هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
خسته نباشی دختر
حالت خوبه ؟@M-an سلامت باشی ممنون : )خوبم فقط زیادی خستم...
-
@M-an سلامت باشی ممنون : )خوبم فقط زیادی خستم...
-
به این نتیجه رسیدم دیگه از خوابم نزنم:/
ظرفیتشو واقعا ندارم -
ظرفیتشو واقعا ندارم -
و اِی مومِنان مُخلَص! هِنگامی که فِشار اِمتحان بر شما پیشی جُست، پس قلب ها دَر هم گِرِه کُنید و چَشم ها را هُشیار، کَفش از پا بُکُشید و بِرهنه و آختِه لایِ اوراقِ پر از اورادِ لا یَتَناهی، تَن را غُسلِ سختِ آخِر دهید تا پاک در امتحان دَفن شوید، همانا که ما بُرَندِه ایم ...
•سوره ی اِعمال شَوَندِگان/ آیات فَرا زَمینی -
چقدر بده ولی ب ی سطح علمی میرسیم
وثتی پزشک میشیم
وقتی مهندس میشیم
فک میکنیم ب هرکسی میتونیم ی قول بدیم وخیلی راحت هم بزنیم زیرش وچون من ب کنکوری هستم حق اعتراض نداشته باشم ک مگه من بیکارم ک شما قول میدی فقط نیم ساعت از تایمت رو دراختیارم بذاری وتهشم میزنی زیرش
واصلا هم ب رو خودت نیاری ک ما قراری باهم داشتیم
چقدر بی مسئولیت
دیگه رو کمک کسی حساب نمیکنم
وچقدر ک دلم گرفته هعی -
چقدر بده ولی ب ی سطح علمی میرسیم
وثتی پزشک میشیم
وقتی مهندس میشیم
فک میکنیم ب هرکسی میتونیم ی قول بدیم وخیلی راحت هم بزنیم زیرش وچون من ب کنکوری هستم حق اعتراض نداشته باشم ک مگه من بیکارم ک شما قول میدی فقط نیم ساعت از تایمت رو دراختیارم بذاری وتهشم میزنی زیرش
واصلا هم ب رو خودت نیاری ک ما قراری باهم داشتیم
چقدر بی مسئولیت
دیگه رو کمک کسی حساب نمیکنم
وچقدر ک دلم گرفته هعی -
از هیچ سفری دست خالی نباید بازگشت.
کسی که به رویا می رود و تهی دستْ باز می گردد، بدون نیروی تازه و اراده صیقل یافته، یک بیمار روانی ست. خطرناک برای آینده ی انسان؛
و کسی که می رود تا برانگیخته شود، تا طراحی کند، تا راه های مختلف را به طور ذهنی بپیماید، تا باور کند که رویا، برآوردنی و بدست آمدنی ست و یا دست کم، تا حدّی قابل وصول است، او انسانی ست خلاق، شاعر، و سرشار از مهربانی و ایمان. او شناورِ در زیبایی هاست. و مسافر باغ های گل محمدی. او پرنده بی ست که بلندِ بلندْ پریدن را تجربه می کند. شادی حقّ اوست.به رویا رفتن، حرارت دادن دست های یخ زده ی آرزوهاست. اگر یخ ها آب شود و دست ها را بکار نگیری، فلج خواهی شد—برای همیشه...
%(#cc0000)[نادرابراهیمی] -
کسی که به رویا می رود و تهی دستْ باز می گردد، بدون نیروی تازه و اراده صیقل یافته، یک بیمار روانی ست. خطرناک برای آینده ی انسان؛
و کسی که می رود تا برانگیخته شود، تا طراحی کند، تا راه های مختلف را به طور ذهنی بپیماید، تا باور کند که رویا، برآوردنی و بدست آمدنی ست و یا دست کم، تا حدّی قابل وصول است، او انسانی ست خلاق، شاعر، و سرشار از مهربانی و ایمان. او شناورِ در زیبایی هاست. و مسافر باغ های گل محمدی. او پرنده بی ست که بلندِ بلندْ پریدن را تجربه می کند. شادی حقّ اوست.به رویا رفتن، حرارت دادن دست های یخ زده ی آرزوهاست. اگر یخ ها آب شود و دست ها را بکار نگیری، فلج خواهی شد—برای همیشه...
%(#cc0000)[نادرابراهیمی] -
%(#cc0000)[نادرابراهیمی]@zedtwo عالی بود
-
دوستان کی زیستش خوبه؟ یه سوال از فصل شارش دارم @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
-
@میلاد-سعیدی بخدا قسم ازی طرف سه ماه الاف بودم تا بای مشاوره برم دوجلسه بعد تهش فهمیدم طرف توی فکرایی دیگه بوده منم چ ساده وخوش خیال
اینم ک دفعه قبل قرار گذاشت بعدم ب رو خودش نیاورد بعد ی هفته میگه یکم سرم شلوغ بود
الان قرار بود باهم ی تایم حرف بزنیم اینم بماند ک هزینه شو میدم
بعد اصلا هیچی ک هیچی
باو بگو من سرم شلوغه چرا من علاف خودت کردی
چون پزشکی
چون ... -
ظرفیتشو واقعا ندارمآسمان ِ آبی منم ی مدت از خوابم زدم بازدهی اومد پایین بعد ی هفته فقط میخوابیدم
-
@میلاد-سعیدی بخدا قسم ازی طرف سه ماه الاف بودم تا بای مشاوره برم دوجلسه بعد تهش فهمیدم طرف توی فکرایی دیگه بوده منم چ ساده وخوش خیال
اینم ک دفعه قبل قرار گذاشت بعدم ب رو خودش نیاورد بعد ی هفته میگه یکم سرم شلوغ بود
الان قرار بود باهم ی تایم حرف بزنیم اینم بماند ک هزینه شو میدم
بعد اصلا هیچی ک هیچی
باو بگو من سرم شلوغه چرا من علاف خودت کردی
چون پزشکی
چون ... -
اکالیپتوس کلا من با ادبیات و فعل زیاد مشکل داره
درسش میکنم