هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
چطوری میشه اعتبارم بره بالا
@rhilda باید بقیه پستاتو لایک کنن
-
@rhilda درکت میکنم کاملا
ولی الان فقط سعی کن بخونی و خودتو از این حال و هوا دربیاری سخته خییییییییییییییییییلیم سخته ولی چاره ای نداریم@saghar-mah در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@rhilda درکت میکنم کاملا
ولی الان فقط سعی کن بخونی و خودتو از این حال و هوا دربیاری سخته خییییییییییییییییییلیم سخته ولی چاره ای نداریمخیلی وقته ولش کردم من به جهنم بیچاره پدرمادرم
-
@saghar-mah در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@rhilda درکت میکنم کاملا
ولی الان فقط سعی کن بخونی و خودتو از این حال و هوا دربیاری سخته خییییییییییییییییییلیم سخته ولی چاره ای نداریمخیلی وقته ولش کردم من به جهنم بیچاره پدرمادرم
@rhilda چراااااااااااااا؟؟
چندمین کنکورته؟؟ -
mriaw خوبی ماریا
-
@rhilda چراااااااااااااا؟؟
چندمین کنکورته؟؟@saghar-mah دومی دیگه راه جبران نیس چیزی نمونده ابروم بره جریانش مفضله مشکلات که بماند این بهانه های که میاد سراغ ادم افسردگی گند زدم تو زندگیم باید حسرت بکشم از این به بعد
-
mriaw همون mhilda
-
@saghar-mah دومی دیگه راه جبران نیس چیزی نمونده ابروم بره جریانش مفضله مشکلات که بماند این بهانه های که میاد سراغ ادم افسردگی گند زدم تو زندگیم باید حسرت بکشم از این به بعد
@rhilda مفصله
-
@saghar-mah دومی دیگه راه جبران نیس چیزی نمونده ابروم بره جریانش مفضله مشکلات که بماند این بهانه های که میاد سراغ ادم افسردگی گند زدم تو زندگیم باید حسرت بکشم از این به بعد
@rhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
چیشده؟
-
mriaw همون mhilda
-
mriaw همون mhilda
آها یه چیزایی یادمه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
ایشالله هر چی زودتر حالت خوبه خوب بشه
نمیخوام بگم اگه از الان بخونی پزشکی قبول میشی اما حداقلش اینه رتبه ت بهتر میشه
مثلا پونزده هزار خیلی بهتر از پنجاه هزاره -
عذاب وجدان نمیزاره بخونم دوسال خوب شروع میکنم اخرش هیچ واقعا بدرد کنکور نمیخورم
-
mriaw همون مشکلات قبل به توان ده باتفاوت اینکه نمی خونم الان
-
mriaw همون مشکلات قبل به توان ده باتفاوت اینکه نمی خونم الان
-
فک نکنم بزارن باز بمونم هرچند بمونمم نمیدونم چی میشه از بی ارادگی خودم میترسم
-
mriaw بیخیال عشق تو چیکار میکنی تا اونجا تو انجمن بودم ک برا دی برنامه داشتی