هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@لیلی79 میدونم میخوای بگی ولی دلم برات تنگ میشه
دیگه نزدیکای اذونه برم
بعد افطار هسی؟ -
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@لیلی79 میدونم میخوای بگی ولی دلم برات تنگ میشه
دیگه نزدیکای اذونه برم
بعد افطار هسی؟ -
@Saahaar منکه نمیام امشب
خدافظی میدونی که دلمم برات تنگ نمیشه
مادر گرام اومد شب خوش
نماز روزت قبول باشه -
من وقتی میخواستم بیام فروم باتری ساعتو برداشتم گذاشتم تو کیبرد ، رو همون حالت مونده
از دیشب کلا ساعت به وقت آلا ده دیقه به یکه -
@philosopher پیرو همین اتفاق مبارک شاعر میفرماد:
به ساعت بنگرُم ، آلا تو بینُم
به آیپد بنگرُم ، آلا تو بینُم
به هرجا بنگرُم لپ تاپو گوشی
نشان از قامت رعنا تو بینُم
@philosopher شاعر:-\
-
@philosopher شاعر:-\
-
نماز روزه ی همتون قبول باشه دوستان
انشاا... تو این ماه قشنگ همه برا هم دعا کنیم ک ب هدفامون برسیم و تو زندگی موفق باشیم
برا منم دعا کنید ک محتاجم
بنده از همین تریبون ب روش بزرگان اعلام میکنم ک دیگه نیامباشد ک درحضور شما بهش عمل کنم
یا علی -
-
@Ἐπίκουρος در نیمچه فلسفه گفته است:
فلسفه یه فعالیته که میخواد به پرسشها جواب بده ولی از قضا پرسش ها رو افزایش میده
بالاخره قادر هست آدمو به جواب برسونه ؟
هرچند هردومون مفعولو فاعل کردیم ولی منظور اینه که امکاناتش تو این علم هست؟ -
@لیلی79 میخوای نکنم؟
یا میخوای بگم نرو؟
خو عزیزم حالات میکنم ک راحت افطار کنی
میگم برو ک بری افطار کنی بعدشم درستو بخونیزبان
همیشه نیمه ی پر لیوانو بنگر -
@Ἐπίκουρος در نیمچه فلسفه گفته است:
فلسفه یه فعالیته که میخواد به پرسشها جواب بده ولی از قضا پرسش ها رو افزایش میده
بالاخره قادر هست آدمو به جواب برسونه ؟
هرچند هردومون مفعولو فاعل کردیم ولی منظور اینه که امکاناتش تو این علم هست؟ -
یه توضیح خیلی خیلی مختصر و دم دستی
سوفی آموندسن یه دختر نوجوونه که یه معلم فلسفه به طور ناشناس البته پاکتهایی به دستش میرسونه و به طور غیرمستقیم بهش فلسفه تعلیم میده. من قبلا این کتاب رو نیمه کاره رهاش کردم چون به صورت موازی یه کتاب دیگه میخوندم دیگه اینو گذاشتم کنار بعدشم به این هوا که اینو میشه کنار کتاب دیگه فصل به فصل خوند هی یه کتاب دیگه دستم گرفتمولی واقعا کتاب جذابیه الانم قصد دارم از اول بخونم و هرفصلی که خوندم بخشاییشو به اشتراک بذارم . امیدوارم ترغیب بشید به خوندنش چون خوندنش مساویه با ورود به دنیای فلسفه یا لااقل ترغیب شدن به دنبال کردنش
-
یه توضیح خیلی خیلی مختصر و دم دستی
سوفی آموندسن یه دختر نوجوونه که یه معلم فلسفه به طور ناشناس البته پاکتهایی به دستش میرسونه و به طور غیرمستقیم بهش فلسفه تعلیم میده. من قبلا این کتاب رو نیمه کاره رهاش کردم چون به صورت موازی یه کتاب دیگه میخوندم دیگه اینو گذاشتم کنار بعدشم به این هوا که اینو میشه کنار کتاب دیگه فصل به فصل خوند هی یه کتاب دیگه دستم گرفتمولی واقعا کتاب جذابیه الانم قصد دارم از اول بخونم و هرفصلی که خوندم بخشاییشو به اشتراک بذارم . امیدوارم ترغیب بشید به خوندنش چون خوندنش مساویه با ورود به دنیای فلسفه یا لااقل ترغیب شدن به دنبال کردنش
-
@Ἐπίκουρος دقیقا گوردر هم همینو میگه
میگه : "ممکن است جواب دادن به یک سوال سخت باشد ولی سوال میتواند فقط یک جواب صحیح داشته باشد."
ولی هرکسی معتقد جواب خودش درسته
تو دنیای امروز به ازای هر سوال چندین جواب هست
این مسیر شخصیه یا الگوریتم مشخصی داره که یه عده پایبند بهش نمیمونن؟ -
@philosopher اره منم دو بار تا اونجایی که راجب ارسطو فیلم میدید خوندم بعدش پراکنده فقط نامه ها رو نگا کردم
@Ἐπίκουρος در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@philosopher اره منم دو بار تا اونجایی که راجب ارسطو فیلم میدید خوندم بعدش پراکنده فقط نامه ها رو نگا کردم
من با نیچه گریست شروع کردمش
به همون بشو آنچه هستی فقط دو دور پارک ملت فک کردم -
@Ἐπίκουρος دقیقا گوردر هم همینو میگه
میگه : "ممکن است جواب دادن به یک سوال سخت باشد ولی سوال میتواند فقط یک جواب صحیح داشته باشد."
ولی هرکسی معتقد جواب خودش درسته
تو دنیای امروز به ازای هر سوال چندین جواب هست
این مسیر شخصیه یا الگوریتم مشخصی داره که یه عده پایبند بهش نمیمونن؟@philosopher اولین پست رو خوندی؟
فلسفه یعنی جستجوی شناخت
زیاد یقین ندارم که حرف گوردر درست باشه یا نه ولی مهم اینه که فلسفه سعی در پاسخ داره و ما آزادیم که فکر کنیم ازادیم که خودمون انتخاب کنیم جواب درست رو.همینش لذت بخشه لذت در اطاعت از عقل و زندگی بر طبق موازین خرد
فلسفه اخرش هم به جواب قاطع نمیرسه تامپسون میگه:کسانی که طالب جوابهای قطعی هستند به احتمال زیاد فلسفه را ناامید کننده خواهند یافت