شاید باورت نشه با تموم وجودم از دانشگاه شیراز متنفرم اما با تموم وجودم اپن لحظه عاشقش بودم
همیجوری ک داشتم از خدا التماس میکردم خواب نباشه بیدار شدم با صدای مامانم
فقط چشمام باز کردم گفتم دیدی خواب بود وبعد خوابیدم -
@U-T-H-O وای